Salon Prosperity

DermaPeelings

RSCN3319-300x225DermaPeel kuur behandelingen voor huidverbetering

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een DermaPeel kuur te ondergaan.

Schoonheidssalon Prosperity doet alles in de belang van de huid van de klant. De verantwoording voor een mooie huid ligt bij u. Hoeveel wilt u in uzelf investeren? Hoe belangrijk is een mooie huid voor u?

Ik help vrouwen die voor hun werk representatief uit moeten zien en last hebben van pigmentvlekken. Vouwen die er helemaal voor gaan, gemotiveerd en bereid zijn om in zichzelf te investeren, zodat ze zekerder gaan voelen, hun huid mooi egaal uitziet op lange termijn en complimenten krijgen over hun stralende en gladde huid.

Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidaandoeningen zonder een langdurig herstelproces.

Omdat niet iedere huid of huidprobleem hetzelfde is heeft DermaQuest een ruime keuze aan peelings. Peelings voor een indrukwekkende verbetering van de huid, voor iedere huidtype. Ik verzeker u goede resultaten met een peeling, maar dit is natuurlijk niet na een behandeling.

Welke Dermapeeling behandeling is het beste voor uw huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een intakegesprek/ consult zal ik samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat.

DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste DermaQuest resultaatgerichte huidverbetering producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U bereikt 80% van de resultaten met de thuisverzorgingsproducten.

Een behandeling doet veel, de premium negen maanden kuur programma doet meer. U krijgt hierover een uitgebreid advies van mij, uw DermaQuest huidspecialist.

RSCN4601RSCN4634Voor en na foto na 1 behandeling i.c.m met de thuis huidverbetering producten van DermaQuest.

Hals & Decollete

Bij de meeste vrouwen verouderen de hals en decollete eerder dan het gezicht. Deze delen worden vaak vergeten. De peelings zijn ook te gebruiken om uw verslapte hals en verouderde decollete te verstevigen in combinatie met de juiste resultaatgerichte huidverbetering producten.

Een huid behandelen is geen kunst, een huid verbeteren en een goede begeleiding vraagt, vakmanschap en inzicht. De juiste producten op het juiste moment.

Premium 9- maanden kuur programma

Nieuwsgierig naar de premium 9-maanden kuur programma? Die intensief hydrateert, uw pigmentvlekken vermindert, zorgt voor een egaal, stevig, strak en een jeugdig uitziende huid, zodat u zekerder gaat voelen en complimenten krijgt over uw stralende huid.

Ga nu de uitdaging aan en ontdekt het verschil.

Meld u aan voor een consult.

Download ook de gratis stappenplan met waardevolle tips voor een egale huid.

E-BOOK

Ouder worden zonder uw reele leeftijd te laten zien?

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN