Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Couperose behandeling

In mijn schoonheidssalon in Groningen, bied ik speciale behandelingen aan om couperose sterk te verminderen. Daarbij kan de huidspecialist u tevens adviseren over de juiste huidverzorging en couperose behandeling bij deze storende huidaandoening.

Wat is Couperose?

Couperose is een huidaandoening in het gezicht waarbij de bloed haarvaatjes onder invloed van warmte, kou en of stress, wijder en nauwer worden. Hierdoor kleuren vooral de wangen rood. Deze abnormale toename en uitzetting van kleine (bloedhaar)vaatjes in het gelaat kan spontaan optreden. Vaak is dit duidelijk zichtbaar op de wangen, neus en voorhoofd. De bekende rode gelaatskleur ontstaat door de kleine gesprongen haarvaatjes onder de huid. Couperose wordt door mensen die er last van hebben als erg storend ervaren.couperose 1

Couperose verminderen

Om couperose te verminderen adviseer ik om niet of zo weinig mogelijk onder de zonnebank te gaan en grote temperatuurverschillen te vermijden. Naast de sauna en zonnebank kunnen ook pikante specerijen, alcohol en hete dranken couperose verergeren of sneller doen laten optreden. Ook kunnen sommige geneesmiddelen, zoals cortisonen, couperose uitlokken of verergeren. Couperose valt vaak samen met een anti-aging behandeling.

Couperose behandeling

De huidspecialist kan u adviseren over de beste couperose behandeling en peelings die couperose kunnen verminderen. Daarnaast raad ik u aan om milde reinigingsproducten voor uw huid te gebruiken. Er zijn ondersteunende crèmes tegen roodheid die een kalmerende en anti-irriterende werking hebben. Deze beschermende crèmes versterken de huid zodat deze minder snel geïrriteerd raakt.

Wilt u ook een mooie huid zonder couperose?

Meld u aan voor een consult, zodat wij kunnen vaststellen welke couperose behandeling het beste voor uw huid is.

"Een couperose behandeling geeft zichtbaar resultaat"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN