Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rimpels verwijderen

Rimpels verwijderen is zonder cosmetische ingrepen moeilijker, maar ook zonder botox en fillers is het mogelijk uw rimpels voor een groot deel gladder te strijken. Uw zult het effect dan ook zeker merken. In mijn schoonheidssalon bied ik microneedling en meerdere gezicht peelings aan om rimpels te verminderen en te verwijderen.

Ontdekt hoe u uw rimpels kunt verwijderen met microneedling voor een jong uitziende huid

Een zeer effectieve methode om uw rimpels te verwijderen is de Dermapen. Dit is een vorm van microneedling voor een gladde, jonge en gezonde huid. Deze microneedling behandeling met de Dermapen, stimuleert het zelf genezend vermogen van de huid en maakt het mogelijk om herstellende en diep voedende werkstoffen in de huid te brengen die daar hun werk kunnen doen.

Deze doeltreffende huid verbeterende methode zet de huid op een krachtige wijze aan om zichzelf te herstellen, door de aanmaak van nieuwe collageen en elastine. Op de pagina rimpels verminderen kunt u meer over het belang van collageen en elastine lezen.needle_met_producten

Ontdekt wat microneedling doet voor u bij rimpels verwijderen?

  • Met behulp van microneedling wordt een duidelijke verbetering van de huid textuur gestimuleerd.
  • Deze behandeling verbetert een verslapte en verouderde huid.
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels

Daarnaast zet ik deze gezichtsbehandeling ook in voor mensen met vergrote poriën, bij pigmentvlekken, bij acne, littekens en bij een beschadigde huid door te veel zon.

Het doel van deze Dermapen behandeling is om op een structurele, duurzame en veilige wijze een enorm scala aan huidproblemen te kunnen aanpakken en streven naar optimale huidverbetering.

Hoe werkt de Home Microneedling Systeem voor rimpels…?

Om het meest optimale resultaat te bereiken, is het thuisgebruik van dit systeem voor rimpels verwijderen, en anti- aging sterk aan te bevelen. Thuis kunt u de MTS thuisroller gebruiken, waarmee u het effect tot wel 1000 maal kunt versterken!

In combinatie met de speciale verzorgingsproducten zal door regelmatig thuisgebruik uw huid zichtbaar en voelbaar strakker, jeugdiger en steviger worden.

blauw thuisroller

Uw rimpels verwijderen?

Meld u nu aan voor een consult.

"Rimpels verwijderen en verminderen wil u toch ook het liefste?"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN