Huidverzorging

In mijn schoonheidssalon in Groningen geef ik graag advies over de beste huidverzorging voor je huid, of je nou een vette, droge, gevoelige, verouderde of normale huid hebt. Met mijn jarenlange ervaring in diverse huidproblemen en grondige huidanalyses, krijgt je van mij altijd persoonlijk advies en tips om je huid de beste huidverzorging te geven.

Een goede huidverzorging begint bij de reiniging

Met de juiste huidverzorging legt je de basis voor een stralende huid. Ik raad je aan om je huid ’s morgens en ’s avonds goed te reinigen, te hydrateren, altijd te beschermen tegen de zon en een goede dag- en nachtcrème te gebruiken die exact op je huidtype is afgestemd. Als je huid goed gereinigd is, kan je huid ook beter de verzorgende ingrediënten van een dag- of nachtcrème opnemen.

De juiste verzorgingsproducten voor je huidtype

Voor de beste huidverzorging raad ik aan om verzorgingsproducten te gebruiken die zijn afgestemd op je huidtype. Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 vrouwen niet de juiste huidverzorgingsproducten gebruiken. Vaak leidt dit tot irritatie, rode vlekken, jeuk, een droge of pukkelige huid. Hierdoor raakt je huid overgevoelig voor bepaalde bestandsdelen en kan allergisch reageren. Dit kan leiden tot eczeem, acne of andere huidproblemen.

Waar koopt je je huidverzorgingsproducten?

Vaak voldoen de huidproducten die je bij drogisterijen, parfumerieën, warenhuizen en supermarkten kunt kopen, niet aan alle criteria. Vaak leest je termen zoals; PH neutraal, “natuurlijk”, dermatologisch getest“, biologisch” en dergelijke op het etiket, maar dit zegt nog niets over het uiteindelijke resultaat en of een bepaald product echt het juiste product voor je huidverzorging is.

Huidverzorging met de juiste verzorgingsproducten

Voor de beste huidverzorging voor je huid, raad ik echt aan om verzorgingsproducten te gebruiken die volledig zijn afgestemd op je huidtype. Het is belangrijk dat deze verzorgingsproducten geen allergeen, huid verouderende- of andere schadelijke stoffen bevatten. Het is mogelijk dat één schadelijk ingrediënt in het product de werking van andere werkzame stoffen teniet doet. In plaats van je huid te verzorgen, kan dit product dan ook schade aan je huid toebrengen, in plaats van de juiste bescherming te bieden.

Vroegtijdige huidveroudering tegengaan

Als je huid op de één of andere manier is beschadigt, openbaart zich dit vaak pas na een aantal jaren. Bijvoorbeeld in de vorm van pigmentvlekken, schrale plekken, een jeukende huid, acne, vroegtijdige huidveroudering, allergieën of andere huidontstekingen. Schoonheidssalon Prosperity is gespecialiseerd in het analyseren en behandelen van diverse huidproblemen en kan hiervoor de beste huidbehandeling adviseren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van peelings, enzymmaskers en hoogwaardige verzorgingsproducten, waarmee je je huid weer kan herstellen en optimaal beschermen.

Tip: Als je gezond leeft en goed voor je zelf zorgt, heeft dat ook een positief effect op je huid.

Ervaring

* Al heel wat jaren kom ik nu bij jou Enid.

Het begon met de voeten (was ook echt nodig). En oh, wat gaat het goed met de voet nagels! Toen de wenkbrauwen en sinds enkele maanden de lip en kin haartjes…. En zo word ik nog steeds mooier.  Zonder gekheid, Enid, jouw toegewijd- zijn en met aandacht de behandeling geven met goed resultaat dat is jouw keurmerk! Ga zo door. En we lachen, hou ik ook van. ~~ Andrea

Meer weten over je eigen huidverzorging?

Binnen mijn schoonheidssalon in Groningen, werk ik alleen met huidverzorgingsproducten met huid identieke, huidverwante en huidvriendelijke ingrediënten. Deze kan je ook bij mij krijgen om thuis je huid verder te verzorgen. Heb je ook een huidprobleem of wil je de beste verzorgingsproducten voor je eigen huidverzorging? Vraag dan nu een consult en huidanalyse aan.

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht