Acne behandelen

Before foto klant april 2023 en after mei 2023. De huid is flink wat beter na 1 acne behandeling in combinatie met de thuisverzorgingsproducten van Bion skincare.

Wat is Acne?

Om je acne te behandelen moet je eerst weten wat het is .

Acne is het resultaat van een proces dat in gang wordt gezet door de hormonale veranderingen in de pubertijd. Daardoor worden de talgklieren groter en productiever. Deze klieren monden uit in kleine kanaaltjes die men follikels noemt. Op termijn kunnen deze follikels echter opgestopt raken met een overmaat talg en dode huidcellen, wat de welbekende mee- eters of comedonen veroorzaakt.

Acne oorzaken

–    Klimaat: warmte en vochtigheid
–    Chronische invloeden: onjuiste producten en behandelingen
–    Geneesmiddelen
–    Slechte voeding
–    Cosmetica (zoals vette cremes en olien, afdekkende foundations)
–    Hormonale veranderingen

Sommige mensen hebben een natuurlijke aanleg voor acne. Dat heeft zowel te maken met de structuur van hun poriën, die makkelijk dichtslibben door ophoping van dode huidcellen, als met hun hormonale huishouding.

Ben je bereid om te investeren in een oplossing voor je acne en toegewijd bent om alles te doen om dat te bereiken? Therapietrouw is bij de behandeling van acne zeer belangrijk. Als je niks aan je acne laat doen wordt het nog erger.

Acne behandelen

Hoe vroeger de behandeling van acne gestart wordt, hoe beter. Hierdoor voorkom je pigmentvlekken en littekens. De behandeling heeft ook meer kans op slagen met voldoende geduld, want het kan immers best enkele maanden duren voordat je echt verbetering ziet. Acne moet je snel en voldoende lang behandelen voor een gladdere, fijne poriën en zachtere uitstraling.

In schoonheidssalon Prosperity kan ik met diverse (kuur) behandelmethodes je acne behandelen, zodat je huid weer gezond en zonder pigmentvlekken eruit ziet.
De samenwerking tussen cliënt en schoonheidsspecialist is belangrijkste sleutel tot effectieve resultaten. Ik ben schoonheidsspecialiste, ik kan niet toveren. We maken een plan en voeren het uit. En vinden de beste manier om deze doel te bereiken.

Maar je hoef mij niet op mijn woord te geloven. Luister liever naar mijn klanten:

* Ik ben nu twee maanden bezig met het gebruiken van jou producten en er is al zichtbaar resultaat! Ben ik heel blij mee! Dank je wel. ~~Katja

* Enid (salon prosperity) is een echte aanrader!

Ze heeft mij in korte tijd van acne afgeholpen, door de producten die zij in haar salon verkoopt. Super blij met het resultaat! Je krijgt waar voor je geld. Enid ga zo Door! ~~ Katja

 

Heb je last van acne op je lichaam?

Dan is er de Body Care Collection, die bestaat uit 3 natuurlijke producten.

  • Naturally Clean Body Wash: voor vrouwen en mannen, als je last heb van lichaamsacne. Vermindert huidirritatie.
  • Naturally Soft Body lotion: voor alle huidtypen van de droge tot acne huid. Voor vrouwen en mannen. Sterk hydraterend, kalmeert en verzacht de huid.  Deze twee producten heb je samen nodig voor optimaal resultaat.
  • Cocao Mango Body Butter: zorgt voor extra elasticiteit. Voor alle huidtypen.

Wil je graag persoonlijk en deskundig advies over de acne behandeling en producten?

Dan ben je van harte welkom in mijn salon.

 Wil je ook een mooie huid zonder acne?

Schaam je niet meer voor je acne huid. Voorkomt acne pigmentvlekken. Meld je nu aan voor een adviesgesprek/ consult, zodat wij kunnen vaststellen welke behandeling het beste voor jouw is.

Voor

Na

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht