Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Egale teint zonder pigmentvlekken…

 In Blog

 Wil je een egale teint zonder pigmentvlekken?

De zon, hormonale veranderingen, sommige geneesmiddelen, huidveroudering: allemaal vormen ze een “trigger”als het gaat om pigmentvlekken.

De oorzaak is een overproductie van melanine. Een pigment dat de huidskleur bepaalt. Er bestaat niet zoiets als 1 wonderproduct dat het allemaal oplost. Er is een meervoudige aanpak nodig.

De beste manier om pigmentatie aan te pakken is het voorkomen ervan. Onthoud dat pigmentatie het gevolg is van een traag proces. De schade omkeren vraag tijd.

Je hebt alles geprobeerd, verschillende soorten cremes, maar niks werkt. Je hebt er slapeloze nachten van. Het maakt je onzeker.

Als het probleem niet wordt opgelost, worden de klachten erger. Meer pigmentvlekken als gevolg en geen egale teint.

Verminder je pigmentvlekken met het 3- maanden of de premium 9- maanden kuur programma.

Stel je voor: Je kijkt in de spiegel en je ziet dat je huid prachtig egaal en glad is. En je omgeving geeft je complimenten over je stralende huid.

Wil je een egale teint zonder pigmentvlekken? Meld je aan voor een consult. Ga naar www.salonprosperity.nl of bel 050- 5266759

 

Leave a Comment

E-BOOK

Last van pigmentvlekken?

Ontdekt 7 geheimen voor een egale teint

Download nu de gratis E-book hoe u dit kunt bereiken.

E-book

E-BOOK ONTVANGEN