Salon Prosperity

Couperose behandeling

In onze schoonheidssalon in Groningen, bieden wij speciale behandelingen aan om couperose sterk te verminderen. Daarbij kan de huidspecialist u tevens adviseren over de juiste huidverzorging en couperose behandeling bij deze storende huidaandoening.

Wat is Couperose?

Couperose is een huidaandoening in het gezicht waarbij de bloed haarvaatjes onder invloed van warmte, kou en of stress, wijder en nauwer worden. Hierdoor kleuren vooral de wangen rood. Deze abnormale toename en uitzetting van kleine (bloedhaar)vaatjes in het gelaat kan spontaan optreden. Vaak is dit duidelijk zichtbaar op de wangen, neus en voorhoofd. De bekende rode gelaatskleur ontstaat door de kleine gesprongen haarvaatjes onder de huid. Couperose wordt door mensen die er last van hebben als erg storend ervaren.couperose 1

Couperose verminderen

Om couperose te verminderen adviseren wij om niet of zo weinig mogelijk onder de zonnebank te gaan en grote temperatuurverschillen te vermijden. Naast de sauna en zonnebank kunnen ook pikante specerijen, alcohol en hete dranken couperose verergeren of sneller doen laten optreden. Ook kunnen sommige geneesmiddelen, zoals cortisonen, couperose uitlokken of verergeren. Couperose valt vaak samen met een anti-aging behandeling.

Couperose behandeling

De huidspecialist kan u adviseren over de beste couperose behandeling en peelings die couperose kunnen verminderen. Daarnaast raden wij u aan om milde reinigingsproducten voor uw huid te gebruiken. Er zijn ondersteunende crèmes tegen roodheid die een kalmerende en anti-irriterende werking hebben. Deze beschermende crèmes versterken de huid zodat deze minder snel geïrriteerd raakt.

Wilt u ook een mooie huid zonder couperose?

Meld u aan voor een consult, zodat wij kunnen vaststellen welke couperose behandeling het beste voor uw huid is.

"Een couperose behandeling geeft zichtbaar resultaat"

E-BOOK

Ouder worden zonder uw reele leeftijd te laten zien?

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN