Bion skincare

Bion Skincare is een botanische huid verbeterende lijn. Een lijn van hoog geconcentreerde, werkzame producten die zo veel mogelijk gebruik maakt van plantenextracten in hun natuurlijke vorm.

Bij dit productlijn gaan werkzaamheid en natuurlijke ingrediënten al meer dan 20 jaar lang hand in hand. Daarom is Bion jouw antwoord op effectieve professioneel huid verzorging dat resultaat levert.

Dit productlijn bestaat uit een ruim aanbod van thuis verzorgingsproducten, dus voor iedere huidtype en huidconditie. Voor een gladde, goed doorbloede en stralende huid is exfoliëren een must. Acne, pigmentproblemen, grove huidstructuur en fijne lijntjes verbeteren aanzienlijk door professionele peelings en enzymmaskers of het gebruik van een goede exfoliant als thuis product.

Bion biedt oplossingen voor een groot aantal veelvoorkomende huidproblemen, zoals (volwassen) acne, pigmentvlekken, huidveroudering en rosacea. Voor elk huidprobleem een effectieve oplossing.

Ook voor de donkere of getinte huid, vette-, droge-, en normale huid.

 

Wat zijn de behandelingen:

Hangt af van je huid probleem zijn er behandelingen voor onder andere: acne, rosacea, zonneschade en rimpels/fijne lijntjes. De peelings kunnen een aantal huidproblemen tegelijkertijd aanpakken in kuurverband.

Dit productlijn heeft drie peelings voor salon behandeling.

Melkzuur Peeling voor: huidveroudering, pigment, droog, donkere/getint huid, roodheid.

Glycolzuur Peeling voor: huidveroudering, normale/ vette huid, (volwassen)acne, grove huid.

Mandelic Peeling voor: geschikt voor de droge huid/ tegen pigment, zonneschade en huidveroudering en de getinte huid.

Uniek bij deze peelings is, dat er ook onder de ogen behandeld kan worden, bijvoorbeeld bij donkere kringen.

Voordelen van een peeling:

  • Verfijn de poriën
  • verheldert, egaliseert en verzacht de huid
  • vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • verbeter acne littekens en verstoppingen bij acne
  • minder pigmentvlekken
  • geeft de huid een gezonde en frisse teint

 

Een overzichtelijke Bion skincare effectieve producten:

De producten zijn ontwikkeld om elk huidtype te verbeteren en ieder huidprobleem succesvol aan te pakken. Veel producten zijn geschikt als behandeling voor meer dan één huidprobleem. Zo zijn de Mandelic 8% en 15% effectief in te zetten tegen zowel huidveroudering, acne als hyperpigmentatie. Hierdoor kan de producten en behandelingen helemaal afgestemd worden op de huid die op dat moment wordt behandelt.

Bion skincare producten:

Cleansers: het gebruik van een cleanser is een belangrijk onderdeel van je huidverzorging. Op de huid verzamelen zich talg, dode huidcellen en vuil. Als je de huid niet goed reinigt, kan dat tot problemen leiden zoals pigmentvlekken, verstopte poriën en een grove huidstructuur.

Exfoliants: Exfoliatie (afschilfering) is het verwijderen van dode huidcellen. Er zijn producten voor tegen huid veroudering, pigmentproblemen, acne of grove huidstructuur. Het resultaat is een gladdere huid, minder fijne lijntjes en minder talgophopingen bij een huid die last heeft van verstoppingen.

Serums: spelen een cruciale rol bij huidverbetering. Ze zijn belangrijk om de huid te herstellen, beschermen en voeden.

– Oogcrèmes: Bion heeft twee luxe, verzachtende crèmes voor de ogen. Voor donkere kringen en wallen rond de ogen.

– Maskers: Maskers zijn meer dan een wellness behandeling. Werkzame masker hebben door hun biologisch actieve samenstelling ook een duidelijk huid verbeterende doel. Bion heeft voor elke huid een passende masker zoals, kalmerende, stimulerende, talg oplossende, vochtregulerende en voedende maskers.

– Zonbescherming: Minerale zonbescherming zonder chemische UV- filters. SPF is een must voor de bescherming van je huid (365 dagen) tegen de de negatieve gevolgen van ultraviolette straling (UV), zoals huidveroudering. De Tinted Mineral SPF35 kan worden gebruikt als dagelijkse moisturizer voor alle huidtypen. Moisturizer, zonbescherming en een egale huid teint in één. Ook niet getint verkrijgbaar.

– Moisturizers (dag/nacht crème): Voor de droge tot de vette huid, iedere huidtype heeft baat bij een moisturizer (vocht regulerende crème). Een gehydrateerde huid ziet er gezond, stralend en voelt soepel aan.

– Speciaal voor de Eczeem huid: Dermatitus crème. Vermindert ontstekingen. Brengt eczeem onder controle. Ook te gebruiken bij sporiasis.

– Lichaamsproducten: voor dagelijks gebruik voor alle huidtypen, zoals bodylotion, body wash.

 

 

Wat heeft Bion nog meer voor je huid te bieden?

Dat is Body Care Collectie die bestaat uit 3 natuurlijke producten:

Goede lichaamsproducten met écht werkzame stoffen kom je niet vaak tegen. Bion skincare ongeparfumeerde bodylotion beschermd je huid, hydrateert en verzacht de huid.

  1. Naturally Clean Body Wash: als je last heb van lichaamsacne, vermindert huidirritatie. Dit antibacteriële body wash voor dagelijks gebruik voor alle huidtypen. Het is een fantastische cleanser voor sportliefhebbers.
  2. Naturally Soft Body Lotion: voor alle huidtypen van de droge tot acne huid,  vrouwen en mannen, sterk hydraterend, kalmeert en verzacht de huid.
  3.  Cocoa Mango Body Butter: zorgt voor extra elasticiteit, voor alle huidtypen. 100% biologisch afbreekbare ingrediënten.

 

 

                

Wil je graag persoonlijk en deskundig advies over Bion Skincare botanische huid verbeterende thuisproducten ?

Of een professionele huid verbeterende salon behandeling? Wacht niet te lang en investeer nu in je huid om huidproblemen te voorkomen.

Maak nu een afspraak.

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht