Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Salon Prosperity

Over Salon Prosperity

Schoonheidsspecialiste Groningen

Over mij: Mijn naam is Enid Philips en ik ben zorgvuldig, eerlijk en geduldig schoonheidsspecialiste. Als huidspecialist en schoonheidsspecialiste werk ik dagelijks in mijn schoonheidssalon in Groningen aan de resultaatgerichte huidverbetering van mijn klanten.

Ik help en begeleid vrouwen die voor hun werk representatief uit moeten zien en last hebben van een huidaandoening, zodat ze zekerder gaan voelen en hun huid gezond, mooi en egaal uit ziet op lange termijn.

In 2003 is Salon Prosperity gestart. In de loop van de jaren heb ik diverse diploma’s en certificaten binnen mijn vakgebied gehaald. Daarnaast heb ik verschillende vakgerichte cursussen en trainingen gevolgd, zoals acne, pigmentvlekken/ diverse behandelmethodes bij huidproblemen, zoals peelings en microneedling/ huidverjonging/ kosmetiek voor de donkere huid, bruid make- up/ voet- en nagelproblemen.

Erkende huidspecialist en schoonheidsspecialiste

Als erkende huidspecialist kan ik ervoor zorgen met de resultaatgerichte behandelingen en thuisverzorgingsproducten, dat uw huid er weer jonger, gezonder, strakker en egaler uitziet. Uw huidconditie wordt sterk verbeterd. Ik beschik over de juiste apparatuur bij de diverse gezichtsbehandelingen en geef altijd een persoonlijk advies bij veel voorkomende huidproblemen, zoals pigmentvlekken, acne, rosacea.

Door al mijn opgedane kennis en de vele huidproblemen die ik dagelijks voorbij zie komen, kan ik als volleerd huidspecialiste altijd de beste resultaatgerichte behandeling adviseren. De producten zijn makkelijk te gebruiken, effectief en zuinig in gebruik.

Gespecialiseerd in anti aging en pigmentvlekken

Met mijn schoonheidssalon in Groningen ben ik gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen bij anti aging, huidveroudering en pigmentvlekken. In een adviesgesprek (consult) kan ik u grondige huidanalyse geven, waarbij ik gelijk kan adviseren welke schoonheidsbehandeling voor uw huid het beste is.

Ik heb mij bewust toegelegd op huidverbetering en heb naast diverse behandelingen, hiervoor ook de beste resultaatgerichte huidverzorgingsproducten die geheel zijn afgestemd op uw huidprobleem(zoals acne, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes) en huidtype.

Mijn persoonlijke missie

De focus is op huidverbetering, een effectief kuur programma, waardoor u uw huid weer gezond, stevig, strak en stralend krijgt op lange termijn. Waarom een kuur programma? Omdat het tijd neemt om resultaat te behalen bij huidaandoeningen/ huidverbetering van acne, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes.

 

Mijn onderscheidende kernwaarden

  • Diepgaande kennis van huidproblemen, huidverjonging en huidverbetering
  • Specialisaties: o.a. peelings/donkere huid/microneedling/ persoonlijke begeleiding
  • Zeer persoonlijke service en hoge mate van klantgerichtheid
  • Ik doe alles in het belang van de huid van de klant
  • Geen standaard behandelingen, maar persoonlijk op uw huid afgestemd
  • Ik werk met hoogwaardige topproducten om uw huid te verbeteren
  • Zowel schoonheid, pedicure, spa manicure en hotstone massage onder één dak

 

Laat u adviseren en kies het beste voor uw eigen huidverbetering. Meld u nu aan voor een consult.

"Uw schoonheidsspecialiste en huidspecialist in Groningen"

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN