Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Huidverzorging

In mijn schoonheidssalon in Groningen geef ik graag advies over de beste huidverzorging voor uw huid, of u nou een vette, droge, gevoelige, verouderde of normale huid heeft. Met mijn jarenlange ervaring in diverse huidproblemen en grondige huidanalyses, krijgt u van mij altijd persoonlijk advies en tips om uw huid de beste huidverzorging te geven.

Een goede huidverzorging begint bij de reiniging

Met de juiste huidverzorging legt u de basis voor een stralende huid. Ik raad u aan om uw huid ’s morgens en ’s avonds goed te reinigen, te hydrateren, altijd te beschermen tegen de zon en een goede dag- en nachtcrème te gebruiken die exact op uw huidtype is afgestemd. Als uw huid goed gereinigd is, kan uw huid ook beter de verzorgende ingrediënten van een dag- of nachtcrème opnemen.

De juiste verzorgingsproducten voor uw huidtype

Voor de beste huidverzorging raad ik aan om verzorgingsproducten te gebruiken die zijn afgestemd op uw huidtype. Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 vrouwen niet de juiste huidverzorgingsproducten gebruiken. Vaak leidt dit tot irritatie, rode vlekken, jeuk, een droge of pukkelige huid. Hierdoor raakt uw huid overgevoelig voor bepaalde bestandsdelen en kan allergisch reageren. Dit kan leiden tot eczeem, acné of andere huidproblemen.

Waar koopt u uw huidverzorgingsproducten?

Vaak voldoen de huidproducten die u bij drogisterijen, parfumerieën, warenhuizen en supermarkten kunt kopen, niet aan alle criteria. Vaak leest u termen zoals; PH neutral, “natuurlijk”, dermatologisch getest“, biologisch” en dergelijke op het etiket, maar dit zegt nog niets over het uiteindelijke resultaat en of een bepaald product echt het juiste product voor uw huidverzorging is.

Huidverzorging met de juiste verzorgingsproducten

Voor de beste huidverzorging voor uw huid, raad ik echt aan om verzorgingsproducten te gebruiken die volledig zijn afgestemd op uw huidtype. Het is belangrijk dat deze verzorgingsproducten geen allergeen, huid verouderende- of andere schadelijke stoffen bevatten. Het is mogelijk dat één schadelijk ingrediënt in het product de werking van andere werkzame stoffen teniet doet. In plaats van uw huid te verzorgen, kan dit product dan ook schade aan uw huid toebrengen, in plaats van de juiste bescherming te bieden.

Vroegtijdige huidveroudering tegengaan

Als uw huid op de één of andere manier is beschadigt, openbaart zich dit vaak pas na een aantal jaren. Bijvoorbeeld in de vorm van pigmentvlekken, schrale plekken, een jeukende huid, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergieën of andere huidontstekingen. Schoonheidssalon Prosperity is gespecialiseerd in het analyseren en behandelen van diverse huidproblemen en kan hiervoor de beste huidbehandeling adviseren. Hiervoor heb ik diverse apparatuur en hoogwaardige verzorgingsproducten, waarmee ik uw huid weer kan herstellen en optimaal beschermen.

Tip: Als u gezond leeft en goed voor uzelf zorgt, heeft dat ook een positief effect op uw huid.

Ervaring

* Al heel wat jaren kom ik nu bij jou Enid.

Het begon met de voeten (was ook echt nodig). En oh, wat gaat het goed met de voet nagels! Toen de wenkbrauwen en sinds enkele maanden de lip en kin haartjes…. En zo word ik nog steeds mooier.  Zonder gekheid, Enid, jouw toegewijd- zijn en met aandacht de behandeling geven met goed resultaat dat is jouw keurmerk! Ga zo door. En we lachen, hou ik ook van. ~~ Andrea

Meer weten over uw eigen huidverzorging?

Binnen mijn schoonheidssalon in Groningen, werk ik alleen met huidverzorgingsproducten met huid identieke, huidverwante en huidvriendelijke ingrediënten. Deze kunt u ook bij mij krijgen om thuis uw huid verder te verzorgen. Heeft u ook een huidprobleem of wilt u de beste verzorgingsproducten voor uw eigen huidverzorging? Vraag dan nu een consult en huidanalyse aan.

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN