Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Salon Prosperity

Nagelverzorging

In mijn nagelstudio in Groningen help ik vrouwen die voor hun werk representatief uit moeten zien aan gezond, sterk, stevig en mooi uitziende nagels dat ze altijd wilden. Dat betekent dat de nagel behandelingen zijn gericht om uw eigen nagels te herstellen, verstevigen en gezond te laten groeien.

Ik ben rustig, geduldig en enthousiast. Ik hou van wat ik doe en geef een complete nagelverzorging voor vrouwen die snel brekende, splijtende en scheurende nagels krijgen en graag willen weten hoe ze hun nagels beter kunnen verzorgen om dit te voorkomen.

Nagelstudio Groningen voor uw nagelverzorgingRSCN4205RSCN5212

Een goede nagelverzorging schiet er vaak bij in. Veel vrouwen besteden wel aandacht aan gezichtsverzorging anti-aging en huidverbetering, maar de handen en nagels schieten er nog wel eens bij in. Een goede nagelverzorging is echt heel belangrijk om nagelproblemen te voorkomen. Nagels zijn nu eenmaal breekbaar en bij een slechte nagelverzorging en verkeerd vijlen van de nagels gaan ze sneller breken, splijten en scheuren ze in.

 

Nagelbijt kuur

Bent u een nagelbijter? U kunt in de salon een nagelbijt kuur aanvragen. Daarbij is het belangrijk dat uw vingernagels langzamerhand weer kunnen groeien en dat kleine beschadigingen aan de nagel en nagelbed weer kunnen herstellen. Zo kan ik  samen met u kijken naar de beste oplossing en verzorging van uw nagels. De perfecte manicure begint bij verzorgde en gezonde nagels.

 

De behandelingen die worden gegeven zijn:

1.Spa Manicure: verzorging van nagels en handen

2. Seal & protect: voor het verstevigen van onder andere beschadigde nagels, peelende nagels

3. Shellac (gelpolish): laat de nagels groeien, nagels voelen steviger aan, de lak blijft langer zitten

4. The Natural Look: nagel reparatie met gel, nabootsen van uw eigen nagel uiteinde

5. Nagelbijt kuur: als u van uw nagelbijten af wil

 

Last van droge handen?

Bescherm uw handen dagelijks met Magnetic Seduction Delicate Hand Lotion. Het is een lichte en delicate hand lotion die de droge huid verzacht, de vochtbalans hersteld en verzorgt. Na gebruik heeft de huid zijn oorspronkelijk glans terug.

 

Hoe u droge/ harde en scheurende nagelriemen oplost

CND Solar Oil nagelriem olie is de oplossing. Deze heerlijke naar amandel ruikende nagelriem olie verzorgt zowel uw nagelriemen als uw nagels. Deze Solar Oil zorgt ervoor dat uw nagels gehydrateerd worden, uw nagelriemen zijdezacht aanvoelen en uw nagellak lang mooi blijft. CND Solar Oil voor een intense hydratatie en flexibele nagels.

Tip: Magnetic Seduction Delicate Hand Lotion en CND nagelriem olie zijn allebei verkrijgbaar in de salon. Een goede nagelverzorging betekent een goede verzorgende nagelolie en handcremes om droge handen, nagels en nagelriemen weer soepel en glad te krijgen en te behouden bij dagelijks gebruik.

Nagelproblemen

Heeft u snel last van nagelproblemen, zoals gespleten nagels, broze nagels en nagels die snel inscheuren? Kijk snel op mijn pagina nagelproblemen voor meer informatie en de oplossing hiervoor.

 

 Bruidsnagels arrangement

Naast nagelverzorging, nagelproblemen behandelingen en nagel reparatie kunt u ook als u gaat trouwen bruidsnagels arrangement laten doen.  Gaat u binnenkort trouwen? Denk dan eens aan prachtige bruidsnagels of een bruidsnagel arrangement!bruidsreportage_pekela_groningen43

Wilt u ook de beste nagelverzorging om uw nagelproblemen te voorkomen of aan te pakken? Onderneem actie en maak nu een afspraak.

"De beste nagelverzorging begint met een goed advies van salon prosperity"

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN