Salon Prosperity

Anti-aging

 Anti aging wat is dat?

Bij anti aging werken wij aan het vertragen van het verouderingsproces. Om tekenen van het ouder worden tegen te gaan of te remmen, is een gezonde levenstijl, goede voeding en voldoende nachtrust belangrijk om huidveroudering tegen te gaan.

Het belang van anti-aging

Anti-aging is leeftijdsonafhankelijk. Hoe beter uw huid gevoed en verzorgd is in de jonge levensjaren, hoe meer profijt u hiervan heeft bij het ouder worden. Anti-aging is een samenspel van uiterlijke en innerlijke schoonheid. Zeker bij de eerste tekenen van ouder worden, is het raadzaam om bewust aan anti-aging te werken om uw huid zo lang mogelijk glad en strak te houden en rimpels tegen te gaan. In onze schoonheidssalon geven wij dan ook gericht advies om zelf ook zo veel mogelijk rekening te houden met juiste verzorging van uw huid en wat u juist wel en niet moet doen.

Anti aging en oorzaken huidveroudering

Negatieve factoren van buitenaf hebben zeker invloed op de conditie van uw huid. Veel stress, te weinig nachtrust, te veel zon, roken, overgewicht en bepaalde huidaandoeningen kunnen vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Veel huidproblemen worden veroorzaakt door onze levensstijl. Het veelvuldig eten van fastfood, vet eten en te weinig goede voedingsstoffen hebben op ten duur een negatieve invloed op uw huidconditie en anti-aging.

Anti aging en huidverjonging

Welke vrouw wil nu geen huidverjonging toepassen op haar huid? Hoe jonger uw huid er uit blijft zien, hoe minder rimpels en fijne lijntjes en hoe mooier u zichzelf ongetwijfeld vindt. Anti-aging kan op verschillende manieren ingezet worden om huidveroudering tegen te gaan en huidverjonging juist te stimuleren. Een slappe huid, rimpels en fijne lijntjes verdwijnen echter niet zo maar. Tijdens de huidanalyse kunnen wij kijken wat de werkelijke conditie van uw huid is en welke anti-aging behandeling uw huid nodig heeft.

Rimpels verwijderen?

Na uw 30ste jaar verliest uw huid collageen en vermindert hiermee ook het natuurlijk herstelproces en de elasticiteit van de huid. Uw huid heeft veel voedingsstoffen nodig zodat het voldoende collageen kan produceren en cel vernieuwing door kan gaan. Als uw huid steeds minder collageen aanmaakt, treden de eerste fijne lijntjes en later rimpels op. Bij rimpels verwijderen leest u meer over de beste rimpelbehandeling en bijbehorende anti-rimpelproducten.

Last van ouderdomsvlekken?

Heeft u last van ouderdomsvlekken of wilt u deze pigmentvlekken verwijderen? In onze schoonheidssalon hebben wij hier speciale resultaatgerichte behandelingen voor. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult advies bij diverse behandelingen voor anti-aging en huidverjonging.

Download nu het gratis stappenplan voor een egale huid.

"Met anti-aging en huidverjonging straalt uw huid weer als ooit tevoren"

E-BOOK

Ouder worden zonder uw reele leeftijd te laten zien?

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN