DermaPeelings

RSCN3319-300x225DermaQuest Peelings voor huidverbetering

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen. En is het nodig een stapje verder te gaan door een DermaPeel kuur te ondergaan.

In Schoonheidssalon Prosperity doe ik alles in het belang van de huid van de klant. Dat betekent als je een behandeling wil doen heb je alle verzorgingsproducten nodig, die tijdens de behandeling is gebruikt. Dat is voor beter resultaat op langere termijn.

De individuele resultaten kunnen verschillen, afhankelijk van het aantal behandelingen, huidtype, de ernst van de huid aandoening en het correcte gebruik van de thuisverzorgingsproducten.

De verantwoording voor een mooie huid ligt bij jouw. Wil je een mooie huid dan is het belangrijk om hierin te investeren.

Wat is mijn missie?

Ik help vrouwen met een donkere huid en vrouwen met een blanke huid, die zich schamen en onzeker voelen over hun pigmentvlekken naar een egale en gladde huid.

Daarom is het belangrijk dat je er helemaal voor gaat, gemotiveerd en bereid bent om in jezelf te investeren, zodat je zekerder gaat voelen en complimenten krijgt over je stralende en gladde huid.

Hoe is het assortiment ontwikkeld?

Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidaandoeningen zonder een langdurig herstelproces. Op de foto ben ik in het midden met de eigenaars van DermaQuest uit de Verenigde Staten.

Omdat niet iedere huid of huidprobleem hetzelfde is heeft DermaQuest een ruime keuze aan peelings. Peelings voor een indrukwekkende verbetering van de huid, voor iedere huidtype. Ik verzeker je goede resultaten met een peeling, maar dit is natuurlijk niet na een behandeling. Om je huid op langere termijn in conditie te houden naast de peel behandeling is belangrijk dagelijks je huid op de juiste manier te verzorgen, regelmatig schoonmaken, hydrateert, moisturizer en zonneproduct te gebruiken.

 

Welke Dermapeeling behandeling is het beste voor je huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een intakegesprek zal ik samen met je jouw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor je huid en je wensen het beste volstaat.

Waarom in kuurverband

DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste DermaQuest resultaatgerichte huidverbetering producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. Je bereikt 80% van de resultaten met de thuisverzorgingsproducten.

Een behandeling doet veel, een peeling in kuurverband doet meer. Je krijgt hierover een uitgebreid advies van mij, je DermaQuest huidspecialist.

RSCN4601RSCN4634Voor en na foto na 1 behandeling in combinatie met de thuis huidverbetering producten van DermaQuest.

Hals & Decollete

Bij de meeste vrouwen verouderen de hals en decollete eerder dan het gezicht. Deze delen worden vaak vergeten. De peelings zijn ook te gebruiken om je verslapte hals en verouderde decollete te verstevigen in combinatie met de juiste resultaatgerichte huidverbetering producten.

Een huid behandelen is geen kunst, een huid verbeteren en een goede begeleiding vraagt, vakmanschap en inzicht. De juiste producten op het juiste moment.

 

Nieuwsgierig naar de kuur?

Die intensief hydrateert, uw pigmentvlekken vermindert, zorgt voor een egaal, stevig, strak en een jeugdig uitziende huid, zodat je zekerder gaat voelen, geen zorgen meer hebt over je huid en complimenten krijgt over je stralende huid?

 

Ga nu de uitdaging aan en ontdek het verschil.

Wil je graag persoonlijk en deskundig advies over de huidverbetering kuur? Dan ben je van harte welkom in mijn salon.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht