Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Enerpeel

Enerpeel_Neck_voorEnerpeel_Neck_na Enerpeel speciaal voor nek en decollete.

Dit productlijn bestaat uit een ruim aanbod van peelings die ieder gebaseerd zijn op verschillende organische zuren of combinaties daarvan. Het is met de producten mogelijk om oppervlakkig huidtrauma te reduceren en tegelijkertijd een effectievere peeling te verkrijgen.

Door deze speciale technologie biedt Enerpeel oplossingen voor een groot aantal veelvoorkomende huidproblemen, zoals acne, pigmentvlekken en rosacea.

Resultaten: – een jong uitziende huid

                        – de huid voelt super zacht en glad aan

                        – vermindert pigmentatie

                        – verzacht fijne lijntjes

Last van ouderdomsvlekken op uw handen? Zijn die door de zon ontstaan?

Enerpeel heeft een peeling behandeling speciaal voor de handen (zie foto). De handen peeling is om zon beschadiging en ouderdomsvlekken en onregelmatigheden in textuur van de huid te verminderen.

Heeft u ook alles geprobeerd om de donkere cirkels onder uw ogen te verminderen? Wilt u eindelijk een oplossing naar u probleem?

De Enerpeel Eye Peel Solution is uniek. Er is geen gewone peeling dat u kunt gebruiken onder de ogen, maar het is zo samengesteld dat het wel mogelijk is. Het is ook geschikt voor de donkere- en getinte huid (zie foto`s).

Wilt u meer weten over wat Enerpeel allemaal voor u kunt beteken? Maak een afspraak voor een consult op 0505266759 dan leg ik u graag uit…

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN