Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Acne behandelen

Enerpeel_SA_vrouw_voor_naWat is Acne?

Acne is het resultaat van een proces dat in gang wordt gezet door de hormonale veranderingen in de pubertijd. Daardoor worden de talgklieren groter en productiever. Deze klieren monden uit in kleine kanaaltjes die men follikels noemt. Op termijn kunnen deze follikels echter opgestopt raken met een overmaat talg en dode huidcellen, wat de welbekende mee- eters of comedonen veroorzaakt.

Acne oorzaken

–    Klimaat: warmte en vochtigheid
–    Chronische invloeden: onjuiste producten en behandelingen
–    Geneesmiddelen
–    Slechte voeding
–    Cosmetica (zoals vette cremes en olien, afdekkende foundations)
–    Hormonale veranderingen

Sommige mensen hebben een natuurlijke aanleg voor acne. Dat heeft zowel te maken met de structuur van hun poriën, die makkelijk dichtslibben door ophoping van dode huidcellen, als met hun hormonale huishouding.video_1-van-hem

Hoe je acne oplost

Hoe vroeger de behandeling van acne gestart wordt, hoe beter. De behandeling heeft ook meer kans op slagen met voldoende geduld, want het kan immers best enkele maanden duren voordat u echt verbetering ziet. Acne moet u snel en voldoende lang behandelen. Zie voor en na foto.

In schoonheidssalon Prosperity kan ik met diverse (kuur) behandelmethodes uw acne behandelen (zoals een peeling; verbetert acne en onderdrukt ontstekingen).
De samenwerking tussen cliënt en schoonheidsspecialist is belangrijkste sleutel tot effectieve resultaten. Ik ben schoonheidsspecialiste, ik kan niet toveren. We maken een plan en voeren het uit. En vinden de beste manier om deze doel te bereiken.

Maar u hoef mij niet op mijn woord te geloven. Luister liever naar mijn klanten:

* Ik ben nu twee maanden bezig met het gebruiken van jou producten en er is al zichtbaar resultaat! Ben ik heel blij mee! Dank je wel. ~~Katja

* Enid (salon prosperity) is een echte aanrader!

Ze heeft mij in korte tijd van acne afgelopen, door de producten die zij in haar salon verkoopt. Super blij met het resultaat! Je krijgt waar voor je geld. Enid ga zo Door! ~~ Katja

Zie pagina “recensies” om te weten wat meer klanten vertellen.

 Wilt u ook een mooie huid zonder acne?

Schaamt u niet meer voor u acne huid. Meld u nu aan voor een adviesgesprek/ consult, zodat wij kunnen vaststellen welke behandeling het beste voor u is.

Voor

Na

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN