Faby spa manicure

 In Blog

Wat doet Faby spa manicure?

Faby spa manicure hand- en voetverzorgingslijn bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen parabenen of petroleumderivaten. De hoofdingrediënten zijn twee botanische extracten Manuka en Moringa.

Deze ingrediënten hebben een hydraterende, verzachtende, kalmerende, anti- schimmelwerende en ontstekingswerende werking, rijk aan vitamines en mineralen.

Doordat de Spa zo natuurlijk is, is deze geschikt voor elk huidtype. De producten bieden een zintuiglijke relaxerende ervaring met heerlijke warme geuren en zachte, fluweelachtige texturen, voor een geweldige spa- ervaring. Het resultaat is een gehydrateerde, verzorgde en zachte voeten waar u lang van kunt genieten.

De luxueuze hydraterende hand- en nagelcreme voedt en kalmeert de huid, met een lichte snel absorberende textuur. De creme is zeer geschikt voor handen met droge nagels die extra voeding en hydratatie nodig hebben.rscn5207rscn5212

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht