Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nagelverzorging

In mijn nagelstudio in Groningen help ik vrouwen die last hebben van inscheurende nagels, die niet snel groeien stap voor stap naar stevige, mooie en gezonde nagels.

Dat betekent dat de nagelverzorging behandelingen zijn gericht om uw eigen nagels te herstellen, verstevigen en gezond te laten groeien. Om uw natuurlijke nagels langzaam op de gewenste lente te laten komen.

Ik ben rustig, geduldig en enthousiast. Ik hou van wat ik doe en geef een complete nagelverzorging voor vrouwen die snel brekende, splijtende en scheurende nagels krijgen en graag willen weten hoe ze hun nagels beter kunnen verzorgen om dit te voorkomen.

Nagelstudio Groningen voor uw nagelverzorgingRSCN4205RSCN5212

Een goede nagelverzorging schiet er vaak bij in. Veel vrouwen besteden wel aandacht aan gezichtsverzorging anti-aging en huidverbetering, maar de handen en nagels schieten er nog wel eens bij in. Een goede nagelverzorging is echt heel belangrijk om nagelproblemen te voorkomen. Nagels zijn nu eenmaal breekbaar en bij een slechte nagelverzorging en verkeerd vijlen van de nagels gaan ze sneller breken, splijten en scheuren ze in.

 

Nagelbijt kuur

Bent u een nagelbijter? U kunt in de salon een nagelbijt kuur aanvragen. Daarbij is het belangrijk dat uw vingernagels langzamerhand weer kunnen groeien en dat kleine beschadigingen aan de nagel en nagelbed weer kunnen herstellen. Zo kan ik  samen met u kijken naar de beste oplossing en verzorging van uw nagels. De perfecte manicure begint bij verzorgde en gezonde nagels.

 

De 4 manieren om uw natuurlijke nagels te herstellen en verzorgen

Omdat wat bij de ene werkt, werk niet altijd bij een andere zijn er verschillende behandelingen hiervoor:

1.Spa Manicure: verzorging van nagels en handen

2. Seal & protect: voor het verstevigen van beschadigde nagels, peelende nagels

3. Shellac (gelpolish): laat de nagels groeien, nagels voelen steviger aan, de lak blijft langer zitten

4. Bionail kuur: voor onverzorgde nagels, nagelbijters en repareert beschadigde nagels.

 

Last van droge handen?

In nagelstudio Groningen wordt naast nagelverzorging en nagelproblemen ook uw handen behandeld en bescherm met Magnetic Seduction Delicate Hand Lotion. Het is een lichte en delicate hand lotion die de droge huid verzacht, de vochtbalans hersteld en verzorgt. Na gebruik heeft de huid zijn oorspronkelijk glans terug.

 

Hoe u droge/ harde en scheurende nagelriemen oplost

CND Solar Oil nagelriem olie is de oplossing. Deze heerlijke naar amandel ruikende nagelriem olie verzorgt zowel uw nagelriemen als uw nagels. Deze Solar Oil zorgt ervoor dat uw nagels gehydrateerd worden, uw nagelriemen zijdezacht aanvoelen en uw nagellak lang mooi blijft. CND Solar Oil voor een intense hydratatie en flexibele nagels.

Tip: Magnetic Seduction Delicate Hand Lotion en CND nagelriem olie zijn allebei verkrijgbaar in de salon. Een goede nagelverzorging betekent een goede verzorgende nagelolie en handcremes om droge handen, nagels en nagelriemen weer soepel en glad te krijgen en te behouden bij dagelijks gebruik.

Bruidsnagels arrangement

Naast nagelverzorging, nagelproblemen behandelingen en nagel reparatie kunt u ook als u gaat trouwen bruidsnagels arrangement laten doen.  Gaat u binnenkort trouwen? Denk dan eens aan prachtige bruidsnagels of een bruidsnagel arrangement!bruidsreportage_pekela_groningen43

Wilt u ook de beste nagelverzorging om uw nagelproblemen te voorkomen of aan te pakken? Onderneem actie en maak nu een afspraak.

"De beste nagelverzorging begint met een goed advies van salon prosperity"

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN