Huidverbetering

In mijn schoonheidssalon in Groningen geef ik  je diverse adviezen en behandelingen bij huidverbetering, huidverjonging en anti- aging. Met diepgaande kennis en ervaring met diverse huidproblemen, kan ik aan de hand van een huidanalyse bekijken naar de mogelijke oorzaken van je huidprobleem. En stellen wij een behandelingsprogramma voor huidverbetering voor.

Hoe gezond is je huid?

Een gezonde en goed gevoede huid ziet er strak en glad uit zonder pukkels, verschillende oneffenheden en rode vlekken. Door diverse oorzaken kan het zijn dat je huid schraler is geworden. Vlekken vertoont, allergisch reageert en er dof uit ziet.

Een zalfje of crème heeft, zonder dat de oorzaak van de problemen achterhaalt wordt, vaak geen zin. Om je de juiste behandeling voor huidverbetering te kunnen geven, ga ik graag een stapje verder. We gaan samen kijken hoe wij je huid weer in topconditie kunnen brengen. Een gezonde en stralende huid is tenslotte je visitekaartje!

Huidverbetering bij huidveroudering

Door de jaren heen verandert je huid. Je huid kan droger, slapper en doffer worden. Het verouderingsproces kan je niet stoppen, maar zeker wel vertragen. Huid verbeterende behandelingen zijn op gericht om huidveroudering te verminderen, zodat  je huid weer stralend uitziet.

Niemand wil graag ouderdomsvlekken of pigmentvlekken. En zeker niet in het gezicht. Gelukkig is daar heus wel wat aan te doen. In mijn schoonheidssalon in Groningen, geef ik graag advies wat je zelf aan huidverbetering kunt doen. En wij kunnen indien je dat wil speciale huid verbeterende behandelingen toepassen die huidversteviging bevorderen.

Collageen voor een strakke huid

Collageen is het hoofdbestanddeel van het bindweefsel. Het geef je huid de nodige stevigheid en gladheid. Na het 25ste levensjaar maakt je huid steeds minder collageen aan en komen de eerste lijntjes in het gezicht. Vooral rond de ogen en later bij de mond. In de bestandsdelen van de hoogwaardige huidverzorgingsproducten die ik in mijn schoonheidssalon adviseer en gebruikt, zit extra collageen die je huid de nodige stevigheid geeft.

Huidverbetering en antioxidanten

Tussen de 30 en 50 jaar vermindert het aantal antioxidanten (vitaminen) met wel 35%. Antioxidanten heb je huid nodig om jezelf te beschermen tegen vrije radicalen. Door (veel) blootstelling aan de zon, ongezonde voeding, roken, stress en milieuvervuiling, veroudert je huid sneller. Antioxidanten kunnen de vrije radicalen opruimen, zodat je minder snel rimpels en pigmentvlekken krijgt en op de juiste manier aan anti-aging voor je huid kunt werken.

 

Wat kan je zelf doen aan huidverbetering?

Zelf kan je bepaalde huidproblemen verminderen door de juiste huidverzorging op je huid toe te passen. Daarvoor is het belangrijk om te weten waar eventuele huidproblemen vandaan komen. Welke behandeling je huid nodig hebt of welke schoonheidsproducten je hiervoor het beste kunt gebruiken, daarom is een consult in mijn schoonheidssalon het beste begin om te weten hoe je je huidprobleem het beste kunt aanpakken en waar je huid dringend om vraagt.

Blijf niet langer tobben met een probleemhuid en klik op de aanvragen button en meld je aan voor een consult voor huidverbetering!

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht