Neovital supplementen- beauty en afvallen

 In Blog

Neovital supplementen

Beauty from the inside.  Voor hersenen- lichaam en ziel. Neovital supplementen biedt volledig natuurlijke, vegan en allergeenvrije voedingssupplementen aan vol  vitamines en mineralen.

Bovenste voor en na foto`s van de eigenaresse van Neovital. Binnen een jaar afgevallen met gebruik van de producten Beauty Boost en Slim Boost Vega.

Neovital supplement Beauty Boost Vega

Deze krachtige unieke all in 1 formule geeft het lichaam precies wat het nodig heeft. Deze beauty drank is in poedervorm en is ideaal te gebruiken om je te korten aan te vullen.

De booster is perfect te gebruiken bij reuma, artrose, stress, spieraandoening, een te kort aan vitamines en mineralen etc. of gewoonweg om je energielevel te verhogen.

 

Neovital supplement Slim Boost Vega Original

Het is een product in poedervorm, speciaal ontwikkeld voor gewichtsverlies, detox of het optimaliseren van de gezondheid. Deze shake geef je als het ware een natuurlijke maagverkleining als het gebruikt wordt om af te vallen. Geen maaltijdvervangers, geen honger, geen zwaar, geen zwaar dieet, geen suikerdipjes.

Waarom is een combinatie Slim Boost Vega Original en de Beauty Boost Vega de beste combinatie?

Beide supplementen kan je apart gebruiken, maar samen versterken ze elkaar. De Slim Boost Vega is een natuurlijk afslankmiddel wat het lichaam op een natuurlijk manieren ondersteund om af te vallen en tegelijkertijd het lichaam in balans brengt. De Beauty Boost versterkt dit proces door de hormonale balans in balans te brengen. Nieuwe naam en verpakking van LaBru-X voortaan heet het Neovital.

 

Wondermiddelen bestaan niet

Bij het afvallen kan het frustrerend zijn als je te hoge verwachtingen hebt en te snel wil afvallen. Te snel is willen afvallen ook ongezond. Wonderen op dit gebied bestaan niet. Afvallen is een proces. Het heeft geen tijdslimiet. Geeft het tijd.

Belangstelling in de Neovital supplementen? Neem contact op met de salon via prosperity@ziggo.nl

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht