Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bruidsnagels

In mijn nagelstudio in Groningen kunt u een bruidsnagels arrangement doen voor de mooiste dag van uw leven. Bruidsnagels kan ik in elk ontwerp vormgeven, afgestemd op uw bruidsjurk, de kleuren en geheel naar uw eigen wensen. Ik kan u verschillende voorbeelden geven van de mooiste bruidsnagels.

Bruidsnagels met gel

Bruidsnagels moet er natuurlijk op zijn best uitzien en daarvoor bied ik verschillende mogelijkheden. Voor deze bijzondere dag kunt u kiezen voor versteviging van uw nagels met gel of gelpolish op uw natuurlijke nagels, die ik in elke gewenste kleur kan lakken. Ook kunt u kiezen voor een French Manicure met een mooi wit randje op de top van uw nagels. De bruidsnagels kan ik helemaal aanpassen aan uw bruidsjurk en kapsel, zodat dit een mooi geheel wordt samen.

Bruidsnagels met nail art

Op deze speciale dag mag u best wel wat bijzonders doen met uw nagels. Er worden natuurlijk veel foto’s gemaakt, waarbij ook uw handen en trouwring duidelijk zichtbaar zijn. Wat is er dan mooier om speciale bruidsnagels te maken met nail art, waarbij ik in mijn nagelstudio uw nagels voor deze dag extra mooi en bijzonder maak. Dit kunnen nagels zijn in verschillende kleuren, met een motiefje, een glinsterend steentje of net wat u zelf mooi vindt. Kijk maar eens bij mijn voorbeelden van bruidsnagels. Deze bruiden hebben gekozen voor een bruidsnagels arrangement en door de behandelingen staan ze op de foto met hun eigen natuurlijke mooi gelakte nagels.

Bruidsnagels arrangement

Met een speciaal bruidsnagels arrangement verzorg ik niet alleen uw nagels maar ook uw handen. Met de juiste verzorging zien zowel uw handen en nagels er op uw trouwdag perfect en zacht uit. Met een luxe manicure geef ik uw handen een heerlijke verwenbeurt en kunnen we samen overleggen hoe u het liefste uw bruidsnagels wilt en hoe deze het mooiste bij uw bruidsjurk passen. In mijn nagelstudio kan ik precies uitleggen hoe het bruidsnagels arrangement er uit ziet. Daarbij kunnen desgewenst ook uw moeder, schoonmoeder, bruidsmeisjes en dergelijke tegen een speciaal tarief hun nagels laten verzorgen en lakken.

Bruidsmake-up

Naast uw bruidsnagels kunt u met een bruidsarrangement ook uw bruidsmake-up door Prosperity laten verzorgen. Als schoonheidsspecialiste kan ik u natuurlijk ook mooi opmaken in de stijl die u wenst en wat het mooiste past bij uw bruidsjurk en uw bruidsnagels. U zult er echt helemaal adembenemend uitzien!

Huidverzorging

Omdat u in mijn schoonheidssalon in Groningen alles onder één dak kunt krijgen, kan ik voorafgaand aan de bruiloft ook uw gezicht behandelen met speciale huidverzorging of indien nodig een speciale behandeling voor huidverbetering. Net wat uw wenst en nodig heeft. Uw weet dan zeker dat u op elke trouwfoto er op uw best uitziet.

Bruidsnagels arrangement aanvragen?

Komt de trouwdatum dichterbij en wilt u graag bruid make- up of speciale bruidsnagels arrangement aanvragen? Klik dan op onderstaande button, vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak/ intakegesprek. U kunt ook een gratis proefnagel laten zetten.

"Voor de mooiste bruidsnagels op uw trouwdag"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN