Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Salon Prosperity

Emani Mineral, Vegan Make-up

rscn5178-001

Emani is 100% vegan, dat wil zeggen dat er geen dierlijke producten en ingredienten in de make-up verwekt is. Emani is een compacte, mineral, vegan en huidverbeterende make-up lijn. Emani make- up met waardering voor de huid.

Zie voor en na foto van een klant die ik 1 op 1 les heb geven hoe ze zich zelf kunt opmaken met de Emani make-up.

Wat kan Emani voor u betekenen?

Emani irriteert niet, de make-up laat uw huid ademen, geeft de huid een egaler natuurlijke look, is long lasting, verfijnt de porien, vervaagt fijne lijnen en rimpels, elk product camoufleert en geeft een natuurlijke finish. Eind resultaat u voelt zich zelfverzekerd en krijgt veel complimenten (lees de recensie op dit pagina van een van mijn klanten dat ze op Google heeft geschreven).

Emani is uniekkleur emani

– Emani is ontwikkeld voor de meest problematische huid.
– De make-up werkt als huidverzorging en huidverbetering.
– Emani is makkelijk aan te brengen en geeft een professionele uitstraling.
– Emani combineert natuurlijke mineralen en plantaardige organische extracten met huidvriendelijke ingredienten, zoals hyaluronzuur, vitaminen en jojoba olie.
– Gerecyclde- biologisch afbreekbare verpakking
– Parabenenvrij, talkvrij en glutenvrij
– Emani Vegan make-up kwasten zijn volledig vrij van dierlijke haren en kleurstoffen. Elk kwast is handgemaakt voor optimaal gebruiksgemak.
– Exclusief ontworpen en uniek geformuleerd om de meest gevoelige huidtype, de rijpere huid, donkere huid en de huid met problemen waaronder acne, eczeem te ondersteunen en te verbeteren en voor vrouwen die kanker hebben of hebben gehad.

Oprichter/ eigenaar

Emani is in 1998 opgericht door de Amerikaanse Michelle Doan ze leed vanaf haar tienertijd tot in haar volwassen jaren aan de ergste vorm van acne en een gevoelige huid, dat werd verergerd door het gebruik van make-up. Ze heeft Emani opgericht met een doel voor ogen: een lijn van ultra- zuivere niet comedogene (verstop de porien niet) cosmetica te ontwikkelen, die de hoge standaardeisen van de professionele make-up industrie overtreft en tegelijkertijd bijdraagt aan een gezonde teint voor elke vrouw.

Zie foto met mij en Michelle tijdens de Beauty Beurs in Utrecht 2017.

Recensie

De producten van Emani zijn fantastisch. Krijg complimenten als ik ze gebruikt op mijn gezicht… mijn voeten zien er gezonder uit en zo zacht na een pedicure behandeling. Heerlijke voeten creme… de gezichtscreme van Tebiskin raad ik iedereen aan. De salon is een aanrader voor iedereen….  Wilhelmina

Bent u benieuwd naar Emani? Maak snel een afspraak voor een make-up advies of les/training 1op1.

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN