Enerpeel

Enerpeel_Neck_voorEnerpeel_Neck_na Enerpeel speciaal voor nek en decollete.

Dit productlijn bestaat uit een ruim aanbod van peelings die ieder gebaseerd zijn op verschillende organische zuren of combinaties daarvan. Het is met de producten mogelijk om oppervlakkig huidtrauma te reduceren en tegelijkertijd een effectievere peeling te verkrijgen.

Door deze speciale technologie biedt Enerpeel oplossingen voor een groot aantal veelvoorkomende huidproblemen, zoals acne, pigmentvlekken en rosacea.

Resultaten: – een jong uitziende huid

                        – de huid voelt super zacht en glad aan

                        – vermindert pigmentatie

                        – verzacht fijne lijntjes

Last van ouderdomsvlekken op je handen? Zijn die door de zon ontstaan?

Enerpeel heeft een peeling behandeling speciaal voor de handen (zie foto). De handen peeling is om zon beschadiging en ouderdomsvlekken en onregelmatigheden in textuur van de huid te verminderen.

Heb je ook alles geprobeerd om de donkere cirkels onder je ogen te verminderen? Wil je eindelijk een oplossing voor je probleem?

De Enerpeel Eye Peel Solution is uniek. Er is geen gewone peeling dat je kan gebruiken onder de ogen, maar het is zo samengesteld dat het wel mogelijk is. Het is ook geschikt voor de donkere- en getinte huid (zie foto`s).

Wil je graag persoonlijk en deskundig advies over Enerpeel? Je kunt mij bereiken voor een consult via 0505266759 of per mail: prosperity@ziggo.nl

E-BOOK

Ontdek mijn 7 geheimen om pigmentvlekken te verminderen

Download nu de gratis E-book.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN