Bion skincare

Bion Skincare is een botanische huidverbeterende lijn. Een lijn van hoog geconcentreerde, werkzame producten die zo veel mogelijk gebruik maakt van plantenextracten in hun natuurlijke vorm.

Bij dit productlijn gaan werkzaamheid en natuurlijke ingrediënten al meer dan 20 jaar lang hand in hand. Daarom is Bion jouw antwoord op effectieve professioneel huid verzorging dat resultaat levert.

Dit productlijn bestaat uit een ruim aanbod van thuis verzorgingsproducten, dus voor iedere huidtype en huidconditie.

Bion biedt oplossingen voor een groot aantal veelvoorkomende huidproblemen, zoals (volwassen) acne, pigmentvlekken, huidveroudering en rosacea.

Ook voor de donkere of getinte huid, vette-, droge-, en normale huid.

 

Wat zijn de behandelingen:

Hangt af van je huid probleem zijn er behandelingen voor onder andere: acne, rosacea, zonneschade en rimpels/fijne lijntjes.

Dit productlijn heeft twee peelings voor salon behandeling.

Melkzuur Peeling voor: huidveroudering, pigment, droog, donkere/getint huid, roodheid.

Glycolzuur Peeling voor: huidveroudering, normale/ vette huid, (volwassen)acne, grove huid.

Uniek bij deze peelings is, dat er ook onder de ogen behandeld kan worden, bijvoorbeeld bij donkere kringen.

Resultaat:

  • Verfijn de poriën
  • verheldert en verzacht de huid
  • reduceert rimpels en fijne lijntjes
  • vermindert ouderdomsvlekken
  • minder pigmentvlekken

 

Een overzichtelijke Bion skincare lijst effectieve producten:

De producten zijn ontwikkeld om elk huidtype te verbeteren en ieder huidprobleem succesvol aan te pakken. Veel producten zijn geschikt als behandeling voor meer dan één huidprobleem. Zo zijn de Mandelic 8% en 15% effectief in te zetten tegen zowel huidveroudering, acne als hyperpigmentatie. Hierdoor kan de producten en behandelingen helemaal afgestemd worden op de huid die op dat moment wordt behandelt.

Bion skincare productenlijst:

Cleansers: het gebruik van een cleanser is een belangrijk onderdeel van je huidverzorging. Op de huid verzamelen zich talg, dode huidcellen en vuil. Als je de huid niet goed reinigt, kan dat tot problemen leiden zoals pigmentvlekken, verstopte poriën en een grove huidstructuur.

Exfoliants: Exfoliatie (afschilfering) is het verwijderen van dode huidcellen. Er zijn producten voor tegen huid veroudering, pigmentproblemen, acne of grove huidstructuur. Het resultaat is een gladdere huid, minder fijne lijntjes en minder talgophopingen bij een huid die last heeft van verstoppingen.

Serums: spelen een cruciale rol bij huidverbetering. Ze zijn belangrijk om de huid te herstellen, beschermen en voeden.

– Oogcrèmes: Bion heeft twee luxe, verzachtende crèmes voor de ogen. Voor donkere kringen en wallen rond de ogen.

– Maskers: Maskers zijn meer dan een wellness behandeling. Werkzame masker hebben door hun biologisch actieve samenstelling ook een duidelijk huid verbeterende doel. Bion heeft voor elke huid een passende masker zoals, kalmerende, stimulerende, talg oplossende, vochtregulerende en voedende maskers.

Zonbescherming en Moisturizers: voor de droge tot de vette huid, iedere huidtype heeft baat bij een moisturizer. Een SPF is een must voor de bescherming van je huid (365 dagen) tegen de de negatieve gevolgen van ultraviolette straling (UV), zoals huidveroudering.

Lichaamsproducten: voor dagelijks gebruik voor alle huidtypen.

 

 

Wat heeft Bion nog meer voor je huid te bieden?

Dat is Body Care Collectie die bestaat uit 3 natuurlijke producten:

Goede lichaamsproducten met écht werkzame stoffen kom je niet vaak tegen. Bion skincare ongeparfumeerde bodylotion beschermd je huid, hydrateert en verzacht de huid.

  1. Naturally Clean Body Wash: als je last heb van lichaamsacne, vermindert huidirritatie. Dit antibacteriële body wash voor dagelijks gebruik voor alle huidtypen. Het is een fantastische cleanser voor sportliefhebbers.
  2. Naturally Soft Body Lotion: voor alle huidtypen van de droge tot acne huid,  vrouwen en mannen, sterk hydraterend, kalmeert en verzacht de huid.
  3.  Cocoa Mango Body Butter: zorgt voor extra elasticiteit, voor alle huidtypen. 100% biologisch afbreekbare ingrediënten.

 

 

                

Wil je graag persoonlijk en deskundig advies over Bion Skincare botanische huid verbeterende lijn thuisproducten ?

Of een professionele huid verbeterende salon behandeling? Wacht niet te lang en investeer nu in je huid om huidproblemen te voorkomen.

Maak nu een afspraak.

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht