Rimpels verminderen

Binnen mijn schoonheidssalon in Groningen geef ik als huidspecialist veel informatie, tips en advies over rimpels verminderen in teken van anti aging. Iedereen wil tenslotte het krijgen van rimpels, een slappe huid en huidveroudering zo lang mogelijk tegengaan. Gelukkig valt daar best iets aan te doen. Rimpels kan je niet stoppen, maar door speciale verzorging en behandeling kan je wel rimpels verminderen.*Tijdens de Pigment Control kuur (pakket) die ook werk op de rimpels/ fijne lijntjes heeft de klant gezegd, dat na 2 behandeling heeft ze gezien dat de rimpels bij haar mond en kin weg waren.*

Ontdek hoe je je rimpels vermindert

Je ontkomt er niet aan, rimpels horen bij het ouder worden. Rimpels ontstaan met name door het natuurlijk proces waarbij de huid in de loop der jaren elastine en collageen verliest. Door huidverslapping en huidveroudering ontstaan er rimpels en lijntjes. Door effectief in te zetten op anti-aging kan het verouderingsproces zeker wel worden vertraagd. Een peel behandeling in kuurverband verbetert de huidstructuur. Resultaat: minder fijne lijntjes en minder rimpels. De huid oogt jonger, gladder en strakker en ziet er fris uit. Je ziet er jaren jonger uit en voel je zelfverzekerd.

Er zijn meerdere soorten rimpels:

  • Fronsrimpels: die ontstaan door het onbewust aanspannen van de spieren onder de huid. De fronsrimpels bij mannen zijn vaak dieper, omdat die spieren meer ontwikkeld zijn
  • Kraaienpootjes en fijne lijntjes: deze kraaienpootjes zijn een voorloper van de diepere wordende rimpels en ontstaan vaak door de gezichtsmimiek of een (te) droge huid. Juist omdat elasticiteit van de huid bij het ouder worden vermindert
  • Rimpels door genetische aanleg: zoals de rimpels rondom de neus, lippen en wangen. Deze rimpels worden meer groeven en plooien genoemd. Met de PLexr PLasma Lifting (zonder snijden) kun je de bovenlip rimpels laten behandelen in Salon Prosperity door Dr. Daniel Chesik.

Hoe ontstaan rimpels en fijne lijntjes?

Rimpels en fijne lijntjes ontstaan vooral door een te lage natuurlijke bescherming van binnenuit. Als je huid voldoende voedingsstoffen krijgt, kan zij voldoende collageen en elastine aanmaken. Dit bevordert ook de celvernieuwing. Collageen en elastine zijn hoofdverantwoordelijk voor de stevigheid van je huid.

Persoonlijk advies over rimpels verminderen

Wil je graag persoonlijke en deskundig advies om je rimpels te verminderen? Of meer over de Plexr behandeling door dr. D. Chesik? Dan ben je van harte welkom in mijn salon.

Ben je bereid om te investeren in een oplossing voor je rimpels/ fijne lijntjes en toegewijd bent om alles te doen om dat te bereiken? Als je niks aan je rimpels laat doen wordt het nog erger.

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult.

"Wij kunnen u zeker helpen met rimpels verminderen, vraag hiernaar in onze schoonheidssalon."

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht