Salon Prosperity

Enerpeel

Enerpeel_Neck_voorEnerpeel_Neck_na Enerpeel speciaal voor nek en decollete.

De Enerpeel productlijn bestaat uit een ruim aanbod van peelings die ieder gebaseerd zijn op verschillende organische zuren of combinaties daarvan. Het is met de Enerpeel producten mogelijk om oppervlakkig huidtrauma te reduceren en tegelijkertijd een effectievere peeling te verkrijgen.

Door deze speciale technologie biedt Enerpeel oplossingen voor een groot aantal veelvoorkomende huidproblemen(o.a. acne, pigmentvlekken, rosacea).

Resultaten: – een jong uitziende huid

                        – de huid voelt super zacht en glad aan

                        – vermindert pigmentatie

                        – verzacht fijne lijntjes

Last van ouderdomsvlekken op uw handen? Zijn die door de zon ontstaan?

Enerpeel heeft een peeling behandeling speciaal voor de handen. (zie foto) De handen peeling is om zon beschadiging en ouderdomsveranderingen in pigmentatie en onregelmatigheden in textuur van de huid te verminderen.

Heeft u ook alles geprobeerd om de donkere cirkels onder uw ogen te verminderen? Wilt u eindelijk een oplossing naar u probleem?

De Enerpeel Eye Peel Solution is uniek. Er is geen gewone peeling dat u kunt gebruiken onder de ogen, maar Enerpeel is zo samengesteld dat het wel mogelijk is. Enerpeel is ook geschikt voor de donkere- en getinte huid (zie foto`s).

Wilt u meer weten over wat Enerpeel allemaal voor u kunt beteken? Maak een afspraak voor een consult op 0505266759 dan leg ik u graag uit…

E-BOOK

Ouder worden zonder uw reele leeftijd te laten zien?

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN