Pigmentvlekken donkere huid/ blanke huid verminderen

pigmentatie2Pigmentvlekken verminderen.

Heb je last van pigmentvlekken, schaam je ervoor? Zijn die door de zon ontstaan?

Pigmentvlekken verminderen komt veel bij kijken.

Je hebt alles geprobeerd, verschillende soorten crèmes, maar niks werkt? Je kunt door de bomen de bos niet meer zien en weet niet meer wat je nu nog moet doen om dit in de toekomst te voorkomen? Heb je er slapeloze nachten van en het maakt je onzeker?

Ik help vrouwen met een donkere/ getinte huid en vrouwen met een blanke huid die last hebben, onzeker en gefrustreerd zijn over hun pigmentvlekken, zodat ze door het leven gaan met een gladde, egale en jong uitziende huid.

Verminder nu je pigmentvlekken met De Pigment Control kuur.

Stel je voor: Je kijkt in de spiegel en je ziet dat je huid prachtig egaal en glad is.

Al je tubes foundation kunnen de prullenbak in- je hebt ze immers niet meer nodig om je pigmentvlekken te camoufleren.

Zelfbewust en met opgeheven hoofd loop je over straat. En je omgeving geeft je complimenten over je stralende huid.

Met De Pigment Control kuur kun je dit bereiken. Met deze kuur van salonbehandelingen en de bijbehorende thuisverzorging bereik je het allermeeste resultaat voor je huid. Het is belangrijk dat hetgeen in de salon in gang is gezet, thuis voortgezet kan worden. Zonder thuisverzorging geen resultaat.

Hyperpigmentatie is best een complex huidprobleem, maar wanneer je aan alle voorwaarden voldoet (dus bescherming en verzorging en activatie om bestaand pigment op te ruimen) dan krijg je absoluut resultaat!

* Onderste foto before and after foto heeft de klant de Pigment Control kuur (pakket) ondergaan. Tijdens deze intensieve kuur is na de 4e behandeling al verschil te zien, dat het grootste gedeelte van haar pigmentvlekken weg is en de huidstructuur ziet er beter uit.

Waarom verschil de donkere/ getinte huid van de blanke huid?

Ons DNA is het antwoord. Als je familie geschiedenis omvat Afrikanen, Aziaten, Latijn Amerikanen, Mediterranen, dan maakt het niet uit hoe licht je huidskleur is, je huid zal reageren zoals de donkere/ getinte huid. Dit betekent dat je huid sneller zal reageren op prikkels.

Om de huid tegen de zon te beschermen bevatten de diepere lagen van de donkere huid meer “pakketjes pigmentcellen” dan de blanke huid. In de blanke huid liggen meer “pakketjes pigmentcellen”  in de bovenste huidlagen. Dit betekent als de huid donkerder is krijg je meer bescherming, daarom krijg de blanke huid eerder rimpels, huidverzakking en volume verlies.

 

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Pigmentatie is het gevolg van een trage proces en de schade omkeren vraag tijd. Overmatige pigmentvorming kan worden veroorzaakt door hormonen, zonneschade en/ of beschadiging van de huid zoals bijvoorbeeld acne. Vaak is het een combinatie van factoren.

In het gezicht ontstaan pigmentvlekken door overdadig zonnebaden en te veel zon in het gezicht. Het ontstaat ook door hormonale invloeden en erfelijkheid. Pigmentvlekken ontstaat niet overnacht. Ze ontstaan heel diep in de onderste lagen in de huid en werkt zich naar boven tot dat het zichtbaar wordt.

*Pigmentvlekken blijven komen, als jouw huid gevoelig voor de zon is, jij je daar niet bewust van bent en gewoon elke dag in de zomer op het strand gaat liggen. Je pigmentvlekken blijven komen en gaan als jouw hormoonspiegel uit balans is, jij je daar niet bewust van bent en daar niet aan werkt.*

Ben je bereid om te investeren in een oplossing voor je pigmentvlekken en toegewijd bent om alles te doen om dat te bereiken? Therapietrouw is bij de behandeling van pigmentvlekken zeer belangrijk. Als je niks aan jouw pigmentvlekken laat doen wordt het nog erger. Tevens bevordert dit ook rimpelvorming.

 

Voor en na foto`s na 1 behandeling.

De voordelen behandeling pigmentvlekken verminderen

  • De huid oogt jonger, gladder en vitaler
  • Je ziet er jaren jonger uit
  • Je voelt je zekerder en krijgt je zelfvertrouwen terug
  • Complimenten over je stralende huid
  • Geschikt voor alle huidtypen met pigmentproblemen
  • Vermindert lijntjes en rimpels
  • Verheldert de huidtint en vermindert pigmentvlekken
  • Hydrateert de droge en vochtarme huid
  • Voorkomt acne uitbarstingen, mee-eters en gerstekorrels

Last van pigmentvlekken?

Investeer op tijd in je huid om problemen in de toekomst vóór te zijn.

Meld je nu aan voor een gratis huidanalyse of consult.

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht