Nagelverzorging

In mijn nagelstudio in Groningen help ik vrouwen die hun nagels willen verzorgen en nagelproblemen oplossen, zoals scheurende nagels, die niet snel groeien stap voor stap naar stevige en mooie nagels.

Dat betekent dat de nagelverzorging behandelingen zijn gericht om je eigen nagels te herstellen en verstevigen. Mijn doel is om je natuurlijke nagels langzaam op de gewenste lente te laten komen.

Ik ben rustig, geduldig en enthousiast. Ik hou van wat ik doe en geef een complete nagelverzorging voor vrouwen die snel brekende, splijtende en scheurende nagels krijgen en graag willen weten hoe ze hun nagels beter kunnen verzorgen om dit te voorkomen.

Nagelstudio Groningen voor je nagelverzorgingRSCN4205

Een goede nagelverzorging schiet er vaak bij in. Veel vrouwen besteden wel aandacht aan gezichtsverzorging anti-aging en huidverbetering, maar de handen en nagels schieten er nog wel eens bij in. Een goede nagelverzorging is echt heel belangrijk om nagelproblemen te voorkomen. Nagels zijn nu eenmaal breekbaar en bij een slechte nagelverzorging en verkeerd vijlen van de nagels gaan ze sneller breken, splijten en scheuren ze in.

 

Nagelbijt kuur

Bent je een nagelbijter? Je kan in de salon een nagelbijt kuur aanvragen. Daarbij is het belangrijk dat je vingernagels langzamerhand weer kunnen groeien en dat kleine beschadigingen aan de nagel en nagelbed weer kunnen herstellen. Zo kan ik  samen met jou kijken naar de beste oplossing en verzorging van je nagels. De perfecte manicure begint bij verzorgde en gezonde nagels.

 

De 4 manieren om je natuurlijke nagels te herstellen en verzorgen

Omdat wat bij de ene werkt, werk niet altijd bij een andere zijn er verschillende behandelingen hiervoor in nagelstudio Groningen:

1.Spa Manicure: verzorging van nagels en handen

2. Seal & protect: voor het verstevigen van beschadigde nagels, scheurende nagels

3. Shellac (gelpolish): laat de nagels groeien, verstevigt de natuurlijke nagel, de lak blijft langer zitten (14 dagen)

4. Bionail kuur: voor onverzorgde nagels, nagelbijters en repareert beschadigde nagels.

 

Last van droge handen?

In nagelstudio Groningen voor je nagelverzorging en nagelproblemen wordt ook je handen behandeld en beschermd met Magnetic Seduction Delicate Hand Lotion. Het is een lichte en delicate hand lotion die de droge huid verzacht, de vochtbalans hersteld en verzorgt. Na gebruik heeft de huid zijn oorspronkelijk glans terug.

 

Hoe je droge/ harde en scheurende nagelriemen oplost

CND Solar Oil nagelriem olie is de oplossing.  Enkel deze olie trekt daadwerkelijk door de natuurlijke nagel. Deze heerlijke naar amandel ruikende nagelriem olie verzorgt zowel je nagelriemen als uw nagels. Deze Solar Oil zorgt ervoor dat je nagels gehydrateerd worden, je nagelriemen zijdezacht aanvoelen en je nagellak lang mooi blijft. CND Solar Oil voor een intense hydratatie en flexibele nagels.

Tip: Magnetic Seduction Delicate Hand Lotion en CND nagelriem olie zijn allebei verkrijgbaar in de salon. Een goede nagelverzorging betekent een goede verzorgende nagelolie en handcremes om droge handen, nagels en nagelriemen weer soepel en glad te krijgen en te behouden bij dagelijks gebruik.

Bruidsnagels arrangement

Naast nagelverzorging, nagelproblemen behandelingen en nagel reparatie kan je ook als je gaat trouwen bruidsnagels arrangement laten doen.  Ga je binnenkort trouwen? Denk dan eens aan prachtige bruidsnagels of een bruidsnagel arrangement!bruidsreportage_pekela_groningen43

Wil je ook de beste nagelverzorging om uw nagelproblemen te voorkomen of aan te pakken? Onderneem actie en maak nu een afspraak.

"De beste nagelverzorging begint met een goed advies van salon prosperity"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu de gratis E-book.

E-BOOK ONTVANGEN