Nagelstudio Groningen

In mijn nagelstudio in Groningen geef ik complete nagelverzorging en handverzorging. Daarbij maak ik de mooiste bruidsnagels voor de mooiste dag uit uw leven.

Wilt u dat uw natuurlijke nagels vanzelf op de gewenste lengte komen zonder te verlengen met gel, dan zit u bij nagelstudio Prosperity goed. U kunt kiezen uit verschillende behandelingen om uw natuurlijke nagels op lengte te laten groeien. Mijn doel is om de natuurlijke nagel van mijn klanten langzaam op de gewenste lengte te laten komen.

Bij nagelstudio Groningen alles onder één dak

In mijn nagelsalon kunt u alles onder één dak vinden. Naast mijn schoonheidssalon, massagesalon en pedicure salon, kunt u in mijn nagelstudio terecht voor uw nagelverzorging en handverzorging. Het is dus goed mogelijk om meerdere behandelingen voor uw gezicht, handen of voeten achter elkaar in te plannen. Ik neem graag ruim de tijd om u goed te adviseren en u de beste behandeling of producten voor uw gezicht, lichaam, voeten of handen te geven.

Goede handverzorging

Uw handen zijn uw visitekaartje en daar bent u dagelijks mee in de weer. Hoe vaak komen uw handen wel niet in aanraking met (afwas)water, sopjes en agressieve middelen. U zult merken dat uw handen steeds meer uitgedroogd raken, kloofjes vertonen, eczeem plekjes krijgen of eeltplekken op de handpalmen als u vaak zwaar moet tillen. Met mijn handverzorging bekijk ik uw handen en zal deze met speciale voedende crèmes voor handen en nagels behandelen en u adviseren hoe u zelf thuis uw handen het beste kunt verzorgen.

Nagelproblemen

Heeft u specifieke nagelproblemen zoals gespleten nagels, broze nagels, splijtende nagels en wilt u graag weer mooie en sterke nagels? Kijk dan op de pagina nagelproblemen voor meer informatie.

Nagelverzorging

Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd over nagelverzorging en nagelproblemen en weet precies hoe u uw nagels het beste kunt verzorgen en waarmee u (weer) gezonde, sterke en lange nagels kunt krijgen en behouden. In mijn nagelstudio in Groningen geef ik daarom ook veel advies over nagels en waarom uw nagels wellicht snel breken en u ze nooit zo lang krijgt als u ze graag hebben wil.

Afspraak maken

Wilt u ook graag weten hoe u uw handen en nagels het beste kunt ver zorgen of wilt u meer informatie over mijn nagelstudio? Maak dan gelijk een afspraak en ik zie u graag in mijn nagelstudio in Groningen

 

"Nagelstudio Groningen verwent uw handen en nagels tot in de puntjes"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu de gratis E-book.

E-BOOK ONTVANGEN