Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Salon Prosperity

Huidproblemen

Als huidspecialist in mijn schoonheidssalon in Groningen, behandel ik zowel vrouwen als mannen met diverse huidproblemen en kunnen hiervoor een speciale gezichtsbehandeling geven om de probleemhuid te herstellen en te verbeteren.

Huidproblemen behandelen door uw eigen huidspecialist

De kennis van een gediplomeerde huidspecialist gaat verder dan een schoonheidsspecialist. In mijn schoonheidssalon adviseer en behandel ik daarom ook diverse klanten met huidproblemen en huidklachten. Hiervoor doe ik een uitgebreide huidanalyse en krijgt u van mij hierna gelijk een goed advies welke behandeling het beste voor uw huidproblemen ingezet kan worden. Als huidspecialist ben ik vakbekwaam om diverse huid verbeterende behandelingen uit te voeren voor een diepgaande huidverbetering van uw huid.

Welke huidproblemen wordt er behandeld?

Salon Prosperity is gespecialiseerd in huidverbetering en behandelt onder meer de volgende huidproblemen:

  • Acne
  • Rimpels/ fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Couperose

Met mijn speciale huid verbeterende kuur behandelingen, Dermapen (Microneedling) en peeling in combinatie met de verzorgingsproducten kunt u uw huidproblemen en mogelijke huidveroudering aanpakken. Afhankelijk van uw wensen en aard van het probleem, gaan wij samen bekijken welke behandeling uw huid nodig heeft. Dit in combinatie met de hoogwaardige en resultaat gerichte huidverzorgingsproducten waarmee ik werk.RSCN3319-300x225Als u make- up gebruik is het ook van belang nadat u de thuis huid verbeterende producten hebt gebruikt om uw huid verder te verzorgen met make- up die uw porien niet verstoppen. Samen ziet uw huid op haar best. Gebruikt u geen make-up, maar u wil wat oneffenheden camoufleren?

Dan kunt u Lycogel gebruiken. Lycogel kunt u zien als een iPhone. Met een iPhone kunt u veel meer dan bellen en sms`en, u kunt muziek luisteren en nog veel meer. Met Lycogel ademende camouflage kunt u veel meer dan camoufleren, het geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt, SPF30 bescherming, verzorgt de huid, vermindert pijn en warmte en nog veel meer. U kunt in de salon samples uit proberen om te kijken welke kleur het beste bij uw huid past. 

Huidveroudering verminderen

Het is mijn doelstelling om (vroegtijdige) huidveroudering te verminderen en huidverjonging te stimuleren. Ook bij een probleemhuid die juist om extra huidverzorging en huidbescherming vraagt. Daar maak ik mij graag sterk voor. Salon Prosperity heeft veel kennis en ervaring met huidproblemen en huidverbetering en neemt ook uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden en om u het beste advies te geven.

Huidproblemen behandelen met hoogwaardige verzorgingsproducten

De verzorgingsproducten waar ik in mij schoonheidssalon mee werk, hebben een diepe werking in de huid. Dit in tegenstelling tot de verzorgingsproducten die u voor een paar euro bij uw plaatselijke drogist discounter of supermarkt koopt. Salon Prosperity gebruikt uitsluitend hoogwaardige verzorgingsproducten. Deze medisch/cosmetische verzorgingsproducten, tezamen met op uw huid afgestemde gezichtsbehandelingen, hebben een grondige werking op de diepere huidlaag. Alle producten (cremes, serums) zijn makkelijk te gebruiken en zuinig in het gebruik.Peptide Vitality Collection Card_NL_.inddRSCN4237

Huidanalyse of informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u graag een huidanalyse aanvragen? Klik dan op onderstaande button en vul uw gegevens in.

Download de gratis stappenplan.

"Vraag nu een gratis huidanalyse aan in onze schoonheidssalon in Groningen"

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN