Salon Prosperity

Gelnagels zetten

RSCN3841Salon Prosperity is gespecialiseerd in gelnagels “The Natural Look” speciaal voor vrouwen die tijdelijk nagelverlenging willen, die natuurlijk uitzien en helpt hun nagels sneller te groeien zonder dat de nagels scheuren of breken (zie foto`s).

Omdat ik de natuurlijke nagel voorop stelt, wordt u eerst uitgenodigd voor een nagel analyse. Er wordt gekeken naar:

  • een behandeling die bij uw nagels past
  • een behandeling die aan uw verwachtingen voldoet
  • een behandeling die bij uw leefstijl past
  • een behandeling die u financieel kunt dragen

Er zijn verschillende behandelingen en ik wil voor u de beste optie bieden, dus moet ik uw nagels zien. Voor iedereen een persoonlijke behandeling. Salon Prosperity doet alles in het behoud van de natuurlijke nagels van de klant.

Gelnagels verwijderen

Gelnagels of gelpolish (bijvoorbeeld Shellac) mogen nooit van de natuurlijke nagels worden afgetrokken. Wanneer een verlenging of overlay (versteviging met gel op de natuurlijke nagel) gedeeltelijk los zit, kan het verleidelijk zijn om deze van de nagel te trekken. Daarmee beschadigt u uw natuurlijke nagels, er scheuren dan laagjes van het nagelplaat en opnieuw laten groeien wordt een lange en pijnlijk proces.

Professioneel gemaakte nagels verwijderen kost tijd, het is ook tijdrovend om ze weer af te halen. De nagelstyliste kan kunstnagels op een veilig en zorgvuldig manier verwijderen.

PS: Salon Prosperity verwijderd geen oude gelpolish, acryl of gel van de nagels die door een andere nagelstyliste in een ander salon zijn gemaakt. Laat dit daar doen.
RSCN3817

Testimonials/recensies

De voor en na foto`s en recensie zijn van een nagelbijter die een nagelbijt kuur heeft gedaan. De foto met de twee vingers is na 1 week  hoe haar nagels zijn uit gegroeid en de andere foto is na 4 weken.

* Je maakt mooie nagels, ik vind ze er netjes en natuurlijk uitzien. Daarbij ben je ook heel enthousiast en precies in je werk. Je besteed er veel aan. ~~FrederiqueRSCN5496RSCN5553

Versteviging eigen nagels

In de nagelstudio kunt u er voor kiezen om uw eigen nagels te laten verstevigen. Om uw nagels te verstevigen zijn er verschillende behandelingen hiervoor o.a. Shellac, gel overlay, Seal & Protect. Daarom is het belangrijk dat ik de nagels eerst zie om u de beste optie te bieden.

Gelnagels met nail art combinerenRSCN4025

Bovenop de gelnagels kan ik ook nail-art toepassen, zodat uw mooie nieuwe gelnagels een extra speciale finishing touch krijgen.

Kijk ook bij nagelproblemen als u zwakke, splijtende, scheurende of broze nagels heeft. Dan is het beter om een andere mogelijkheid/behandeling te kiezen in plaats van gelnagels om uw nagels rust te geven.

CND Shellac: het manicure wonder

Nagelstudio Prosperity is door CND gecertificeerd als officieel Shellac Salon. Ik werk dan ook volgens dit protocol, waarmee ik complete Shellac behandelingen aanbied.

De voordelen van Shellac gelpolish

Shellac gelpolish is voor iedereen die graag nagellak draagt en een natuurlijke nagelverzorging belangrijk vindt. Met de Shellac krijgt u een langdurig houdbare kleur op uw nagels zonder kunstnagels te dragen. Door deze Shellac verstevigen uw eigen nagels en zullen uw eigen nagels daardoor ook sneller groeien en minder snel breken. U brengt het aan als nagellak, maar met de voordelen van gel.

Het grote voordeel van deze Shellac gelpolish is dat deze 14 dagen probleemloze bescherming biedt, uw nagels perfect verstevigt en in diverse kleuren verkrijgbaar is. De lak brokkelt niet snel af, uw nagels zien er mooi uit zonder dat u ze steeds opnieuw hoeft te doen.

Het voordeel/resultaat daarvan? U hoeft u niet constant druk te maken om uw nagels waardoor u zorgeloos kunt genieten van de dingen die u doet.

Nagellak die minimaal een week lang mooi blijft

In mijn nagelstudio in Groningen is verkrijgbaar voor thuis gebruik CND Vinylux nagellak. Vinylux is een snel drogend twee stappen systeem. Je mist een stap, de basecoat. De nagellak is bascoat en kleur in 1 en uw eindig met een laagje Vinylux top coat. Deze nagellak blijft echt een week lang mooi en heeft een zeer korte droogtijd. U hoeft niet steeds uw nagellak bij te werken. Voor vrouwen die niet een basecoat eerst willen gebruiken is Vinylux de oplossing.RSCN4205RSCN4207

Gaat u trouwen en wilt u prachtige nagels op uw trouwdag? Kijk nu bij bruidsnagels.

Wilt u ook gelnagels zetten?

Wilt u ook mooie gelnagels laten zetten of een andere nagelbehandeling voor (o.a. broze, beschadigde, zwakke en splijtende nagels) in mijn nagelstudio in Groningen? Meld u nu hieraan voor een afspraak voor een gratis nagel analyse.

"Verwen u zelf met gelnagels in onze nagelstudio in Groningen"

E-BOOK

Ouder worden zonder uw reele leeftijd te laten zien?

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN