Salon Prosperity

Nagelverzorging

Ik ben de meest rustig, geduldig en enthousiast nagelstyliste dat u ooit zal ontmoeten. In mijn nagelstudio in Groningen help ik vrouwen die voor hun werk representatief uit moeten zien aan gezond, sterk, stevig en mooi uitziende nagels dat ze altijd wilden.

Ik hou van wat ik doe en geef een complete nagelverzorging voor vrouwen die snel brekende, splijtende en scheurende nagels krijgen en graag willen weten hoe ze hun nagels beter kunnen verzorgen om dit te voorkomen.

Nagelstudio Groningen voor uw nagelverzorgingRSCN4205RSCN5212

Een goede nagelverzorging schiet er vaak bij in. Veel vrouwen besteden wel aandacht aan gezichtsverzorging anti-aging en huidverbetering, maar de handen en nagels schieten er nog wel eens bij in. Een goede nagelverzorging is echt heel belangrijk om nagelproblemen te voorkomen. Nagels zijn nu eenmaal breekbaar en bij een slechte nagelverzorging en verkeerd vijlen van de nagels gaan ze sneller breken, splijten en scheuren ze in.

Nagelverzorging door nagelstyliste

Ik weet alles over nagelverzorging en nagelproblemen en legt u graag uit hoe u uw nagels het beste kunt verzorgen. De perfecte manicure begint bij verzorgde en gezonde nagels en handen. Bent u bijvoorbeeld een nagelbijter? U kunt in de salon een nagelbijt kuur aanvragen. Daarbij is het belangrijk dat uw vingernagels langzamerhand weer kunnen groeien en dat kleine beschadigingen aan de nagel en nagelbed weer kunnen herstellen. Zo kan ik  samen met u kijken naar de beste oplossing en verzorging van uw nagels.

De behandelingen die worden gegeven zijn:

1.Spa Manicure, verzorgen van nagels en handen

2. Seal & protect voor o.a. beschadigde nagels, peelende nagels

3. Shellac (gelpolish) laat ook de nagels groeien, nagels voelen steviger aan

4. The Natural Look (nagel verlenging met sjablonen) nabootsen van uw eigen nagel uiteinde

Uitgebreide informatie over de behandelingen en foto`s kunt u vinden op de pagina`s “gelnagels zetten en nagelproblemen”.

Nagelriemolie en bescherming voor droge nagels

Juist door veel met uw handen in het water of agressieve middelen te zitten, kunnen zowel uw handen als nagels uitdrogen en verliezen ze hun natuurlijke beschermlaag. Gebruik een goede handcrème en nagelriemolie met speciale voedende bestandsdelen die uw handen en nagelriemen soepel maken, beschermen en verzorgen. Een goede nagelverzorging betekent een goede verzorgende nagelolie en handcrèmes om droge handen, nagels en nagelriemen weer soepel en glad te maken.

Last van droge handen? Faby luxe hydraterende hand-& nagelcreme. Deze verzachtende creme voedt en kalmeert de huid. De handcreme laat een beschermende film achter op de huid van de handen om roodheid te voorkomen en om te beschermen tegen externe agressieve elementen zoals de zon, koude en wind.

Last van droge/ harde scheurende nagelriemen? CND Solar Oil nagelriem olie is de oplossing. Deze heerlijke naar amandel ruikende nagelriem olie verzorgt zowel uw nagelriemen als uw nagels. Deze Solar Oil zorgt ervoor dat uw nagels gehydrateerd worden, uw nagelriemen zijdezacht aanvoelen en uw nagellak lang mooi blijft. CND Solar Oil voor een intense hydratatie en flexibele nagels. Faby luxe hand- & nagelcreme en CND nagelriem olie zijn allebei verkrijgbaar in mijn salon.

Benieuwd naar deze nagel- en hand verzorgende producten? Boek een Spa manicure behandeling met een gratis gezichtsbehandeling erbij. U kunt dit bereiken door de stappenplan (e- book) te downloaden.

Nagelproblemen

Heeft u snel last van nagelproblemen, zoals gespleten nagels, broze nagels en nagels die snel inscheuren en dus uit nood wel weer kort geknipt moeten worden? Kijk snel op mijn pagina nagelproblemen voor meer informatie en de oplossing hiervoor.

Gelnagels of bruidsnagels zetten?

Naast mijn nagelverzorging en nagelproblemen behandelingen, kunt u in mijn nagelstudio in Groningen ook gelnagels zetten, The Natural Look (nagelverlenging). Gaat u binnenkort trouwen? Denk dan eens aan prachtige bruidsnagels of een bruidsnagel arrangement!bruidsreportage_pekela_groningen43

Wilt u ook de beste nagelverzorging om nagelproblemen te voorkomen of aan te pakken? Maak dan een afspraak in mijn nagelstudio in Groningen.

"De beste nagelverzorging begint met een goed advies van salon prosperity"

E-BOOK

Ouder worden zonder uw reele leeftijd te laten zien?

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN