Nagelstudio Groningen

In mijn nagelstudio in Groningen geef ik complete nagelverzorging en handverzorging. Daarbij maak ik de mooiste bruidsnagels voor de mooiste dag uit je leven.

Wil je dat je natuurlijke nagels vanzelf op de gewenste lengte komen zonder te verlengen met gel, dan zit je bij nagelstudio Prosperity goed. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen om je natuurlijke nagels op lengte te laten groeien. Mijn doel is om de natuurlijke nagel van mijn klanten langzaam op de gewenste lengte te laten komen.

Bij nagelstudio Groningen alles onder één dak

In mijn nagelsalon kun je alles onder één dak vinden. Naast mijn schoonheidssalon en pedicure salon, kun je in mijn nagelstudio terecht voor je nagelverzorging en handverzorging. Het is dus goed mogelijk om meerdere behandelingen voor je gezicht, handen of voeten achter elkaar in te plannen. Ik neem graag ruim de tijd om je goed te adviseren en je de beste behandeling of producten voor je gezicht, lichaam, voeten of handen te geven.

Goede handverzorging

Je handen zijn je visitekaart en daar ben je dagelijks mee in de weer. Hoe vaak komen jouw handen wel niet in aanraking met (afwas)water, sopjes en agressieve middelen. Je zult merken dat jouw handen steeds meer uitgedroogd raken, kloofjes vertonen, eczeem plekjes krijgen of eeltplekken op de handpalmen als je vaak zwaar moet tillen. Met mijn handverzorging bekijk ik jouw handen en zal deze met speciale voedende crèmes voor handen en nagels behandelen. Je adviseren hoe je zelf thuis jouw handen het beste kunt verzorgen.

Nagelproblemen

Heb je specifieke nagelproblemen zoals gespleten nagels, broze nagels, splijtende nagels en wil je graag weer mooie en sterke nagels? Kijk dan op de pagina nagelproblemen voor meer informatie.

Nagelverzorging

Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd over nagelverzorging en nagelproblemen en weet precies hoe je je nagels het beste kunt verzorgen. Ook waarmee je (weer) gezonde, sterke en lange nagels kunt krijgen en behouden. In mijn nagelstudio in Groningen geef ik daarom ook veel advies over nagels. En waarom je nagels wellicht snel breken en je ze nooit zo lang krijgt als je ze graag hebben wil.

Afspraak maken

Wil je graag professionele hulp hoe je je handen en nagels het beste kunt verzorgen of wil je meer informatie over mijn nagelstudio? Maak dan gelijk een afspraak en ik zie je graag in mijn nagelstudio in Groningen.

 

"Nagelstudio Groningen verwen je handen en nagels tot in de puntjes"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht