Nagelproblemen

zwarte finger zachte nagelHeb je nagelproblemen?

In mijn nagelstudio in Groningen help ik vrouwen die last hebben van inscheurende nagels, die niet snel groeien stap voor stap naar stevige, mooie en gezonde nagels.

Waar mogelijk probeer ik te achterhalen waar je nagelproblemen vandaan komen of wat de oorzaak hiervan kan zijn. Dan wordt er advies gegeven welke behandeling hiervoor het beste is en wat je thuis kunt doen om je nagels de juiste nagelverzorging te geven waar je nagels dringend behoefte aan hebben.

 

Gespleten nagels

Gespleten nagels worden voornamelijk veroorzaakt door uitdroging. Doordat de middelste nagellaag, de keratine laag geen vocht en vet meer vasthoudt, kan het bovenste nagellaagje loslaten. Dit noemen we splijtende nagels of te wel gespleten nagels. De oorzaken van gespleten nagels is vaak te zoeken bij het vaak wassen van de handen, nagellak remover met uitdrogende aceton en veelvuldig nagel verharder die de nagels nog meer uitdroogt. Ook kan het veelvuldig gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en afwasmiddel tot gespleten nagels leiden.

 

Wat kan je zelf doen aan gespleten nagels?

Om je nagels zo veel mogelijk te beschermen tegen uitdroging en indringende agressieve middelen, kan je bijvoorbeeld huishoudhandschoenen dragen bij huishoudelijke klusjes. Hierdoor komen je nagels zo weinig mogelijk met sop en chemische middelen in aanraking en dat is beter om gespleten nagels tegen te gaan. Gebruik dagelijks en elke keer na het handen wassen, een goede hand- en nagelcrème (CND Solar Oil nagelriemolie) (zie pagina nagelverzorging).

Zijn je nagels beschadigd? Dan raad ik je aan je nagels even rust te geven (geen acryl- of gel nagels laten zetten) en de CND Solar Oil nagelriemolie in combinatie met de CND RescueXx te gebruiken en uw nagels kort houden. Bij dagelijks gebruik zorgt RescueXx voor een drastische vermindering van peeling en witte vlekjes met als resultaat een prachtige gezonde nagel.

Broze nagels

Broze nagels zorgen er voor dat je nagels nog sneller afbrokkelen en splijten. Deze nagels zijn ook een teken van vochttekort in de nagels. Nagellak remover met aceton droogt de nagels erg uit en kan ook broze nagels veroorzaken. Een tekort aan bepaalde voedingsstoffen hebben ook de weerslag op je nagels. Indien je nagels bepaalde bouwstoffen missen, worden ze ook brozer en breken sneller af. Soms is een schimmelinfectie de oorzaak van broze nagels.

 

Hoe je geen scheurende, zwakke en gespleten nagels meer krijgt

Zijn je nagels beschadigd, breekbaar, zwak of erg dun? In de nagelstudio kan je de behandeling Seal & Protect laten doen. Seal & Protect beschermt en verbetert de natuurlijke nagel, is een nagel versterkende behandeling, verhard de nagels en verbetert beschadigde nagels after magneticzichtbaar. Deze nagel behandeling is echt een aanrader voor gespleten nagels, broze nagels, afbladderende nagels en zwakke nagels. Met Seal & Protect versterk u de natuurlijke nagel van binnenuit. Het nagel oppervlak van de nagel wordt direct gladder, harder en fraaier. Ik heb zelf jaren lang last van afbladderende (peelende) nagels en een scheur in de nageluiteinde gehad en na een kuur met Seal & Protect 4 jaar geleden heb ik geen last meer. Mijn nagels zijn vanaf toen en tot de dag van vandaag stevig en scheuren niet meer in.

 

Heb je ook nagelproblemen?

Wil je graag door mij in mijn nagelstudio in Groningen naar je nagels laten kijken? Dat is altijd mogelijk. Ook kan je gelijk een afspraak maken voor een speciale nagelbehandeling inclusief de nagel thuisverzorgingsproducten.

Maak nu een afspraak.

"Stop gespleten nagels, broze nagels en scheurende nagels met een speciale nagelbehandeling"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht