Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rimpels verminderen

Binnen mijn schoonheidssalon in Groningen geef ik als huidspecialist veel informatie, tips en advies over rimpels en rimpels verwijderen in teken van anti aging. Iedereen wil tenslotte het krijgen van rimpels, een slappe huid en huidveroudering zo lang mogelijk tegengaan. Gelukkig valt daar best iets aan te doen. Rimpels kunt u niet stoppen, maar door speciale verzorging en behandeling kunt u wel rimpels verminderen.

Ontdekt hoe u uw rimpels vermindert

U ontkomt er niet aan, rimpels horen bij het ouder worden. Rimpels ontstaan met name door het natuurlijk proces waarbij de huid in de loop der jaren elastine en collageen verliest. Door huidverslapping en huidveroudering ontstaan er rimpels en lijntjes. Door effectief in te zetten op anti-aging kan het verouderingsproces zeker wel worden vertraagd. Een peel en/of microneedling behandeling in kuurverband verbetert de huidstructuur. Resultaat: minder fijne lijntjes en minder rimpels. De huid oogt jonger, gladder en strakker. Je ziet er jaren jonger uit, je voelt je fris en zelfverzekerd.

Er zijn meerdere soorten rimpels:

  • Fronsrimpels: die ontstaan door het onbewust aanspannen van de spieren onder de huid. De fronsrimpels bij mannen zijn vaak dieper, omdat die spieren meer ontwikkeld zijn
  • Kraaienpootjes en fijne lijntjes: deze kraaienpootjes zijn een voorloper van de diepere wordende rimpels en ontstaan vaak door de gezichtsmimiek of een (te) droge huid. Juist omdat elasticiteit van de huid bij het ouder worden vermindert
  • Rimpels door genetische aanleg: zoals de rimpels rondom de neus, lippen en wangen. Deze rimpels worden meer groeven en plooien genoemd.

Hoe ontstaan rimpels en fijne lijntjes?

Rimpels en fijne lijntjes ontstaan vooral door een te lage natuurlijke bescherming van binnenuit. Als uw huid voldoende voedingsstoffen krijgt, kan zij voldoende collageen en elastine aanmaken. Dit bevordert ook de celvernieuwing. Collageen en elastine zijn hoofdverantwoordelijk voor de stevigheid van uw huid.

Persoonlijk advies over rimpels verminderen

Wilt u meer persoonlijke informatie om uw rimpels te verminderen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult.

"Wij kunnen u zeker helpen met rimpels verminderen, vraag hiernaar in onze schoonheidssalon."

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN