Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Anti-aging

 Anti-aging wat is dat?

Bij anti-aging wordt er gewerkt aan het vertragen van het verouderingsproces. Om tekenen van huidveroudering tegen te gaan of te remmen, is een gezonde levensstijl, goede voeding en voldoende nachtrust belangrijk.

Het belang van verjonging

Het is leeftijd onafhankelijk. Hoe beter uw huid gevoed en verzorgd is in de jonge levensjaren, hoe meer profijt u hiervan heeft bij het ouder worden. Zeker bij de eerste tekenen van ouder worden, is het raadzaam om bewust aan huidverjonging te werken om uw huid zo lang mogelijk glad en strak te houden en rimpels tegen te gaan.

In mijn schoonheidssalon geef ik huid verbeterende kuur behandelingen en ook gericht advies om zelf ook zo veel mogelijk rekening te houden met juiste verzorging van uw huid en wat u juist wel en niet moet doen.

Oorzaken huidveroudering

Negatieve factoren van buitenaf hebben zeker invloed op de conditie van uw huid. Veel stress, te weinig nachtrust, te veel zon, roken, overgewicht en bepaalde huidaandoeningen kunnen vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

Veel huidproblemen worden veroorzaakt door onze levensstijl. Het veelvuldig eten van fastfood, vet eten en te weinig goede voedingsstoffen hebben op ten duur een negatieve invloed op uw huidconditie.

Huidverjonging

Anti-aging kan op verschillende manieren ingezet worden om huidveroudering tegen te gaan en huidverjonging juist te stimuleren. Een slappe huid, rimpels en fijne lijntjes verdwijnen echter niet zo maar. Tijdens de huidanalyse kunnen wij kijken wat de werkelijke conditie van uw huid is en welke anti-aging behandeling uw huid nodig heeft.

Wilt u uw huid verbeteren, verjongen of uw huid verouderingsproces vertragen?

Maak snel een afspraak.

"Met anti-aging en huidverjonging straalt uw huid weer als ooit tevoren"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN