Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Over Salon Prosperity

Schoonheidsspecialiste Groningen

Over mij: Mijn naam is Enid Philips en ik ben zorgvuldig, eerlijk en geduldig schoonheidsspecialiste.

Ik help vrouwen die last hebben en gefrustreerd zijn over hun pigmentvlekken, zodat ze door het leven gaan met een egale en jong uitziende huid.

Waarom begon ik met de salon

Vanwege de voeten van mijn moeder

Mijn moeder had last van likdoorns en tegelijkertijd had ik zelf last van acne en pigmentvlekken. Mijn vingernagels groeide niet snel en scheurden in. En door de jaren via winkels de verkeerde huidverzorgingsproducten te gebruiken en het verkeerde advies, heb ik besloten om zelf te gaan leren hoe ik mijn huid/ nagels, de voeten van mijn moeder en andere vrouwen die hier ook last van hebben het beste te helpen.

Mijn moeder is jaren likdoorn vrij. Ik heb geen last meer van pigmentvlekken. Mijn acne is helemaal weg en mijn nagels scheuren niet meer in. Ik ben nu andere vrouwen aan het helpen met mijn opleiding en ervaring om van hun pigmentvlekken af te komen, zodat ze niet meer onzeker hoeven te voelen over hun huid.

In 2003 is Salon Prosperity gestart. In de loop van de jaren heb ik diverse diploma’s en certificaten binnen mijn vakgebied gehaald. Daarnaast heb ik verschillende vakgerichte cursussen en trainingen gevolgd, zoals acne, pigmentvlekken/ diverse behandelmethodes bij huidproblemen, zoals peelings en microneedling/ huidverjonging/ cosmetica voor de donkere huid, bruid make- up/ voet- en nagelproblemen.

Voor mijn klanten gebruik ik in de salon topkwaliteit producten en apparaten, duurzaam en bewezen dat het ook werkt. Ik probeer ze altijd eerst een aantal weken op mijzelf uit om te kijken of het inderdaad klopt wat er wordt beweerd. Pas als ik resultaat zie, wordt het in de salon gebruikt.

Erkende huidspecialist en schoonheidsspecialiste

Als erkende huidspecialist kan ik ervoor zorgen met de resultaatgerichte behandelingen en thuisverzorgingsproducten, dat uw huid er weer jonger, gezonder, strakker en egaler uitziet. Uw huidconditie wordt sterk verbeterd. Ik geef altijd een persoonlijk advies bij veel voorkomende huidproblemen, zoals pigmentvlekken.

Door al mijn opgedane kennis en de vele huidproblemen die ik dagelijks voorbij zie komen, kan ik als volleerd huidspecialiste altijd de beste resultaatgerichte behandeling  aan u adviseren.

Gespecialiseerd in anti aging en pigmentvlekken

Met mijn schoonheidssalon in Groningen ben ik gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met pigmentvlekken. In een adviesgesprek (consult) kan ik u grondige huidanalyse geven, waarbij ik u gelijk kan adviseren welke schoonheidsbehandeling voor uw huid het beste is.

Ik heb mij bewust toegelegd op pigmentvlekken om uw huid te verbeteren en heb naast diverse behandelingen, hiervoor ook de beste resultaatgerichte huidverzorgingsproducten die geheel zijn afgestemd op uw huidprobleem.

Mijn persoonlijke missie

De focus is op huidverbetering, een effectief kuur programma, waardoor u uw huid weer gezond, stevig, strak en stralend krijgt op lange termijn. Waarom een kuur programma? Omdat het tijd neemt om resultaat te behalen bij huidaandoeningen, zoals pigmentvlekken.

 

Mijn onderscheidende kernwaarden

  • Diepgaande kennis van huidproblemen, huidverjonging en huidverbetering
  • Specialisaties: o.a. pigmentvlekken/donkere huid/microneedling/ persoonlijke begeleiding
  • Zeer persoonlijke service en hoge mate van klantgerichtheid
  • Ik doe alles in het belang van de huid van de klant
  • Geen standaard behandelingen, maar persoonlijk op uw huid afgestemd
  • Ik werk met hoogwaardige topproducten om uw huid te verbeteren
  • Zowel schoonheid, pedicure, spa manicure en hotstone massage onder één dak

 

Laat u adviseren en kies het beste voor uw eigen huidverbetering. Meld u nu aan voor een consult.

"Uw schoonheidsspecialiste en huidspecialist in Groningen"

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN