Bruidsnagels

In mijn nagelstudio in Groningen kan je een bruidsnagels arrangement aanvragen voor de mooiste dag van je leven. Bruidsnagels kan ik in elk ontwerp vormgeven, afgestemd op je bruidsjurk, de kleuren en geheel naar je eigen wensen. Ik kan je verschillende voorbeelden geven van de mooiste bruidsnagels.

Bruidsnagels met gel

Bruidsnagels moet er natuurlijk op zijn best uitzien en daarvoor bied ik verschillende mogelijkheden. Voor deze bijzondere dag kan je kiezen voor versteviging van je nagels met gel of gelpolish (gellak) op je natuurlijke nagels, die ik in elke gewenste kleur kan lakken. Ook kan je kiezen voor een French Manicure met een mooi wit randje op de top van je nagels. De bruidsnagels kan ik helemaal aanpassen aan je bruidsjurk en kapsel, zodat dit een mooi geheel wordt samen.

Bruidsnagels met nail art

Op deze speciale dag mag je best wel wat bijzonders doen met je nagels. Er worden natuurlijk veel foto’s gemaakt, waarbij ook je handen en trouwring duidelijk zichtbaar zijn. Wat is er dan mooier om speciale bruidsnagels te maken met nail art, waarbij ik in mijn nagelstudio je nagels voor deze dag extra mooi en bijzonder maak. Dit kunnen nagels zijn in verschillende kleuren, met een motiefje, een glinsterend steentje of net wat je zelf mooi vindt. Kijk maar eens bij mijn voorbeelden van bruidsnagels. Deze bruiden hebben gekozen voor een bruidsnagels arrangement en door de behandelingen staan ze op de foto met hun eigen natuurlijke mooi gelakte nagels.

Bruidsnagels arrangement

Met een speciaal bruidsnagels arrangement verzorg ik niet alleen je nagels maar ook je handen. Met de juiste verzorging zien zowel je handen en nagels er op je trouwdag perfect en zacht uit. Met een luxe manicure geef ik je handen een heerlijke verwenbeurt en kunnen we samen overleggen hoe je het liefste je bruidsnagels wil en hoe deze het mooiste bij je bruidsjurk passen. In mijn nagelstudio kan ik precies uitleggen hoe het bruidsnagels arrangement er uit ziet. Daarbij kunnen desgewenst ook je moeder, schoonmoeder, bruidsmeisjes en dergelijke tegen een speciaal tarief hun nagels laten verzorgen en lakken.

Bruidsmake-up

Naast je bruidsnagels kan je met een bruidsarrangement ook je bruidsmake-up in de salon laten te verzorgen. Als schoonheidsspecialiste kan ik je natuurlijk ook mooi opmaken in de stijl die je wenst en wat het mooiste past bij je bruidsjurk en je bruidsnagels. Je zult er echt helemaal adembenemend uitzien!

Huidverzorging

Omdat je in mijn schoonheidssalon in Groningen alles onder één dak kunt krijgen, kan ik voorafgaand aan de bruiloft ook je gezicht behandelen met speciale huidverzorging of indien nodig een speciale behandeling voor huidverbetering. Net wat je wenst en nodig hebt. Je weet dan zeker dat je op elke trouwfoto je op je best uitziet.

Bruidsnagels arrangement aanvragen?

Komt de trouwdatum dichterbij en wil je graag bruid make- up of speciale bruidsnagels arrangement aanvragen? Klik dan op onderstaande button, vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak/ intakegesprek.

"Voor de mooiste bruidsnagels op uw trouwdag"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht