Eindelijk die pigmentvlekken onder controle!
Krijg die jonge en egale huid!

Stel je voor: je kijkt in de spiegel en ziet dat je huid prachtig egaal en glad is. Al je tubes foundation kunnen de prullenbak in- je hebt ze immers niet meer nodig om je pigmentvlekken te camoufleren.

Zelfbewust en met opgeheven hoofd loop je over straat. En je omgeving geeft je complimenten voor je stralende huid.

Verlang je ook hiernaar? Wil jij een egalere en gladdere huid zonder pigmentvlekken, maar weet je niet hoe je dat kan bereiken?

Mogelijk heb je al van alles geprobeerd, verschillende soorten crèmes, maar niks werkt. Je weet niet meer wat je nu nog moet doen om dit in de toekomst te voorkomen. Je hebt er slapeloze nachten van en het maakt je onzeker.

Hoe zou het zijn als je pigmentvlekken je niet meer zou belemmeren om volop te leven?
Als je weer geniet, zonder je bewust te zijn van je pigmentvlekken?

De Pigment Control kuur

Om vele vrouwen te helpen met het verwijderen van de pigmentvlekken heb ik een speciale, veilige en effectieve kuur ontwikkeld: De Pigment Control kuur.

De Pigment Control kuur bestaat uit de volgende 3 stappen en resultaten:

Stap 1: Krijg een jonge en egale huid

In deze stap (2e maand) wordt op milde wijze de overtollige hoornlaag van jouw huid verwijdert. Dit betekent dat de dode huidcellen worden verwijdert. Het gevolg is dat de huid er jonger, fris en natuurlijk uitziet.

Stap 2: Geniet van een gladde huid

In de derde maand, jouw huid krijgt de ultieme boost van stevigheid via collageen en veerkracht via elastine vezel. Zodat je huid zo zacht en glad voelt als een babybilletje. Je huid oogt gezond en vitaal.

Stap 3: Get the glow met een fijnere huidstructuur

In deze stap (4e maand) neem je afscheid van je grove huidstructuur. Het vuil dat diep in je poriën zit wordt verwijdert. Hiermee herstel je de natuurlijke elasticiteit van je huid en bereik je maximaal resultaat om je jonger te doen lijken.

Na de Pigment Control kuur

 • Oogt de huid gladder, frisser en vitaler. Dit betekent dat je er jaren jonger uitziet.

 • Ziet er egaler uit

 • Voel je zekerder over jezelf, zodat je de wereld weer aan kan

 • Krijg je volop complimenten over je stralende huid

Over Enid

Door de acne kreeg ik pigmentvlekken. Jarenlang kreeg ik in winkels het verkeerde advies en zodoende gebruikte ik de verkeerde  huidverzorgingsproducten.

Na deze ervaring heb ik besloten om zelf te leren hoe ik mijn huid en dat van andere vrouwen die hier ook last van hebben te helpen. Voor mijn klanten gebruik ik in de salon topkwaliteit duurzame producten en werk ik met apparaten die zich bewezen hebben.

Ik probeer ze namelijk altijd eerst een aantal weken op mijzelf uit om te kijken of het inderdaad klopt wat er wordt beweerd. Pas als ik resultaat zie, wordt het in de salon gebruikt.

Nu heb ik geen last meer van pigmentvlekken. Ik help nu andere vrouwen met mijn specialisatie en ervaring om van hun pigmentvlekken af te komen/ verminderen, zodat ze niet meer onzeker hoeven te voelen en zich schamen over hun huid.

Ik ben in het bezit van diverse diploma`s certificaten binnen mijn vakgebied. Daarnaast heb ik verschillende vakgerichte cursussen en trainingen gevolgd zoals peelings, microneedling en cosmetica ook voor de donkere huid om pigmentvlekken te voorkomen en te verminderen.

Als erkende huidspecialist heb ik resultaatgerichte behandelingen opgezet en verkoop ik thuisverzorgingsproducten die jouw huid weer jonger, stralender, strakker en egaler doen uitzien.

Meer weten?

Graag maak ik ruimte vrij in mijn agenda om gratis de huidanalyse te doen.

Telefoonnummer: 050-5266759
Email: prosperity@ziggo.nl

Of vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  Lees hier de privacyverklaring

  FAQ

  Meest gestelde vragen…

  Voor wie is de Pigment Control kuur?

  Voor vrouwen die last hebben van pigmentvlekken en zwangerschapsmasker.

  Hoe lang duurt de kuur?

  De kuur duurt vier maanden.

  Om maximaal resultaat uit de kuur te halen, is het belangrijk dat de lichtere huidtypes twee tot vier weken en de getinte/donkere huidtypes vier tot zes weken voor aanvang van de behandeling met de kuur beginnen.

  De Pigment Control kuur omvat een op de huid van de klant afgestemde producten. Deze geven de huid de ondersteuning en bescherming die jij nodig hebt voordat je deze kuur ondergaat. Dit doen we om extra pigment ontwikkeling door de peeling te voorkomen, anders kan het pigment verergeren. Daarna begint de kuur om de twee weken.

  Kan ik de investering in termijnen betalen?

  Ja het is mogelijk om het in 4 termijnen te voldoen. De eerste betaling is bij aanvang, de tweede na 3 à 4 weken bij de eerste behandeling. De derde en vierde betaling worden gedaan bij 3e en 5e behandeling.

  Moet ik ook een zonnebescherming dragen zelfs als het bewolkt is?

  Ja, want ondanks dat je de zon niet ziet, de UVA stralen verouderen je huid. Gevolg zijn de pigmentvlekken.

  Kan ik tijdens de kuur mijn oude producten blijven gebruiken?

  Nee, voor het meest optimale resultaat op de langere termijn is het belangrijk dat je de producten van de salon gebruikt. Doe dit voor, tijdens en na de kuur.

  Waar wacht je nog op? Investeer in je huid!
  Als je nu niks aan jouw pigmentvlekken laat doen wordt het nog erger.

  Meld je direct aan voor de huidanalyse.

  Stappenplan

  Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

  Download nu het gratis stappenplan.

  STAPPENPLAN ONTVANGEN

  Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

  * verplicht