Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De ideale make-up geschikt voor elk huidtype

 In Blog

Wat is Emani?rscn5188

Emani is een compacte, mineral, vegan en huidverbeterende make- up lijn. Het is 100% vegan d.w.z. dat er geen dierlijke producten en ingrediënten in de make- up verwerkt worden.

Wat kan Emani voor u betekenen?

De make-up laat uw huid ademen, irriteert niet, geeft de huid een gezonde, egaler en fluwelen teint, is long lasting, elk product camoufleert en geeft een natuurlijke finish.

rscn5146 rscn5152

Voor

Na

Wat maakt Emani zo speciaal?

Emani producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid te verzorgen en te verbeteren, ongeacht het huidtype. Alle producten zijn ontworpen om de huid er mooier uit te laten zien. Emani producten zijn huidvriendelijk en 100% parabenenvrij, loodvrij en glutenvrij.

Wat maakt Emani uniek?rscn5150

De producten zijn exclusief ontworpen en uniek geformuleerd om de meest gevoelige huidtype, de donkere huid, de rijpere huid en de huid met problemen waaronder acne en eczeem te ondersteunen en te verbeteren.

Doel en wat onderscheidt Emani van andere cosmetica?

Emani is in 1998 opgericht USA met maar een doel voor ogen: Een lijn van ultra- zuivere niet comedogene (verstop de porien niet) cosmetica te ontwikkelen, die de hoge standaardeisen van de professionele make- up industrie overtreft en tegelijkertijd bijdraagt aan een gezonde teint voor elke vrouw.

Er is geen plaats voor namaak of fillers in Emani producten- omdat al onze producten natuurlijk en organische huidverzorgende ingrediënten bevatten.

Door het gebruik van natuurlijke mineralen, plantaardige extracten en pigmenten en door geen talk, parabenen, gluten en zware chemicaliën in onze producten te verwerken, is onze lijn van niet- comedogene, natuurlijke make- up niet alleen geschikt voor elke huidtype en zorgt zij voor natuurlijke vitaliteit, maar geeft deze make- up ook een gevoel van luxe, die de huid laat stralen met een prachtige finale touch (eind resultaat).

Bent u ook benieuwd naar Emani?

Maakt een afspraak voor een kennismaking/advies nu ter introductie met een korting van 15 euro voor een prijs van 20 euro met deze mooie natuurlijke make- up lijn. U kunt mailen naar prosperity@ziggo.nl of bellen naar 050-5266759.

De ideale make-up geschikt voor elk huidtype. Speciaal ontwikkeld om de huid te verzorgen en te verbeteren, ongeacht het huidtype.

Leave a Comment

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN