Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

                       Lycogel

                   Camouflage & herstel

rscn5178-001

Lycogel ademende camouflage de nummer 1 keuze onder huidspecialisten

Vanwege de unieke formulering mogen Lycogel producten direct na cosmetische behandelingen worden aangebracht. Breathable Camouflage en Concealer camoufleren de tekenen van de ingreep en bevorderen snel het herstel proces van de huid. Lycogel producten bieden het comfort en zelfvertrouwen dat u verdient. Met gebruik van dit product investeer u in een mooie camouflage, maar op langere termijn ook in de gezondheid van uw huid. 

 

Wist u dat…

De producten van Lycogel oorspronkelijk ontwikkeld zijn voor de toepassing door artsen onmiddellijk na cosmetische behandelingen? Breathable Camouflage en Concealer camoufleren de tekenen van de ingreep en bevordert snel het herstelproces van de huid. Sindsdien zijn deze unieke producteigenschappen ontdekt door velen die het gebruiken als hun dagelijkse, huid verbeterende camouflage.

Lycogel presenteert de eerste ademende kleur corrigerende behandeling die cosmetische en huid verzorgingstechnologien combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren.

Kalmerende en niet irriterende oplossing. Zelfs voor mensen die geen traditionele make- up kunnen verdragen.

 

De 10 redenen waarom uw huidspecialist Lycogel aanbeveelt

 1. Camoufleert roodheid en bevordert een snel herstel van de huid na een cosmetische behandeling
 2. Laat uw huid ademen
 3. Geeft uw huid meer weerstand en verstevigt de tere huid rond de ogen
 4. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypen
 5. Omdat het werkelijk doet wat het beloofd
 6. Geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt
 7. U voelt het uw huid verbeteren terwijl u er fantastisch uitziet
 8. Resistent tegen water en wrijven
 9. Beschermt tegen zonlicht met parabenenvrije SPF 30 )hoog)
 10. Lyco-Complex bevat baanbrekende ingredienten, zoals peptiden en antioxidanten
 11. Extra bonus: Vermindert pijn en warmte

 

Laat uw huid ademen

Traditionele cosmetica verstikken uw huid doordat het de porien verstopt en zodoende geen zuurstof doorlaat. Met als gevolg dat zich problemen voordoen als verstopte porien, een ongelijkmatige huidtint en rimpels. Lycogel voorziet uw huid van zuurstof, hydratatie en voedingstoffen.

 

Creeer uw perfecte look met Lycogel

1. Breathable Camouflage

Een onzichtbare dekking die de hele dag standhoudt! Ademende Camouflage is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet. U voelt uw huid verbeteren terwijl u er fantastisch uit ziet. Breathable Camouflage is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, gaat de hele dag mee en beschermt uw gezicht met een parabenenvrije zon beschermingsfactor 30.

2. Breathable Tint

Deze stralende, lichte dekking geeft de huid een gezonde, levendige glans. Breathable Tint is verkrijgbaar in 4 kleuren.

3. Breathable Concealer

Profiteer van maximale dekking in de strijd tegen oneffenheden en onthul de natuurlijke schoonheid van de huid. Verkrijgbaar in 3 tinten.

4. Breathable Balm

Bescherm en vitaliseer de huid met deze transparante balm, vol heilzame ingredienten. Verkrijgbaar in clear en zonder SPF.

 

Geniet van een gave huid met Lycogel ademende camouflage

Wanneer u last heeft van acne of rosacea is het moeilijk om cosmetica te vinden die de huid niet irriteert. Nu kunt u vertrouwen op Lycogel. De conditie van uw huid verbetert en tegelijkertijd zorgen die niet- comedogene bestanddelen ervoor dat uw porien niet verstoppen.

Bent u opzoek naar een ademende foundation die uw porien niet verstopt? Zoek niet verder, want Lycogel ademende camouflage foundation is voor u.

U kunt eerst in de salon Lycogel uit proberen om te kijken welke kleur het beste bij uw huid past.

 

Maak snel een afspraak.

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN