Over Salon Prosperity

Schoonheidsspecialiste Groningen

 

Waarom ik jou wil helpen

Over mij: Mijn naam is Enid Philips.

Ik ben zorgvuldig, eerlijk en geduldig schoonheidsspecialiste.

Ik help vrouwen die last hebben en gefrustreerd zijn over hun pigmentvlekken, zodat ze door het leven gaan met een gladde, egale en stralende huid met veel zelfvertrouwen.

Daarnaast stimuleer ik vrouwen om anders te denken over hun huidverzorging.

Waar ik jou mee help

Door de acne kreeg ik pigmentvlekken. Jarenlang kreeg ik in winkels het verkeerde advies en zodoende gebruikte ik de verkeerde huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Na deze ervaring heb ik besloten om zelf te leren hoe ik mijn huid en dat van andere vrouwen die hier ook last van hebben te helpen. Voor mijn klanten gebruik ik in de salon topkwaliteit duurzame producten.

En werk ik met apparaten die zich bewezen hebben. Ik probeer ze namelijk eerst een aantal weken op mijzelf uit om te kijken of het inderdaad klopt wat er wordt beweerd. Pas als ik resultaat zie, wordt het in de salon gebruikt.

Ik heb geen last meer van pigmentvlekken en mijn acne is helemaal weg. Ik ben nu andere vrouwen aan het helpen met mijn specialisatie en ervaring om van hun pigmentvlekken af te komen, zodat ze niet meer onzeker hoeven te voelen over hun huid.

Waarom ik de juiste persoon ben om jouw te helpen

In 2003 is Salon Prosperity gestart. In de loop van de jaren heb ik diverse diploma’s en certificaten binnen mijn vakgebied gehaald. Daarnaast heb ik verschillende vakgerichte cursussen en trainingen gevolgd, zoals acne, pigmentvlekken/ diverse behandelmethodes bij huidproblemen, zoals peelings en microneedling/ huidverjonging/ cosmetica voor de donkere huid om pigmentvlekken te voorkomen..

Erkende huidspecialist

Als erkende huidspecialist kan ik ervoor zorgen met de resultaatgerichte behandelingen en thuisverzorgingsproducten, dat jouw huid er weer jonger, stralender, strakker en egaler uitziet. Je huidconditie wordt sterk verbeterd. Ik geef altijd een persoonlijk advies bij veel voorkomende huidproblemen, zoals pigmentvlekken.

Door al mijn opgedane kennis en de vele huidproblemen die ik dagelijks voorbij zie komen, kan ik als volleerd huidspecialiste altijd de beste resultaatgerichte behandeling  aan je adviseren.

Gespecialiseerd in pigmentvlekken

Met mijn schoonheidssalon in Groningen ben ik gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met pigmentvlekken. In een adviesgesprek (consult) kan ik je grondige huidanalyse geven, waarbij ik je gelijk kan adviseren welke schoonheidsbehandeling voor jouw huid het beste is.

Ik heb mij bewust toegelegd op pigmentvlekken om je huid te verbeteren en heb naast diverse behandelingen, hiervoor ook de beste resultaatgerichte huidverzorgingsproducten die geheel zijn afgestemd op je huidprobleem.

Mijn persoonlijke missie

De focus is op huidverbetering, een effectief kuur programma, waardoor je jouw huid weer egaal, stevig, strak en stralend krijgt op lange termijn. En waar je blij en zeker bij voelt.

 

Mijn onderscheidende kernwaarden

 • Diepgaande kennis van huidproblemen, huidverjonging en huidverbetering
 • Specialisaties: o.a. pigmentvlekken/donkere huid/ persoonlijke begeleiding
 • Zeer persoonlijke service en hoge mate van klantgerichtheid
 • Ik doe alles in het belang van de huid van de klant
 • Geen standaard behandelingen, maar persoonlijk op je huid afgestemd
 • Ik werk met hoogwaardige topproducten om je huid te verbeteren

 

Zet zelf de eerste stap

Laat je adviseren en kies het beste voor jouw eigen huidverbetering. Investeer in je huid, zodat je niet meer geneer, gefrustreerd en onzeker bent. Maar een stralende, egale, gladde en strakke huid met zelfvertrouwen en waar je blij en zeker bij voelt.

Zet nu de eerste stap om zeker en blij te voelen. Download direct de gratis e-book op dit pagina.

Hierin geef ik je 7 geheimen om pigmentvlekken te voorkomen voor een stralende en egale huid.

Afspraak maken

Maak een afspraak via ons contactformulier en kom snel langs voor uw behandeling!

"Uw schoonheidsspecialiste en huidspecialist in Groningen"

 • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

  Alie
 • Ivm huidproblemen bij Enid in behandeling en niets dan lof. Enid heeft Kennis van zaken, vertelt veel over de behandeling en producten en geeft goed advies. Mijn huid is duidelijk verbeterd na verschillende kuren en ik blijf zeker komen voor verdere behandelingen. Daarnaast is het ook gewoon gezellig en heel ontspannen. Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken, je krijgt advies en behandeling op maat.

  Helleen
 • Voordat ik bij jou kwam ging ik wel eens naar een pedicure. Ik heb er zowat veel van versleten. Bij jou kom ik nu al bijna 7 jaar. Je bent een blijvertje. Je inspireert me echt om beter voor mezelf te zorgen. Daarbij ben je gewoon een aardig mens. Ik hoop nog vaak terug te komen.

  Joke
 • Ik ben vorige week voor de eerste keer bij je geweest voor Body Sugaring alla Hollywood en ben zeer tevreden met het resultaat. Kan ook niet wachten wat het eind resultaat wordt. Ik raad deze behandeling aan meer mensen aan en ook jou salon Tot snel.

  Dagmar
 • Ooit kwam ik voor het eerst van mijn leven bij een pedicure, Enid dus, voor leuke zomervoeten. Maar: ik bleek een schimmelnagel te hebben en nu, vele jaren later kom ik nog steeds bij haar. En inmiddels gebruik ik op haar advies de hele gezichtsverzorgingslijn Tebiskin, tot volle tevredenheid. Blij met haar adviezen. En wat mooi is, mensen geloven niet dat ik al 68 ben! Enid begeleidt je eerlijk, deskundig en met begrip voor jouw persoonlijke situatie.

  Jacqueline

E-BOOK

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu de gratis E-book.

E-BOOK ONTVANGEN