Body Sugaring

In mijn schoonheidssalon in Groningen kan je ook terecht voor Body Sugaring. Dit is ontharen met suikerpasta met een langdurig en verbluffend resultaat. Body sugaring ontharen is geschikt voor elk huidtype en kan op alle delen van het lichaam aangebracht worden.

Waarom is body sugaring zo goed?

Body sugaring kan worden toegepast op benen, buik, rug, bikinilijn, oksels, armen en gelaat. Omdat body sugaring de haren bij de wortels verwijderd, krijgt je een superglad resultaat. Bovendien worden ook de dode huidcellen meegenomen. Body sugaring maakt je huid ook zachter en er treden geen beschadigingen of allergische reacties op. Het grote voordeel van body sugaring is dat de haren langdurig verwijdert zijn, dat de haren met deze ontharingsmethode niet breken en bij regelmatige behandelingen komen ze steeds zachter en minder in aantal terug. Bij scheren van de benen, de oksels en de bikinilijn u na twee dagen het weer moet doen en je hebt kans op ingroeiende haren en bij sugaring gebeurt dit niet.

Voor wie is body sugaring bedoeld?

Of je nou jong of oud bent, man of vrouw. Body sugaring kan iedereen voor het ontharen van het lichaam toepassen. Het is wel aan te raden om hiervoor een afspraak in mijn schoonheidssalon te maken, zodat het op de juiste manier wordt aangebracht en je hiermee het beste effect bereikt.

Is Body sugaring een pijnlijke vorm van ontharen?

Mensen die vaak hebben geharst zullen body sugaring als veel minder pijnlijk ervaren. Ook kan body sugaring al toegepast worden op de allerkleinste haartjes, waarbij je bij gewoon ontharen met harsen juist moet wachten totdat de haren wat langer zijn. Body sugaring is een alternatieve, veilige, natuurlijke en veel zachtere manier van ontharen. Mensen die aangeven dat ze een gevoelige huid hebben krijgen altijd eerst een “patch test”, dus je wordt niet direct behandelt.

Waarom Sugaren je heb toch geen partner?

Dit heeft sommige vrienden van deze klant aan haar gezegd(zie voor en na foto`s die ze zelf heeft gemaakt). Ze heeft verschillende salons gebeld, maar bleek dat alleen de bikini lijn wordt gedaan en niet de edele delen. Mevrouw wil graag Body Sugaring Hollywood (alle haren weg) doen. Door veel scheren groeien de haren stugger terug. Ze heeft zelf eerst de haren geschoren, dus op de foto lijkt het alsof ze niet veel haar heeft en ze laat de rest ook niet zien van dat lichaamsgedeelte.

Ze wil graag dat ik de foto`s plaats, omdat ze wil andere vrouwen laten weten hoe het eruit kunt zien en naar salon Prosperity kunnen gaan als ze daar onthaar willen worden. De behandeling is in kuur verband en dit is het resultaat van de eerste behandeling.1e foto sugaring2e foto sugaring

De grote voordelen van body sugaring

 • 100 % natuurlijke manier van effectief ontharen
 • afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien
 • Langdurig resultaat, dus wekenlang geen haar op ongewenste plekken
 • Kan op elk lichaamsdeel worden toegepast
 • Veel minder pijnlijk dan ontharen met hars
 • Verwijdert zelfs de kortste haartjes en dode huidcellen
 • Kleinere kans op ingegroeide haren
 • In kuur verband voor langdurig resultaat
 • Bij regelmatige behandelingen vermindert de haargroei sterk
 • Geen kans op huidbeschadigingen
 • Kan meerdere malen op een plek dan ontharen met hars

Body sugaring is de trend van nu

In korte tijd is body sugaring ontharen erg populair geworden en wordt steeds vaker in schoonheidssalons toegepast. In mijn schoonheidssalon in Groningen werk ik met Alexandria Professional Body Sugaring. Deze ontharingsmethode is goed voor je huid, maakt je huid zacht en haalt alle ongewenste haartjes weg op de lichaamsdelen waar je ze niet wilt hebben en dat met langdurig resultaat!RSCN4353-300x225

Afspraak maken

Wil je ook graag een langdurige effect bij een ontharingsmethode die veel meer biedt dan de meeste andere ontharingsmethodes? Dan is body sugaring iets voor jouw. Maak gelijk een afspraak en kan je zelf het grandioos effect op je eigen lichaam ervaren!

"Ervaar ook de voordelen van ontharen met body sugaring"

 • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

  Alie

E-BOOK

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu de gratis E-book.

E-BOOK ONTVANGEN