Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

DermaFacials

DermaFacials verrijken, vernieuwen, verbeteren

DermaFacials voor resultaat gerichte gezichtsbehandelingen. Vindt u het moeilijk om tijd vrij te maken voor een peeling behandeling of bent u daar nog niet aan toe? Voor een laserbehandeling vindt u uw huid nog te jong, maar u beseft dat enkel de traditionele behandelingen uw huid niet meer optimaal in vorm houden.

U heeft geen zin om lang in de behandelstoel te liggen, maar u wilt wel resultaat? De DermaFacials bieden de gulden middenweg. Mijn DermaFacials zijn resultaatgerichte gezichtsbehandelingen die samengesteld zijn uit krachtige actieve werkstoffen die in de specifieke behoefte van uw huid voorzien.

Het is mogelijk om een DermaFacial behandeling uit te breiden met extra methoden van mij à la Carte menu die de werking van de behandeling verhogen en dus ook het resultaat. Ik adviseer u graag welke combinatiebehandelingen voor uw huid het meest geschikt zijn.Peptide Vitality Collection Card_NL_.indd

Recensies

Jouw producten zijn top. Ik gebruik ze graag.~~~~Lena

Ik ben twee maanden bezig met het gebruik van jouw producten en er is al zichtbaar resultaat. Ben ik blij mee. Dank je wel.~~~~ Katja

DermaFacial werkwijze

De uitvoering van de DermaFacial behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze heeft zijn efficiëntie bewezen en zorgt voor het beste resultaat:

  • Stap 1: Reinigen
  • Stap 2: Verwijderen onzuiverheden in de huid
  • Stap 3: Therapeutisch masker
  • Stap 4: Huidverbeterende producten
  • Stap 5: Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik

Cosmeceuticals

Bij de DermaFacials worden DermaQuest producten gebruikt, ook wel cosmeceuticals genaamd. Deze categorie producten zijn het resultaat van een farmaceutische benadering voor cosmetische doeleinden.

Kenmerkend voor deze resultaatgerichte producten zijn de hoge concentraties werkstoffen, zoals peptiden en antioxidanten die dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor huidverbetering.

Thuisverzorging staat boven en de behandeling is ondersteuning van de producten. Samen krijg u de beste resultaat. Er kan alleen resultaat gegarandeerd worden als u het werk doet. De producten zijn zuinig in gebruik, u heeft niet veel nodig.

Foto met mij en de Amerikaanse eigenaars van het merk DermaQuest tijdens de workshop van de nieuwe producten in Huizen.RSCN3316

Resultaat in weinig tijd

Door de hoge concentraties werkstoffen in de producten die we gebruiken voor de DermaFacials, zult u in korte tijd resultaat ondervinden. De hoge concentraties werkstoffen dringt diep door in de huid en zorgt voor huidverbetering. Een duidelijke behandeling ter verbetering van de huid, zonder dat u tot het uiterste gaat of er veel tijd in moet steken.

Periodieke eenmalige behandeling

Als uw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een DermaFacial dé manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies, wanneer u graag een intensievere behandeling (bijvoorbeeld een DermaPeeling) wenst. DermaFacials zijn eenmalige behandelingen die ik u adviseer om eens in de 4-6 weken te ondergaan om een optimale huidconditie te behouden of u kunt ook de behandelingen in kuurverband doen voor optimale resultaat.

Beschikbare DermaFacial behandelingen

Essentials DermaFacial

Een effectieve gezichtsbehandeling die een aanvulling is op de dagelijkse behoefte van de normale/jonge huid, of nodig is om uw huid in balans te brengen voordat deze toe is aan krachtigere werkstoffen. De essentiele basisbehoefte voor iedere huid.

Peptide Vitality DermaFacial

Zijn uw rimpels en fijne lijntjes ontstaan door verslapping van uw huid?

Bereik een jeugdige uitstraling. Krachtige peptiden die de ouder wordende huid hydrateren en voeden bepalen het resultaat van deze behandeling. Het geeft de rijpere huid de handvatten om de tekenen van veroudering tegen te gaan en de nodige weerstand om deze op afstand te houden. De peptiden verdikken en verstevigen uw huid.

C Infusion DermaFacial

Een revitaliserende behandeling die de negatieve effecten van stress en blootstelling aan schadelijke omgevingsfactoren in onze huid herstellen, zodat de huid verstevigt en egaliseert. Ideaal voor alle huidtypen die een energiestoot nodig hebben of als regelmatig onderhoud.

DermaClear DermaFacial

Heeft u last van acne en wordt het veroorzaakt door hormonale veranderingen?

DermaClear heeft en diep reinigende behandeling die het herstelproces van de verstopte en/of acne gevoelige huid stimuleert. Mee- eters verdwijnen en verstopte porien verminderen. Kalmeert de geirriteerde huid, zodat deze sneller geneest. Deze behandeling levert krachtige anti-microbiële actieve ingrediënten om de acnegevoelige huid te behoeden voor een uitbarsting.

SkinBrite DermaFacial

Last van pigmentvlekken? Zijn die veroorzaakt door de zon?

SkinBrite is een effectieve gezichtsbehandeling die ondersteuning biedt bij de dagelijkse thuisverzorging, als het gaat om het verhelderen van pigmentproblemen. SkinBrite egaliseert en verheldert de huid teint.

Sensitized DermaFacial

Leg uw huid in de watten. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes die roodheid of irritatie ondervinden door gevoeligheid. De ingrediënten helpen de huid te kalmeren, verzachten en herstellen.

Stem Cell 3D DermaFacial

Geniet van ultieme luxe. Deze gezichtsbehandeling met producten op basis van plantaardige stamcellen pakken alle dimensies van huidveroudering aan. Deze luxe gezichtsbehandeling kan een ondersteuning zijn op de Dermapeeling behandelingen om de effecten van veroudering te verbeteren en tegen te gaan.

Alle resultaatgerichte thuis verzorgende producten zijn in de salon te koop. Ze zijn te verkrijgen in samples, in een luxe productkits set of de uitgebreide product collecties. Ik help en begeleid u naar een mooie en gezond uitziende huid.

travel kit dermaq

Download de gratis stappenplan met waardevolle tips voor een sterk, gezond en egaal huid.

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN