Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hotstone Massage

Bij Prosperity massagesalon in Groningen kunt u ook terecht voor een hotstone ontspanningsmassage als ultieme ontspanning voor uw lichaam. Deze unieke therapie maakt gebruik van basalt stenen. In combinatie met aromatherapie en de reflexpunten is het een fysieke en spirituele ervaring.

Wat is hotstone massage?

Hotstone massage is een diep werkende ontspanningsmassage met warme stenen. Bij een hotstone massage wordt zowel met de hot stones als met de handen gemasseerd. Dit is een zeer weldadige massage waarbij de warmte van de stenen uw lichaam op positieve wijze verwarmen en dit heeft een heilzame en helende werking op tal van lichaamsklachten. Juist de combinatie van warmte en beweging maakt de hotstone massage tot een zeer effectieve massage.

Wanneer is hotstone ontspanningsmassage nuttig?

Door de combinatie van de druk van de stenen, de warmte en beweging, kan er met deze vorm van masseren dieper in het spierweefsel gewerkt worden. Een hotstone massage activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam, verlicht eventuele spanningen, stimuleert de stofwisseling en wordt al zeer weldadig ervaren. De warmte van de basalt stenen die hiervoor worden gebruikt, bewerkstelligen een diepe relaxatie, waarbij de druk van de hot stones een stretching effect op de spieren heeft.

De voordelen in het kort:

  • Activeert het zelf herstellend vermogen
  • Heilzaam bij algehele vermoeidheid
  • Helpt afvalstoffen afvoeren
  • Bij spierpijnen of zenuwpijnen
  • Verlicht rug- en nekklachten
  • Ondersteunend bij gewrichtsproblemen
  • Totale ontspanning bij stress en burn-out

Heeft u meerdere lichaamsklachten, kan een hotstone massage deze klachten helpen verminderen en uw lichaam weer in balans brengen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het effect van een hotstone massage!

"Met een hotstone massage voelt u zich weer als herboren"

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN