Pedicure Groningen

Als gediplomeerde pedicure in Groningen ben ik eerlijk, geduldig en zorgvuldig. Door mijn jarenlange ervaring help ik vrouwen en mannen die voet- en nagelproblemen hebben zoals schimmelnagels, likdoorns, ingroeiende nagels en hielkloven van hun schaamte gevoel voor hun voeten en van hun pijnlijke voeten af.

Je schaam je voor je voeten? Dat is nergens voor nodig. Ik verzorg alle voeten, in alle soorten en maten. Van jong tot oud, meisjes en jongens, van mannen en vrouwen. Na de behandeling heb je geen pijn meer, kan je beter lopen en je voeten voelen heerlijk zacht aan.

Vier weken na de eerste behandeling en gebruik van de thuisverzorgingsproducten voor en na resultaat.

De juiste voetverzorging binnen mijn totaalconcept

Zoek je een pedicure in Groningen? Dan zit je bij schoonheidssalon Prosperity helemaal goed. Met mijn pedicure behandeling geef ik je voeten net dat beetje extra aandacht wat je voeten verdienen! Desgewenst na de pedicure behandeling kan je ook een voetmassage krijgen ter ontspanning en een prima middel om stress te verminderen. Tijdens de voetbehandeling geef ik je ook graag raad en advies hoe je je teennagels thuis ook het beste kunt verzorgen.

Daarbij kan je het bijvoorbeeld ook combineren door eerst een bezoek te brengen aan mijn schoonheidssalon voor een anti aging behandeling, pigmentvlekken of een ander huidprobleem. Binnen mijn totaalconcept voor schoonheid, huidverjonging en handverzorging vind je bij mij alles onder één dak!

Video: Weer een blij en tevreden klant na de pedicure behandeling.

Last van schimmelnagels?

Schimmelnagels zijn zeer hardnekkig. Ben je bereid om te investeren in een oplossing voor je schimmelnagels en toegewijd bent om alles te doen om dat te bereiken? Therapietrouw is bij de behandeling van schimmelnagels zeer belangrijk. Als je niks aan je schimmelnagels laat doen wordt het nog erger.

Er zijn verschillende soorten schimmels en niet iedere middel werkt tegen iedere soort. Teennagels groeien zeer langzaam waardoor een effectieve behandeling heel lang kan duren. Consistent gebruik van de schimmelnagels producten in combinatie met regelmatig salon behandeling zorgt voor het beste resultaat, afhankelijk van de status van de schimmelnagel. Je nagels knappen aanzienlijk van op. Je geneer zich niet meer voor je voeten en je kunt weer open schoenen in de zomer aan trekken.

Resultaat: voor en na foto`s, na twee behandelingen. Klant komt 1x per maand en gebruik alle producten die nodig zijn om de nagels te verbeteren. Foto`s genomen in de maanden mei en juni 2021.

 

Hoe ontstaat een schimmelnagel

Een schimmelinfectie ontstaat door schimmels die zich in de huid en ook nagels vestigen d.m.v. sporen. Besmetting met de schimmelsporen vindt plaats in een beschadigde huid of een huid met verminderde weerstand. De infectie is zeer besmettelijk en kan, bij verwaarlozing en foute nagel- en voetverzorging, op de andere nagels worden overgebracht. Voorkomen is beter dan genezen.  Voor en na foto`s direct na de eerste behandeling.

 

Tip: verzorging van lichaam en huid gaat tegenwoordig tot en met de voeten! Onderhoud van je voeten is geen luxe, maar onderdeel van je persoonlijke verzorging. Ga ook eens (regelmatig) naar een pedicure als je geen voetklachten hebt.

 

Ervaringen

  • Bij toeval ben ik bij jou terecht gekomen, maar ik ga niet weer wegMijn voeten worden heerlijk verwend en samen gaan we de strijd tegen de schimmelnagels aan, ook al zullen we die nooit helemaal winnen! Bovendien is het altijd erg gezellig, een bezoekje aan jou. Succes met je salon. ~~ Laurien

 

  • Bij jou voel ik op mijn gemak. Door jouw tips en advies en behandeling zien mijn voeten er verzorgd uit. Mijn wenkbrauwen en wimpers zien er vandaag top uit. Jouw producten zijn ook top. Ik gebruik. Tot ziens en heel veel succes. ~~Lena

 

Wil je een pedicure behandeling?

Klik dan op onderstaande button en vul je gegevens in of bel als je direct een voetbehandeling wil aanvragen.

"Laat uw voeten zien met een pedicure behandeling in mijn pedicure salon"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht