Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken heeft u daar last van?

In mijn schoonheidssalon in Groningen help ik mensen die last hebben van ouderdomsvlekken of ook wel pigmentvlekken genoemd.

U heeft alles geprobeerd, verschillende soorten cremes, maar niks werkt. U weet niet meer wat u nog moet doen om dit in de toekomst te voorkomen. Het maakt u onzeker.

Verminder uw pigmentvlekken met microneedling en peeling kuur pakketten.

Stel u voor: U kijkt in de spiegel en ziet minder vlekken. Uw huid ziet er egaal en glad uit en uw omgeving geeft u complimenten over uw stralende huid.

De gevolgen als u niks aan uw pigmentvlekken laat doen, is meer vlekken.

Wat zijn ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken herkent u aan de donkere vlekjes op uw huid. Erfelijkheid, hormonale schommelingen, slechte voeding en overmatige blootstelling aan de zon, zijn meestal de oorzaak van ouderdomsvlekken.

Deze pigmentvlekken ontstaan door een verstoring in de pigment aanmaak, waardoor deze zich plaatselijk op de huid ophopen. Hierdoor ontstaan pigmentvlekken.

Huidirritaties die bijvoorbeeld ontstaan door het gebruik van verkeerde huidproducten, kunnen ook het ontstaan van pigmentvlekken vermeerderen. Mensen die veel suiker eten krijgen ook eerder en meer pigmentvlekken.kleine pigmentvoorhoofd zonbeschadiging

Hoe voorkomt of vermindert u ouderdomsvlekken ?

Ouderdomsvlekken zijn een vorm van pigmentvlekken, die juist door veel zon (op het gezicht en de handen) bij het ouder worden sneller te voorschijn komen. Bij mensen met een lichte huid ontstaan ook sneller pigmentvlekken en die vallen ook meer op.

Ouderdomsvlekken zijn tekenen van de ouder wordende huid. Wat veel mensen niet weten is dat voeding met een overmaat aan transvetten en suikers de aanmaak van pigmentvlekken juist stimuleert. Dit verklaart waarom ouderdomsvlekken soms ook al bij jongere mensen kunnen ontstaan.

Hoe ontstaat pigmentvlekken?

Pigmentvlekken is een ophoping van pigment. Bij een te veel aan zonlicht kunnen de pigmentcellen in de war raken. De ophoping van pigmentcellen zorgen voor een ophoping van pigment op bepaalde plekken, zoals in het gezicht en op de armen en handen. Een andere oorzaak van pigmentvlekken is ouderdom. Dan worden de vlekken ouderdomsvlekken genoemd.

Last van ouderdomsvlekken? Meld u aan voor een consult.

Klik nu op onderstaande button en vul uw gegevens in.

"Last van ouderdomsvlekken? Wij adviseren en helpen u graag"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN