Voetreflexmassage

In onze massagesalon in Groningen kunnen wij u deze zeer nuttige Chinese voetreflexmassage geven, waarbij lichaam en geest weer met elkaar in evenwicht worden gebracht en blokkades kunnen worden opgeheven.

Waar is een Chinese voetreflexmassage op gebaseerd?

De voetreflexmassage is gebaseerd op de gedachte dat er een juist evenwicht in het lichaam moet zijn en dat alle zenuwen, organen en weefsels in het lichaam met de voeten verbonden zijn. Als dit niet op de juiste manier met elkaar in verband staat of niet goed functioneert, kunnen er bepaalde blokkades in de energiestroom optreden. Dit kan allerlei ongemakken en pijntjes tot gevolg hebben, zonder dat iemand weet waar dit vandaan komt.

Wat doet een Chinese voetreflexmassage?

Een voetreflexmassage werkt ondersteunend bij het opheffen van bepaalde blokkades in het lichaam en bevordert de energiedoorstroming. Een Chinese voetreflexmassage is een massage van de voet en het onderbeen, waarbij door stimulatie van reflexzones en meridianen het hele lichaam behandelt kan worden. Deze voetreflexmassage is onderdeel van de traditionele Chinese geneeswijze en is zeer effectief. Meridianen zijn energiebanen die door het hele lichaam lopen en staan in verbinding met de lichaamsorganen en weefsels.

Stimulering van de levensenergie

Door verschillende oorzaken kunnen er blokkades in het lichaam ontstaan, waardoor de Chi (levensenergie) belemmert wordt in de doorstroming. Hierdoor functioneren de organen en weefsels niet meer optimaal. Dit kan leiden tot klachten zoals vermoeidheid, slapeloosheid, stress en diverse onherkenbare pijntjes. Met behulp van een voetreflexmassage krijgt het lichaam de juiste prikkels om de Chi weer optimaal door het lichaam te laten stromen. Hiermee wordt het lichaam weer in balans en harmonie gebracht.

Voor wie is deze voetreflexmassage zinvol?

Deze voetreflexmassage is aan te raden bij mensen met diverse ziekteverschijnselen, waarbij duidelijk blijkt dat het lichaam in onbalans is. Ook bij mensen die onder zware stress staan, depressief zijn en overal pijntjes voelen. Een voetreflexmassage geneest niet, maar helpt het lichaam zichzelf te genezen en te herstellen. Het is een uiterst veilige methode die het lichaam als ‘geheel’ behandeld vanuit de voeten en reflexzones.

Bekijk hier onze tarieven

Voetreflexmassage aanvragen?

Wilt u graag een voetreflexmassage aanvragen? Maak dan gelijk een afspraak in onze massagesalon in Groningen en klik op onderstaande button. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

"Een voetreflexmassage om uw lichaamsbalans weer terug te krijgen"

  • Via via kwam ik 4 jaar geleden bij jou terecht. Al heel lang wilde ik mijn voeten laten behandelen, maar het bleef er steeds bij. Nu kan ik je niet meer missen en zien mijn voeten er verzorgd uit. Ook mijn handen laat ik door jou verzorgen en bevalt ook prima! Ik blijf dan ook trouw aan jou. Ik vind je heel goed en vertel dit ook door. Veel succes in de toekomst.

    Alie

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht