Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Huidverbetering

In mijn schoonheidssalon in Groningen geef ik diverse adviezen en behandelingen bij huidverbetering, huidverjonging en anti- aging. Met diepgaande kennis en ervaring met diverse huidproblemen, kunnen wij aan de hand van een huidanalyse bekijken naar de mogelijke oorzaken van uw huidprobleem en stellen wij een behandelingsprogramma voor huidverbetering voor.

Hoe gezond is uw huid?

Een gezonde en goed gevoede huid ziet er strak en glad uit zonder pukkels, verschillende oneffenheden en rode vlekken. Door diverse oorzaken kan het zijn dat uw huid schraler is geworden, vlekken vertoont, allergisch reageert en er dof uit ziet. Een zalfje of crème heeft, zonder dat de oorzaak van de problemen achterhaalt wordt, vaak geen zin. Om u de juiste behandeling voor huidverbetering te kunnen geven, ga ik graag een stapje verder en gaan samen kijken hoe wij uw huid weer in topconditie kunnen brengen. Een gezonde en stralende huid is tenslotte uw visitekaartje!

Huidverbetering bij huidveroudering

Door de jaren heen verandert uw huid en kan uw huid droger, slapper en doffer worden. Het verouderingsproces kunt u niet stoppen maar zeker wel vertragen. Huid verbeterende behandelingen zijn op gericht om huidveroudering te verminderen en uw huid weer te verjongen. Niemand wil graag ouderdomsvlekken of pigmentvlekken en zeker niet in het gezicht. Gelukkig is daar heus wel wat aan te doen. In mijn schoonheidssalon in Groningen, geef ik graag advies wat u zelf aan huidverbetering kunt doen en kunnen wij desgewenst speciale huid verbeterende behandelingen toepassen die huidversteviging bevorderen.

Collageen voor een strakke huid

Collageen is het hoofdbestanddeel van het bindweefsel en geeft uw huid de nodige stevigheid en gladheid. Na het 25ste levensjaar maakt uw huid steeds minder collageen aan en komen de eerste lijntjes in het gezicht. Vooral rond de ogen en later bij de mond. In de bestandsdelen van de hoogwaardige huidverzorgingsproducten die ik in mijn schoonheidssalon adviseer en gebruikt, zit extra collageen die uw huid de nodige stevigheid geeft.

Huidverbetering en antioxidanten

Tussen de 30 en 50 jaar vermindert het aantal antioxidanten (vitaminen) met wel 35%. Antioxidanten heeft uw huid nodig om zichzelf te beschermen tegen vrije radicalen. Door (veel) blootstelling aan de zon, ongezonde voeding, roken, stress en milieuvervuiling, veroudert uw huid sneller. Antioxidanten kunnen de vrije radicalen opruimen, zodat u minder snel rimpels en pigmentvlekken krijgt en op de juiste manier aan anti-aging voor uw huid kunt werken.

Wat kunt u zelf doen aan huidverbetering?

Zelf kunt u bepaalde huidproblemen verminderen door de juiste huidverzorging op uw huid toe te passen. Daarvoor is het belangrijk om te weten waar eventuele huidproblemen vandaan komen en welke behandeling uw huid nodig heeft of welke schoonheidsproducten u hiervoor het beste kunt gebruiken. Daarom is een consult in mijn schoonheidssalon het beste begin om te weten hoe u uw huidprobleem het beste kunt aanpakken en waar uw huid dringend om vraagt.

Blijf niet langer tobben met een probleemhuid en klik op de aanvragen button en meld u aan voor een consult voor huidverbetering!

Download de gratis stappenplan.

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN