Anti-aging

 Anti-aging wat is dat?

Bij anti-aging wordt er gewerkt aan het vertragen van het verouderingsproces. Huidveroudering is niet te stoppen, maar wel te vertragen. Om tekenen van huidveroudering tegen te gaan of te remmen, is een gezonde levensstijl, goede voeding en voldoende nachtrust belangrijk. Gracieus ouder worden.

Het belang van verjonging

Het is leeftijd onafhankelijk. Hoe beter je huid gevoed en verzorgd is in de jonge levensjaren, hoe meer profijt je hiervan hebt bij het ouder worden. Zeker bij de eerste tekenen van ouder worden, is het raadzaam om bewust aan huidverjonging te werken. Om je huid zo lang mogelijk glad en strak te houden en rimpels tegen te gaan.

In mijn schoonheidssalon geef ik huid verbeterende kuur behandelingen. En ook gericht advies voor de  juiste verzorging van je huid. En wat je juist wel en niet moet doen om een stralende en zachte huid te bereiken, zodat je zeker gaat voelen. En dat je gezicht past bij hoe je je voelt en hoe je van binnen werkelijk bent.

Oorzaken huidveroudering

Negatieve factoren van buitenaf hebben zeker invloed op de conditie van je huid. Zoals veel stress, te weinig nachtrust, te veel zon, roken, overgewicht en bepaalde huidaandoeningen kunnen vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

Veel huidproblemen worden veroorzaakt door je levensstijl. Het veelvuldig eten van fastfood, vet eten en te weinig goede voedingsstoffen hebben na verloop van tijd een negatieve invloed op je huidconditie. Zo is zonnebescherming een absolute must voor het behoud van een stralende huid.

Huidverjonging

Anti-aging kan op verschillende manieren ingezet worden om huidveroudering tegen te gaan. En huidverjonging juist te stimuleren. Kortom een slappe huid, rimpels en fijne lijntjes verdwijnen echter niet zo maar. Tijdens de huidanalyse kunnen wij kijken wat de werkelijke conditie van je huid is en welke anti-aging behandeling en producten je huid nodig hebt, want laat je niks aan je huid doen dan gaat het steeds ouder uitzien.

Wil je graag persoonlijk en deskundig advies om je huid te verbeteren, verjongen of je huid verouderingsproces vertragen? Dan ben je van harte welkom in mijn salon.

Maak snel een afspraak.

"Met anti-aging en huidverjonging straalt uw huid weer als ooit tevoren"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht