Plantenstamcellen

 In Blog

Stem Cell Collection Card_NL_.indd

Wat zijn plantenstamcellen?

Plantenstamcellen zijn afkomstig van diverse planten die in de natuur worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Hierdoor bouwen ze een sterk afweersysteem. Na een beschadiging van de plant, komt er een sap vrij waaruit de stamcellen worden onttrokken. Deze worden vervolgens gekweekt in het lab om meer stamcellen te verkrijgen.

Waarom zijn de plantenstamcellen in DermaQuest uniek?

De in DermaQuest producten gebruikte plantenstamcellen hebben een specifiek extractieproces. Zodra voldoende is gekweekt, worden de stamcellen gefilterd en gevriesdroogd, waardoor het pure poeder is. Het ruwe materiaal bestaat uit 100% pure plantenstammen, is zeer stabiel en daarmee effectief.

Geniet van ultieme luxe

Maak kennis met het Stem Cell 3D Luxury Collection met plantenstamcellen en geniet van ultieme luxe.Uw huid wordt vernieuwd, hersteld en verfijnd. Anti- aging producten voor een jonger uitziende huid.

Producten

De Stem Cell 3D Luxury producten zijn onder andere: Stem cell 3D Eye Lift, deze luxe creme zorgt voor een strakkere en gelifte huid Je ogen hebben een frisse en open blik.

– Stem Cell 3D Lip Enhacer, onze gloss biedt vollere, gehydrateerde lippen. Je natuurlijke lip kleur wordt benadrukt voor een perfecte mond.

– Stem Cell 3D Facial Cleanser, de cleanser verwijdert make- up en onzuiverheden.

Ga naar www.salonprosperity.nl Maak een afspraak voor een consult.

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht