Microneedling

Microneedling is volume, elasticiteit en veerkracht van de huid te herstellen

Dermapen_RejuvenationMicroneedling/ dermapen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact.  Hoe meer de huid veroudert, hoe trager de huid vernieuwing cyclus duurt. Door de huid te stimuleren met de Dermapen behandeling zal de huid zachter aanvoelen en een fijnere structuur verkrijgen.

De huid gaat herstructureren, met zichtbaar resultaat op korte termijn in combinatie met de thuisroller en de juiste thuisverzorgingsproducten. Door de duizenden micro kanaaltjes dringen de werkzame stoffen uit de juiste thuisverzorgingsproducten dieper door en worden ze beter opgenomen. Microneedling behandeling is ook geschikt voor de donkere- en getinte huid. 

Resultaat:

  • Een dikkere en strakke huid met een stralende teint
  • Een vermindering van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken
  • De huid ziet er jonger, gladder en vitaler uit
  • Een gladde huid zonder chirurgische ingreep of injecties.
  • U schaam zich niet meer voor uw  huid
  • Betere opname van de juiste huidverzorgingsproducten

Verzorging van de huid

Om het effect van de behandeling zo lang mogelijk te behouden, is het van belang om dagelijks een hydraterende serum aan te brengen. Gebruik dagelijks de thuisverzorgingsproducten. Bescherm uw huid optimaal tegen UV- blootstelling met een hoge beschermingsfactor (minimaal factor 30 of meer) of met Lycogel Breathable Camouflage. Het helpt tegen versnelde huid veroudering en ter voorkoming van pigmentvlekken.

Uiteindelijk leidt microneedling tot het herstel van volumeverlies en verslapping van de huid. De porien worden verkleind en de textuur van de huid verbeterd. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht en de huid wordt elastischer.

De doel van Microneedling is om de huid weer gezond te maken en zodoende de cel functies te optimaliseren en de huid te voorzien van de benodigde voedingstoffen.

De verantwoording voor een mooie huid ligt bij u. Hoeveel wilt u in uzelf investeren? Hoe belangrijk is een mooie huid voor u? Laat uw huid het werk doen van binnenuit. Ervaar het nu zelf.

Meer willen weten wat een microneedling kuur behandeling voor u kunt betekenen? Maak nu een afspraak voor een consult.

E-BOOK

Ontdek mijn 7 geheimen om pigmentvlekken te verminderen

Download nu de gratis E-book.

E-BOOK ONTVANGEN