Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

CND Shellac

Wat is CND Shellac

CND Shellac is een gelpolish. Het is voor iedereen die graag nagellak draagt en een natuurlijke nagelverzorging belangrijk vindt. Het product biedt een oplossing aan vrouwen die tegen problemen aanlopen met traditionele nagellak, waaronder afbreken, scheuren, afbladderen, en vervagen van de kleur. U krijgt een langdurig houdbare kleur op uw nagels zonder kunstnagels te dragen. Door deze gelpolish verstevigen uw nagels en zullen uw eigen nagels daardoor ook sneller groeien en minder snel breken.

 

Wat zijn de voordelen?

CND Shellac is een gelpolish systeem die anders is dan de andere gelpolish merken.

Dit betekent: – Verfraaien van van uw natuurlijke nagels zonder schade aan te brengen

– Er wordt niet op de nagelplaat gevijld

– Shellac heeft niet als basis gel, zoals de andere merken

– Iedere kleur heeft een eigen formule

– De nagel wordt gevoed en verzorgd met Solar Oil tussen de behandelingen door

– Biedt 14 dagen probleemloze bescherming

– uw nagels verstevigt en de lak brokkelt niet af

Uw nagels zien er mooi uit zonder dat  u ze steeds opnieuw hoef te lakken. Het resultaat daarvan? U hoeft u niet constant druk te maken om uw nagels, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de dingen die u doet.

Omdat ik de natuurlijke nagel voorop stelt, wordt u eerst uitgenodigd voor een gratis nagel analyse. Er wordt gekeken naar:

  • een behandeling die bij uw nagels past
  • een behandeling die aan uw verwachtingen voldoet
  • een werkwijze die bij uw leefstijl past
  • een behandeling die u financieel kunt dragen

Er zijn verschillende behandelingen en ik wil voor u de beste optie bieden, daarom is het belangrijk dat u eerst een nagel analyse laat doen. Voor iedereen een persoonlijke behandeling. Salon Prosperity doet alles in het behoud van de natuurlijke nagels van de klant.

RSCN3817

Ervaring

De voor en na foto`s en ervaring zijn van een nagelbijter die een nagelbijt kuur heeft gedaan. De foto met de twee vingers is na 1 week  hoe haar nagels zijn uit gegroeid en de andere foto is na 4 weken.

* Je maakt mooie nagels, ik vind ze er netjes en natuurlijk uitzien. Daarbij ben je ook heel enthousiast en precies in je werk. Je besteed er veel aan. ~~FrederiqueRSCN5496RSCN5553

Versteviging eigen nagels

In de nagelstudio kunt u er voor kiezen om uw eigen nagels te laten verstevigen. Om uw nagels te verstevigen zijn er verschillende behandelingen hiervoor o.a. Shellac, Fiber Coat Gel en Seal & Protect. Daarom is het belangrijk dat ik de nagels eerst zie om u de beste optie te bieden.

Shellac met nail art combinerenRSCN4025

 

CND Vinylux nagellak die minimaal een week lang mooi blijft

In mijn nagelstudio in Groningen is verkrijgbaar voor thuis gebruik CND Vinylux nagellak. Dit is een snel drogend twee stappen systeem. U mist een stap, de basecoat. De nagellak is bascoat en kleur in 1 en uw eindigt met een laagje Vinylux top coat. Deze nagellak blijft echt een week lang mooi en heeft een zeer korte droogtijd. U hoeft niet steeds uw nagellak bij te werken. Voor vrouwen die niet een basecoat eerst willen gebruiken is Vinylux de oplossing.RSCN4205RSCN4207

Gaat u trouwen en wilt u prachtige nagels op uw trouwdag? Kijk nu bij bruidsnagels.

Wilt u ook shellac manicure behandeling?

Wilt u ook mooie shellac nagels of een andere nagelbehandeling voor (o.a. broze, beschadigde, zwakke of splijtende nagels) in mijn nagelstudio in Groningen?

Meld u nu hieraan voor een afspraak voor een gratis nagel analyse.

"Verwen u zelf met gelnagels in onze nagelstudio in Groningen"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN