Huidproblemen

Huidproblemen? Heb je last van pigmentvlekken? Geneer je er soms voor?

Heel begrijpelijk. Pigmentvlekken zijn heel hardnekkig. Ik heb ook jaren rondgelopen met pigmentvlekken, maar ben er nu van af.

Zo hoef het niet te zijn, als het mij is gelukt kan jij het ook.

Salon Prosperity heeft de oplossing.

Met de huid verbetering pigment control kuur wordt er succes bij klanten behaald.

Als gediplomeerde schoonheidsspecialist in Groningen ben ik eerlijk, geduldig en zorgvuldig. Door mijn jarenlange ervaring help ik vrouwen  die last hebben en gefrustreerd zijn over hun pigmentvlekken, zodat ze door het leven gaan met een egale en jong uitziende huid.

 

Je geneer zich voor jouw gezicht?

Dat is nergens voor nodig. Ik behandel alle soorten pigmentproblemen, van ouderdomsvlekken, melasma (zwangerschap masker), zonneallergie en pigment ontstaan door acne.

 

De juiste pigmentverzorging binnen mijn totaal concept

Zoek je een schoonheidsspecialist in Groningen? Dan zit je bij schoonheidssalon Prosperity helemaal goed. Met mijn huid verbeterende behandeling voor pigmentvlekken geef ik je huid net dat beetje extra aandacht wat je huid verdiend. Tijdens je pigmentvlekken behandeling geef ik je graag raad en advies hoe je jouw huid thuis ook het beste kunt verzorgen.

Daarbij kan je het bijvoorbeeld ook combineren door eerst een bezoek te brengen aan mijn pedicure salon. Binnen mijn totaalconcept voor  huidverjonging, nagelverzorging, pedicure en vegan supplementen voor huidverbetering vind je bij mij alles onder een dak!

 

Huidproblemen behandelen door je eigen huidspecialist

De kennis van een gediplomeerde huidspecialist gaat verder dan een schoonheidsspecialist. In mijn schoonheidssalon adviseer en behandel ik daarom ook diverse klanten met huidproblemen en huidklachten. Hiervoor doe ik een uitgebreide huidanalyse en krijg je van mij hierna gelijk een goed advies welke behandeling het beste voor je huidproblemen ingezet kan worden. Als huidspecialist ben ik vakbekwaam om diverse huid verbeterende behandelingen uit te voeren voor een diepgaande huidverbetering van je huid.

Welke huidproblemen wordt er behandeld?

Salon Prosperity is gespecialiseerd in huidverbetering en behandelt onder meer de volgende huidproblemen:

  • Pigmentvlekken/ Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Rimpels/ fijne lijntjes
  • Acne
  • Couperose

Met de speciale huid verbeterende kuur behandelingen in combinatie met de verzorgingsproducten kan je je huidproblemen en mogelijke huidveroudering aanpakken.

Afhankelijk van je wensen en aard van het probleem, gaan wij samen bekijken welke behandeling je huid nodig heeft. Dit in combinatie met de hoogwaardige en resultaat gerichte huidverzorgingsproducten waarmee ik werk.RSCN3319-300x225Als je make- up gebruik is het ook van belang nadat je de thuis huid verbeterende producten hebt gebruikt om je huid verder te verzorgen met make- up die jouw porien niet verstoppen. Samen ziet je huid op haar best. Gebruikt je geen make-up, maar je wil wat oneffenheden camoufleren?

Dan kan je Lycogel gebruiken. Lycogel kan je zien als een iPhone. Met een iPhone kan je veel meer dan bellen en sms`en, je kunt muziek luisteren en nog veel meer. Met Lycogel ademende camouflage kan je veel meer dan camoufleren, het geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt, SPF30 bescherming, verzorgt de huid, vermindert pijn en warmte. Je kunt in de salon samples uit proberen om te kijken welke kleur het beste bij je huid past. 

Huidveroudering verminderen

De doelstelling is om (vroegtijdige) huidveroudering te verminderen en huidverjonging te stimuleren. Ook bij een probleemhuid die juist om extra huidverzorging en huidbescherming vraagt. Daar maak ik mij graag sterk voor. Salon Prosperity heeft veel kennis en ervaring met huidproblemen en huidverbetering en neemt ook uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden en om je het beste advies te geven.

 

Huidproblemen behandelen met hoogwaardige verzorgingsproducten

De verzorgingsproducten waar er in de schoonheidssalon mee wordt gewerkt, hebben een diepe werking in de huid. Dit in tegenstelling tot de verzorgingsproducten die je voor een paar euro bij je plaatselijke drogist discounter of supermarkt koopt. Salon Prosperity gebruikt uitsluitend hoogwaardige verzorgingsproducten. Deze medisch/cosmetische verzorgingsproducten, samen met op je huid afgestemde gezichtsbehandelingen, hebben een grondige werking op de diepere huidlaag. Alle producten (cremes, serums) zijn makkelijk te gebruiken en zuinig in het gebruik.

 

Huidanalyse of informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je graag een huidanalyse aanvragen?

Klik dan op onderstaande button en vul je gegevens in.

"Vraag nu een gratis huidanalyse aan in onze schoonheidssalon in Groningen"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht