Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken heb je daar last van?

In mijn schoonheidssalon in Groningen help ik mensen die last hebben van ouderdomsvlekken of ook wel pigmentvlekken genoemd.

Je hebt alles geprobeerd, verschillende soorten cremes, maar niks werkt. Je weet niet meer wat je nog moet doen om dit in de toekomst te voorkomen. Het maakt je onzeker.

 

Verminder je pigmentvlekken met peeling kuur pakketten.

Stel je voor: Je kijkt in de spiegel en ziet minder vlekken. Je huid ziet er egaal en glad uit en je omgeving geeft je complimenten over je stralende huid.

De gevolgen als je niks aan je pigmentvlekken laat doen, is meer vlekken.

 

Wat zijn ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken herkent je aan de donkere vlekjes op uw huid. Erfelijkheid, hormonale schommelingen, slechte voeding en overmatige blootstelling aan de zon, zijn meestal de oorzaak van ouderdomsvlekken.

Deze pigmentvlekken ontstaan door een verstoring in de pigment aanmaak, waardoor deze zich plaatselijk op de huid ophopen. Hierdoor ontstaan pigmentvlekken.

Huidirritaties die bijvoorbeeld ontstaan door het gebruik van verkeerde huidproducten, kunnen ook het ontstaan van pigmentvlekken vermeerderen. Mensen die veel suiker eten krijgen ook eerder en meer pigmentvlekken.kleine pigmentvoorhoofd zonbeschadiging

Hoe voorkomt of vermindert je ouderdomsvlekken ?

Ouderdomsvlekken zijn een vorm van pigmentvlekken, die juist door veel zon (op het gezicht en de handen) bij het ouder worden sneller te voorschijn komen. Bij mensen met een lichte huid ontstaan ook sneller pigmentvlekken en die vallen ook meer op.

Deze vlekken zijn tekenen van de ouder wordende huid. Wat veel mensen niet weten is dat voeding met een overmaat aan transvetten en suikers de aanmaak van pigmentvlekken juist stimuleert. Dit verklaart waarom deze vlekken soms ook al bij jongere mensen kunnen ontstaan.

 

Hoe ontstaat pigmentvlekken?

Pigmentvlekken is een ophoping van pigment. Bij een te veel aan zonlicht kunnen de pigmentcellen in de war raken. De ophoping van pigmentcellen zorgen voor een ophoping van pigment op bepaalde plekken, zoals in het gezicht en op de armen en handen. Een andere oorzaak van pigmentvlekken is ouderdom. Dan worden de vlekken ouderdomsvlekken genoemd.

Last van ouderdomsvlekken? Meld je aan voor een consult.

Klik nu op onderstaande button en vul je gegevens in.

"Last van ouderdomsvlekken? Wij adviseren en helpen u graag"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht