Salon Prosperity

CND Shellac

Wat is CND Shellac gelpolish

CND Shellac gelpolish is voor iedereen die graag nagellak draagt en een natuurlijke nagelverzorging belangrijk vindt. Met shellac krijgt u een langdurig houdbare kleur op uw nagels zonder kunstnagels te dragen. Door deze gelpolish verstevigen uw nagels en zullen uw eigen nagels daardoor ook sneller groeien en minder snel breken.

 

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel van deze shellac gelpolish is dat deze 14 dagen probleemloze bescherming biedt, uw nagels verstevigt en in dieverse kleuren verkrijgbaar is. De lak brokkelt niet af, uw nagels zien er mooi uit zonder dat  u ze steeds opnieuw hoef te doen. Het resultaat daarvan? U hoeft u niet constant druk te maken om uw nagels, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de dingen die u doet.

Omdat ik de natuurlijke nagel voorop stelt, wordt u eerst uitgenodigd voor een nagel analyse. Er wordt gekeken naar:

  • een behandeling die bij uw nagels past
  • een behandeling die aan uw verwachtingen voldoet
  • een behandeling die bij uw leefstijl past
  • een behandeling die u financieel kunt dragen

Er zijn verschillende behandelingen en ik wil voor u de beste optie bieden, dus moet ik uw nagels zien. Voor iedereen een persoonlijke behandeling. Salon Prosperity doet alles in het behoud van de natuurlijke nagels van de klant.

RSCN3817

Ervaring

De voor en na foto`s en ervaring zijn van een nagelbijter die een nagelbijt kuur heeft gedaan. De foto met de twee vingers is na 1 week  hoe haar nagels zijn uit gegroeid en de andere foto is na 4 weken.

* Je maakt mooie nagels, ik vind ze er netjes en natuurlijk uitzien. Daarbij ben je ook heel enthousiast en precies in je werk. Je besteed er veel aan. ~~FrederiqueRSCN5496RSCN5553

Versteviging eigen nagels

In de nagelstudio kunt u er voor kiezen om uw eigen nagels te laten verstevigen. Om uw nagels te verstevigen zijn er verschillende behandelingen hiervoor o.a. Shellac en Seal & Protect. Daarom is het belangrijk dat ik de nagels eerst zie om u de beste optie te bieden.

Shellac met nail art combinerenRSCN4025

 

CND Vinylux nagellak die minimaal een week lang mooi blijft

In mijn nagelstudio in Groningen is verkrijgbaar voor thuis gebruik CND Vinylux nagellak. Vinylux is een snel drogend twee stappen systeem. Je mist een stap, de basecoat. De nagellak is bascoat en kleur in 1 en uw eindigt met een laagje Vinylux top coat. Deze nagellak blijft echt een week lang mooi en heeft een zeer korte droogtijd. U hoeft niet steeds uw nagellak bij te werken. Voor vrouwen die niet een basecoat eerst willen gebruiken is Vinylux de oplossing.RSCN4205RSCN4207

Gaat u trouwen en wilt u prachtige nagels op uw trouwdag? Kijk nu bij bruidsnagels.

Wilt u ook shellac manicure behandeling?

Wilt u ook mooie shellac nagels of een andere nagelbehandeling voor (o.a. broze, beschadigde, zwakke en splijtende nagels) in mijn nagelstudio in Groningen?

Meld u nu hieraan voor een afspraak voor een gratis nagel analyse.

"Verwen u zelf met gelnagels in onze nagelstudio in Groningen"

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN