Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pedicure Groningen

Als gediplomeerde pedicure in Groningen ben ik eerlijk, geduldig en zorgvuldig. Door mijn jarenlange ervaring help ik vrouwen en mannen die voet- en nagelproblemen hebben zoals schimmelnagels, likdoorns, ingroeiende nagels van hun schaamte gevoel voor hun voeten en van hun pijnlijke voeten af.

U schaamt zich voor uw voeten? Dat is nergens voor nodig. Ik verzorg alle voeten, in alle soorten en maten. Van jong tot oud, meisjes en jongens, van mannen en vrouwen. Na de behandeling heeft u geen pijn meer, kunt u beter lopen en uw voeten voelen heerlijk zacht aan.

 

De juiste voetverzorging binnen mijn totaalconcept

Zoekt u een pedicure in Groningen? Dan zit u bij schoonheidssalon Prosperity helemaal goed. Met mijn pedicure behandeling geef ik uw voeten net dat beetje extra aandacht wat uw voeten verdienen! Desgewenst na de pedicure behandeling kunt u ook een voetmassage krijgen ter ontspanning en een prima middel om stress te verminderen. Tijdens de voetbehandeling geef ik u ook graag raad en advies hoe u uw teennagels thuis ook het beste kunt verzorgen.

Daarbij kunt u het bijvoorbeeld ook combineren door eerst een bezoek te brengen aan mijn schoonheidssalon voor een anti aging behandeling, pigmentvlekken of een ander huidprobleem. Binnen mijn totaalconcept voor schoonheid, huidverjonging en lichaamsverzorging vind u bij mij alles onder één dak!

Video: Weer een blij en tevreden klant na de pedicure behandeling.

Last van schimmelnagels?

Schimmelnagels zijn zeer hardnekkig. Bent u bereid om te investeren in een oplossing voor u schimmelnagels en toegewijd bent om alles te doen om dat te bereiken? Therapietrouw is bij de behandeling van schimmelnagels zeer belangrijk. Als u niks aan uw schimmelnagels laat doen wordt het nog erger.

Er zijn verschillende soorten schimmels en niet iedere middel werkt tegen iedere soort. Teennagels groeien zeer langzaam waardoor een effectieve behandeling heel lang kan duren. Consistent gebruik van de schimmelnagels producten in combinatie met regelmatig salon behandeling zorgt voor het beste resultaat, afhankelijk van de status van de schimmelnagel. Uw nagels knappen aanzienlijk van op. U geneer zich niet meer voor u voeten en u kunt weer open schoenen in de zomer aan trekken.

 

Hoe ontstaat een schimmelnagel

Een schimmelinfectie ontstaat door schimmels die zich in de huid en ook nagels vestigen d.m.v. sporen. Besmetting met de schimmelsporen vindt plaats in een beschadigde huid of een huid met verminderde weerstand. De infectie is zeer besmettelijk en kan, bij verwaarlozing en foute nagel- en voetverzorging, op de andere nagels worden overgebracht. Voorkomen is beter dan genezen.  Voor en na foto`s direct na de eerste behandeling.

Heeft u als vrouw last van schimmelnagels en lakt u uw nagels om zo de schimmel te verbergen? Dan kunt u een kuur laten doen met Bionail. Het hangt wel af van de ernst van de schimmel. Er wordt eerst gekeken naar uw nagels welke behandeling het beste voor u is. Met traditionele nagellak maakt u de schimmel erger. Bionail helpt om de nagels beter te maken.Voor en na foto`s na eerste behandeling. Op de pagina nagelstudio vindt u meer informatie over Bionail.

Tip: verzorging van lichaam en huid gaat tegenwoordig tot en met de voeten! Onderhoud van uw voeten is geen luxe, maar onderdeel van uw persoonlijke verzorging. Ga ook eens (regelmatig) naar een pedicure als u geen voetklachten heeft.

 

Ervaringen

  • Bij toeval ben ik bij jou terecht gekomen, maar ik ga niet weer wegMijn voeten worden heerlijk verwend en samen gaan we de strijd tegen de schimmelnagels aan, ook al zullen we die nooit helemaal winnen! Bovendien is het altijd erg gezellig, een bezoekje aan jou. Succes met je salon. ~~ Laurien

 

  • Bij jou voel ik op mijn gemak. Door jouw tips en advies en behandeling zien mijn voeten er verzorgd uit. Mijn wenkbrauwen en wimpers zien er vandaag top uit. Jouw producten zijn ook top. Ik gebruik. Tot ziens en heel veel succes. ~~Lena

 

Wilt u een pedicure behandeling?

Klik dan op onderstaande button en vul uw gegevens in of bel als u direct een voetbehandeling wil aanvragen.

"Laat uw voeten zien met een pedicure behandeling in mijn pedicure salon"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN