Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Salon Prosperity

Nagelproblemen

zwarte finger zachte nagelIn mijn nagelstudio in Groningen help ik ook klanten met diverse nagelproblemen zoals gespleten nagels, broze nagels, brekende nagels, nagelbijten en andere nagelproblemen. Waar mogelijk probeer ik te achterhalen waar uw nagelproblemen vandaan komen of wat de oorzaak hiervan kan zijn

Dan kan ik u ook adviseren welke behandeling hiervoor het beste is en wat u thuis kunt doen om uw nagels de juiste nagelverzorging te geven waar uw nagels dringend behoefte aan hebben.

 

Gespleten nagels

Gespleten nagels worden voornamelijk veroorzaakt door uitdroging. Doordat de middelste nagellaag, de keratinelaag geen vocht en vet meer vasthoudt, kan het bovenste nagellaagje loslaten. Dit noemen we splijtende nagels of te wel gespleten nagels. De oorzaken van gespleten nagels is vaak te zoeken bij het vaak wassen van de handen, nagellakremover met uitdrogende aceton en veelvuldig nagelverharder die de nagels nog meer uitdroogt. Ook kan het veelvuldig gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en afwasmiddel tot gespleten nagels leiden.

 

Wat kunt u zelf doen aan gespleten nagels?

Om uw nagels zo veel mogelijk te beschermen tegen uitdroging en indringende agressieve middelen, kunt u bijvoorbeeld huishoudhandschoenen dragen bij huishoudelijke klusjes. Hierdoor komen uw nagels zo weinig mogelijk met sop en chemische middelen in aanraking en dat is beter om gespleten nagels tegen te gaan. Gebruik dagelijks en elke keer na het handen wassen, een goede hand- en nagelcrème (CND Solar Oil nagelriemolie) (zie pagina nagelverzorging).

Zijn uw nagels beschadigd? Dan raad ik u aan uw nagels even rust te geven en de CND Solar Oil nagelriemolie in combinatie met de CND RescueXx te gebruiken. Bij dagelijks gebruik zorgt RescueXx voor een drastische vermindering van peeling en witte vlekjes met als resultaat een prachtige gezonde nagel.

Broze nagels

Broze nagels komen ook vaak voor. Broze nagels zorgen er voor dat uw nagels nog sneller afbrokkelen en splijten. Broze nagels zijn ook een teken van vochttekort in de nagels. Nagellakremover met aceton droogt de nagels erg uit en kan ook broze nagels veroorzaken. Een tekort aan bepaalde voedingsstoffen hebben ook de weerslag op uw nagels. Indien uw nagels bepaalde bouwstoffen missen, worden ze ook brozer en breken sneller af. Soms is een schimmelinfectie de oorzaak van broze nagels.

 

Hoe u geen scheurende, zwakke en gespleten nagels meer krijgt

Zijn uw nagels beschadigd, breekbaar, zwak of erg dun? In mijn nagelstudio bied ik de behandeling Seal & Protect aan. Seal & Protect beschermt en verbetert de natuurlijke nagel, is een nagel versterkende behandeling, verhard de nagels en verbetert beschadigde nagels after magneticzichtbaar. Deze nagel behandeling is echt een aanrader voor gespleten nagels, broze nagels, afbladderende nagels en zwakke nagels. Met Seal & Protect versterk u de natuurlijke nagel van binnenuit. Het nagel oppervlak van de nagel wordt direct gladder, harder en fraaier. Ik heb zelf jaren lang last van afbladderende (peelende) nagels gehad en na een kuur met Seal & Protect 4 jaar geleden heb ik geen last meer. Mijn nagels zijn vanaf toen en tot de dag van vandaag stevig.

Gaat u trouwen en wilt u prachtige nagels op uw trouwdag? Kijk dan bij bruidsnagels.

 

Heeft u ook nagelproblemen?

Wilt u graag door mij in mijn nagelstudio in Groningen naar uw nagels laten kijken? Dat is altijd mogelijk. Ook kunt u gelijk een afspraak maken voor een speciale nagelbehandeling (inclusief de nagel thuisverzorgingsproducten) en voor een nagelbijt kuur arrangement.

"Stop gespleten nagels, broze nagels en scheurende nagels met een speciale nagelbehandeling"

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN