Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Huidproblemen

Huidproblemen? Heeft u last van pigmentvlekken? Geneer u er soms voor?

Heel begrijpelijk. Pigmentvlekken zijn heel hardnekkig. Ik heb ook jaren rondgelopen met pigmentvlekken, maar ben er nu vanaf.

Zo hoef het niet te zijn.

Salon Prosperity heeft de oplossing.

Met de huid verbetering kuur pakket wordt er succes bij klanten behaald.

Als gediplomeerde schoonheidsspecialist in Groningen ben ik eerlijk, geduldig en zorgvuldig. Door mijn jarenlange ervaring help ik vrouwen  die last hebben en gefrustreerd zijn over hun pigmentvlekken, zodat ze door het leven gaan met een egale en jong uitziende huid.

U geneer zich voor uw gezicht?

Dat is nergens voor nodig. Ik behandel alle soorten pigmentproblemen, van ouderdomsvlekken, melasma, zonneallergie en pigment ontstaan door acne.

De juiste pigmentverzorging binnen mijn totaal concept

Zoekt u een schoonheidsspecialist in Groningen? Dan zit u bij schoonheidssalon Prosperity helemaal goed. Met mijn huid verbeterende behandeling voor pigmentvlekken geef ik uw huid net dat beetje extra aandacht wat uw huid verdiend. Tijdens uw pigmentvlekken behandeling geef ik u graag raad en advies hoe u uw huid thuis ook het beste kunt verzorgen.

Daarbij kunt u het bijvoorbeeld ook combineren door eerst een bezoek te brengen aan mijn pedicure salon. Binnen mijn totaalconcept voor schoonheid, huidverjonging, nagelverzorging en pedicure vindt u bij mij alles onder een dak!

Huidproblemen behandelen door uw eigen huidspecialist

De kennis van een gediplomeerde huidspecialist gaat verder dan een schoonheidsspecialist. In mijn schoonheidssalon adviseer en behandel ik daarom ook diverse klanten met huidproblemen en huidklachten. Hiervoor doe ik een uitgebreide huidanalyse en krijgt u van mij hierna gelijk een goed advies welke behandeling het beste voor uw huidproblemen ingezet kan worden. Als huidspecialist ben ik vakbekwaam om diverse huid verbeterende behandelingen uit te voeren voor een diepgaande huidverbetering van uw huid.

Welke huidproblemen wordt er behandeld?

Salon Prosperity is gespecialiseerd in huidverbetering en behandelt onder meer de volgende huidproblemen:

  • Pigmentvlekken/ Melasma
  • Rimpels/ fijne lijntjes
  • Acne
  • Couperose

Met de speciale huid verbeterende kuur behandelingen in combinatie met de verzorgingsproducten kunt u uw huidproblemen en mogelijke huidveroudering aanpakken.

Afhankelijk van uw wensen en aard van het probleem, gaan wij samen bekijken welke behandeling uw huid nodig heeft. Dit in combinatie met de hoogwaardige en resultaat gerichte huidverzorgingsproducten waarmee ik werk.RSCN3319-300x225Als u make- up gebruik is het ook van belang nadat u de thuis huid verbeterende producten hebt gebruikt om uw huid verder te verzorgen met make- up die uw porien niet verstoppen. Samen ziet uw huid op haar best. Gebruikt u geen make-up, maar u wil wat oneffenheden camoufleren?

Dan kunt u Lycogel gebruiken. Lycogel kunt u zien als een iPhone. Met een iPhone kunt u veel meer dan bellen en sms`en, u kunt muziek luisteren en nog veel meer. Met Lycogel ademende camouflage kunt u veel meer dan camoufleren, het geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt, SPF30 bescherming, verzorgt de huid, vermindert pijn en warmte en nog veel meer. U kunt in de salon samples uit proberen om te kijken welke kleur het beste bij uw huid past. 

Huidveroudering verminderen

De doelstelling is om (vroegtijdige) huidveroudering te verminderen en huidverjonging te stimuleren. Ook bij een probleemhuid die juist om extra huidverzorging en huidbescherming vraagt. Daar maak ik mij graag sterk voor. Salon Prosperity heeft veel kennis en ervaring met huidproblemen en huidverbetering en neemt ook uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden en om u het beste advies te geven.

Huidproblemen behandelen met hoogwaardige verzorgingsproducten

De verzorgingsproducten waar er in de schoonheidssalon mee wordt gewerkt, hebben een diepe werking in de huid. Dit in tegenstelling tot de verzorgingsproducten die u voor een paar euro bij uw plaatselijke drogist discounter of supermarkt koopt. Salon Prosperity gebruikt uitsluitend hoogwaardige verzorgingsproducten. Deze medisch/cosmetische verzorgingsproducten, samen met op uw huid afgestemde gezichtsbehandelingen, hebben een grondige werking op de diepere huidlaag. Alle producten (cremes, serums) zijn makkelijk te gebruiken en zuinig in het gebruik.

Huidanalyse of informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u graag een huidanalyse aanvragen?

Klik dan op onderstaande button en vul uw gegevens in.

"Vraag nu een gratis huidanalyse aan in onze schoonheidssalon in Groningen"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN