CND Shellac

Wat is CND Shellac

CND Shellac is de eerste en originele gelpolish zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel op de markt.

Shellac is een soak- off gelpolish. Aanbrengen als een nagellak, blijft zitten als een gel en wordt verwijdert in minuten. Dit alles zonder te vijlen en de natuurlijke nagel te beschadigen.

Het is voor iedereen die graag nagellak draagt en een natuurlijke nagelverzorging belangrijk vindt. Het product biedt een oplossing aan vrouwen die tegen problemen aanlopen met traditionele nagellak, waaronder afbreken, scheuren, afbladderen, en vervagen van de kleur. Je krijgt een langdurig houdbare kleur op je nagels zonder kunstnagels te dragen. Door deze gelpolish verstevigen je nagels en zullen je eigen nagels daardoor ook sneller groeien en minder snel breken.

Shellac staat voor het behoud en de gezondheid van de natuurlijke nagel.

CND Shellac voordelen zijn?

CND Shellac is een gelpolish systeem die anders is dan de andere gelpolish merken

Dit betekent: – Verfraaien van je natuurlijke nagels zonder schade aan te brengen

– Er wordt niet op de nagelplaat gevijld

– Shellac heeft niet als basis gel, zoals de andere merken

– Iedere kleur heeft een eigen formule

– De nagel wordt gevoed en verzorgd met Solar Oil tussen de behandelingen door

– Biedt 14 dagen probleemloze bescherming

– Je nagels verstevigt en de lak brokkelt niet af

Je nagels zien er mooi uit zonder dat je ze steeds opnieuw hoef te lakken. Het resultaat daarvan? Je hoeft je niet constant druk te maken om je nagels, waardoor je zorgeloos kunt genieten van de dingen die je doet.

Omdat ik de natuurlijke nagel voorop stelt, wordt je eerst uitgenodigd voor een gratis nagel analyse. Er wordt gekeken naar:

  • een behandeling die bij je nagels past
  • een behandeling die aan je verwachtingen voldoet
  • een werkwijze die bij je leefstijl past
  • een behandeling die je financieel kunt dragen

Er zijn verschillende behandelingen en ik wil voor je de beste optie bieden, daarom is het belangrijk dat je eerst een nagel analyse laat doen. Voor iedereen een persoonlijke behandeling. Salon Prosperity doet alles in het behoud van de natuurlijke nagels van de klant.

.

RSCN3817

Ervaring

De voor en na foto`s en ervaring zijn van een nagelbijter die een nagelbijt kuur heeft gedaan. De foto met de twee vingers is na 1 week  hoe haar nagels zijn uit gegroeid en de andere foto is na 4 weken.

* Je maakt mooie nagels, ik vind ze er netjes en natuurlijk uitzien. Daarbij ben je ook heel enthousiast en precies in je werk. Je besteed er veel aan. ~~FrederiqueRSCN5496RSCN5553

Versteviging eigen nagels

In de nagelstudio kan je er voor kiezen om je eigen nagels te laten verstevigen. Om je nagels te verstevigen zijn er verschillende behandelingen hiervoor, daarom is het belangrijk dat ik de nagels eerst zie om je de beste optie te bieden.

Shellac met nail art combineren

 

CND Vinylux nagellak die minimaal een week lang mooi blijft

In mijn nagelstudio in Groningen is verkrijgbaar voor thuis gebruik CND Vinylux nagellak. Dit is een snel drogend twee stappen systeem. Je mist een stap, de basecoat. De nagellak is bascoat en kleur in 1 en je eindigt met een laagje Vinylux top coat. Deze nagellak blijft echt een week lang mooi en heeft een zeer korte droogtijd. Je hoeft niet steeds je nagellak bij te werken. Voor vrouwen die niet een basecoat eerst willen gebruiken is Vinylux de oplossing.RSCN4205RSCN4207

Ga je trouwen en wil je prachtige nagels op je trouwdag? Kijk nu op de bruidsnagels pagina.

Wil je gezonde natuurlijke nagels?

Wil je ook mooie shellac nagels of een andere nagelbehandeling, zoals voor onder andere broze, beschadigde, zwakke of splijtende nagels in mijn nagelstudio in Groningen?

Meld je nu aan voor een afspraak voor een gratis nagel analyse of voor een behandeling.

"Verwen u zelf met gelnagels in onze nagelstudio in Groningen"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht