Lycogel

                    Ademende camouflage

rscn5178-001

Lycogel ademende camouflage de nummer 1 keuze onder huidspecialisten

Lycogel ademende camouflage dé oplossing om vol zelfvertrouwen voor de dag te komen. Vandaag de dag zijn de producten geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor een dag aan zee tot maximale dekking na een cosmetische ingreep. Ik bied iedereen de mogelijkheid om het perfecte Lycogel moment te creëren en te genieten van de ideale look.

 

Schoonheid en gezondheid is één en hetzelfde. Deze cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. En deze voordelen gelden voor iedereen. Niet alle huidtypes zijn gelijk. Daarom is elk product van Lycogel ontwikkeld met de uiteenlopende huidtypes in gedachten. Of iemand nu op zoek is naar cosmetica voor de gevoelige huid; Lycogel is het antwoord.

 

Vanwege de unieke formulering mogen Lycogel producten direct na cosmetische behandelingen worden aangebracht. Breathable Camouflage camoufleer de tekenen van de ingreep en bevorderen snel het herstel proces van de huid. Lycogel producten bieden het comfort en zelfvertrouwen dat je verdient. Met gebruik van dit product investeer je in een mooie camouflage, maar op langere termijn ook in de gezondheid van je huid. 

 

Wist je dat…

De producten van Lycogel oorspronkelijk ontwikkeld zijn voor de toepassing door artsen onmiddellijk na cosmetische behandelingen. Breathable Camouflage camoufleer de tekenen van de ingreep en bevordert snel het herstelproces van de huid. Sindsdien is deze unieke product eigenschappen ontdekt door velen die het gebruiken als hun dagelijkse, huid verbeterende camouflage.

Op de foto sta ik in het midden met de eigenaars van Lycogel uit de Verenigde Staten.

 

Lycogel presenteert de eerste ademende kleur corrigerende behandeling die cosmetische en huid verzorgingstechnologieën combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren. Daarnaast bevatten alle producten UVA en UVB SPF 30 zonbescherming. Wat de producten onderling onderscheidt, is hoe de producten zich gedragen op de huid, dus de make-up look die het je geeft (de Lycogel Looks)

Kalmerende en niet irriterende oplossing. Zelfs voor mensen die geen traditionele make- up kunnen verdragen.

 

De 10 redenen waarom je huidspecialist Lycogel aanbeveelt

 1. Camoufleert roodheid en bevordert een snel herstel van de huid na een cosmetische behandeling
 2. Laat je huid ademen
 3. Geeft je huid meer weerstand en verstevigt de tere huid rond de ogen
 4. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypen
 5. Omdat het werkelijk doet wat het beloofd
 6. Geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt
 7. Je voelt het je huid verbeteren terwijl je er fantastisch uitziet
 8. Resistent tegen water en wrijven
 9. Beschermt tegen zonlicht met parabenenvrije SPF 30 )hoog)
 10. Lyco-Complex bevat baanbrekende ingrediënten, zoals peptiden en antioxidanten
 11. Extra bonus: Vermindert pijn en warmte

 

Laat je huid ademen

Traditionele cosmetica verstikken je huid doordat het de poriën verstopt en zodoende geen zuurstof doorlaat. Met als gevolg dat zich problemen voordoen als verstopte poriën, een ongelijkmatige huidtint en rimpels. Lycogel voorziet je huid van zuurstof, hydratatie en voedingstoffen.

 

Creëer de perfecte Look voor ieder moment

1. Breathable Camouflage

Een onzichtbare dekking die de hele dag standhoudt! Ademende Camouflage is verkrijgbaar in 8 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet. Je voelt je huid verbeteren terwijl je er fantastisch uit ziet. Breathable Camouflage is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, gaat de hele dag mee en beschermt je gezicht met een parabenenvrije zon beschermingsfactor SPF 30.

2. Breathable Tint

Deze stralende, lichte dekking geeft de huid een gezonde, levendige glans. Breathable Tint is verkrijgbaar in 5 kleuren.

3. Breathable Balm

Bescherm en vitaliseer de huid met deze transparante balm, vol heilzame ingrediënten. Verkrijgbaar in clear met beschermingsfactor 15.

 

Geniet van een gave huid met Lycogel ademende camouflage

Wanneer je last hebt van acne of rosacea is het moeilijk om cosmetica te vinden die de huid niet irriteert. Nu kan je vertrouwen op Lycogel. De conditie van je huid verbetert en tegelijkertijd zorgen die niet- comedogene bestanddelen ervoor dat je poriën niet verstoppen.

Ben je opzoek naar een elegante, matte dekking die je in lagen kunt aanbrengen en die je poriën niet verstopt? Zoek niet verder, dan is Lycogel ademende camouflage de perfecte match voor jouw. Voor een lichte dekking en een frisse, stralende huid, adviseer ik de Breathable tint. Elk product is geschikt voor alle huidtypen en elke gelegenheid wat de Lycogel moments wordt genoemd.

Wil je graag persoonlijk en deskundig advies erover? Maak een afspraak om Lycogel eerst uit proberen om te kijken welke kleur het beste bij je huid past.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht