Lycogel

                    Ademende camouflage

rscn5178-001

Lycogel ademende camouflage de nummer 1 keuze onder huidspecialisten

Lycogel ademende camouflage de oplossing om vol zelfvertrouwen voor de dag te komen.

Vanwege de unieke formulering mogen Lycogel producten direct na cosmetische behandelingen worden aangebracht. Breathable Camouflage en Concealer camoufleren de tekenen van de ingreep en bevorderen snel het herstel proces van de huid. Lycogel producten bieden het comfort en zelfvertrouwen dat je verdient. Met gebruik van dit product investeer je in een mooie camouflage, maar op langere termijn ook in de gezondheid van je huid. 

 

Wist je dat…

De producten van Lycogel oorspronkelijk ontwikkeld zijn voor de toepassing door artsen onmiddellijk na cosmetische behandelingen. Breathable Camouflage en Concealer camoufleren de tekenen van de ingreep en bevordert snel het herstelproces van de huid. Sindsdien zijn deze unieke product eigenschappen ontdekt door velen die het gebruiken als hun dagelijkse, huid verbeterende camouflage.

Op de foto sta ik in het midden met de eigenaars van Lycogel uit de Verenigde Staten.

 

Lycogel presenteert de eerste ademende kleur corrigerende behandeling die cosmetische en huid verzorgingstechnologieën combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren.

Kalmerende en niet irriterende oplossing. Zelfs voor mensen die geen traditionele make- up kunnen verdragen.

 

De 10 redenen waarom je huidspecialist Lycogel aanbeveelt

 1. Camoufleert roodheid en bevordert een snel herstel van de huid na een cosmetische behandeling
 2. Laat je huid ademen
 3. Geeft je huid meer weerstand en verstevigt de tere huid rond de ogen
 4. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypen
 5. Omdat het werkelijk doet wat het beloofd
 6. Geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt
 7. Je voelt het je huid verbeteren terwijl je er fantastisch uitziet
 8. Resistent tegen water en wrijven
 9. Beschermt tegen zonlicht met parabenenvrije SPF 30 )hoog)
 10. Lyco-Complex bevat baanbrekende ingredienten, zoals peptiden en antioxidanten
 11. Extra bonus: Vermindert pijn en warmte

 

Laat je huid ademen

Traditionele cosmetica verstikken je huid doordat het de porien verstopt en zodoende geen zuurstof doorlaat. Met als gevolg dat zich problemen voordoen als verstopte porien, een ongelijkmatige huidtint en rimpels. Lycogel voorziet je huid van zuurstof, hydratatie en voedingstoffen.

 

Creeer je perfecte look met Lycogel

1. Breathable Camouflage

Een onzichtbare dekking die de hele dag standhoudt! Ademende Camouflage is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet. Je voelt je huid verbeteren terwijl je er fantastisch uit ziet. Breathable Camouflage is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, gaat de hele dag mee en beschermt uw gezicht met een parabenenvrije zon beschermingsfactor 30.

2. Breathable Tint

Deze stralende, lichte dekking geeft de huid een gezonde, levendige glans. Breathable Tint is verkrijgbaar in 4 kleuren.

3. Breathable Concealer

Profiteer van maximale dekking in de strijd tegen oneffenheden en onthul de natuurlijke schoonheid van de huid. Verkrijgbaar in 3 tinten.

4. Breathable Balm

Bescherm en vitaliseer de huid met deze transparante balm, vol heilzame ingrediënten. Verkrijgbaar in clear met beschermingsfactor 15.

 

Geniet van een gave huid met Lycogel ademende camouflage

Wanneer je last hebt van acne of rosacea is het moeilijk om cosmetica te vinden die de huid niet irriteert. Nu kan je vertrouwen op Lycogel. De conditie van je huid verbetert en tegelijkertijd zorgen die niet- comedogene bestanddelen ervoor dat je porien niet verstoppen.

Ben je opzoek naar een ademende foundation die je poriën niet verstopt? Zoek niet verder, want Lycogel ademende camouflage foundation is voor jouw.

Wil je graag persoonlijk en deskundig advies erover? Je kan bijvoorbeeld in de salon Lycogel eerst uit proberen om te kijken welke kleur het beste bij je huid past.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht