The Natural Look

 In Blog

RSCN4528

RSCN3817

Wat is de Natural Look?

Op maandag 20 april 2015 met mijn model naar de workshop The Natural Look ( Natural Whites) van Magnetic Nail Design geweest. The Natural Look is een nagel verlenging met sjabloon die niet te onderscheiden is van uw eigen nagel. Met deze 5 nieuwe Natural White gels kies u de juiste kleur voor de vrije rand en wordt de kleur van de nagels van de klant exact gematch.

Op de eerste foto de nagels zijn verlengt( lange nagel verlenging) met een Natural White gel. Op de tweede foto kunt u zien hoe de pink zonder verlenging eruit ziet. De andere nagels zijn allemaal verlengt (korte nagel verlenging) met een Natural White gel.

– Ideaal voor gebroken nagels

– Nagellak blijft langer mooi

– Ook ongelakt niet van echt te onderscheiden

Geschikt voor o.a. Horecamedewerkers/ zorgverleners/ mannen/ iedereen die niet van echt te onderscheiden kunstnagels wil.

Wat is Seal & Protect?

Voordat we The Natural gel op de nagels aanbrengen wordt eerst het product Seal & Protect aangebracht. Dit product is op zichzelfstaande een nagelverhardende behandeling.

Seal & Protect geeft een permanente verbinding tussen de keratine cellen van de natuurlijke nagel.

Seal & Protect beschermt de natuurlijke nagel/ de natuurlijke nagel wordt versterkt/ beschermd tegen oplosmiddelen, water en andere invloeden van buiten af/ verbetert beschadigde nagels zichtbaar/ ideaal voor gespleten natuurlijke nagel.

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht