Brightening & Invisible UV Defense SPF 50

 In Blog

Brightening & Invisible UV  Defense SPF 50 is een dag crème en zonnebescherming in één. Het biedt een hoge bescherming tegen UVA en UVB zonder een witte waas achter te laten, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen.

 

Voor wie is het niet geschikt?

Niet geschikt voor huiden gevoelig voor Melasma en Rosacea.

Je kunt dan Bion Skincare Titanium Dioxide Suncream SPF 35 gebruiken, die laat ook geen witte waas achter. Beide producten zijn ook geschikt voor de donkere/ getinte huid.

 

Hoe werkt het?

De dagcrème met SPF 50 Melanin Aesthetic Brightening & Invisible UV Defense hydrateer je huid en beschermt deze de hele dag door tegen verschillende soorten schade door de zon. Deze SPF is speciaal geformuleerd voor de donkere huid. Hij smeert niet wit uit, hydrateert en zorgt ervoor dat jouw huid niet verstopt. Geniet van een jeugdige uitstraling.

De SPF crème is niet alleen beschermend, maar ook intensief hydraterend en matterend. Een goed beschermende, gehydrateerde, en niet vette huid, met minder kans op hyperpigmentatie en dehydratatie.

 

Voordelen:

– Beschermt tegen UVA/UVB stralen

– Hydrateert

– Verstopt de poriën niet

– Geschikt voor de acne huid

– Vermindert de kans op hyperpigmentatie

– Het laat geen witte waas achter, dus perfect voor elke huidtint

 

 

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht