Tips van de Pedicure

 In Blog

Tips van de Pedicure: – Uw voeten zijn `s ochtends slanker dan aan het einde van de dag. Als u geen knellende schoenen wilt, kunt u die dus het beste aan het einde van de dag kopen.

Bij de pedicure kunt u zonder door verwijzing van uw huisarts terecht. Gewoon even bellen voor een afspraak.

Nog een reden om naar de pedicure te gaan? Omdat u uw voeten graag wilt late zien, bijvoorbeeld in een open schoen, op het strand, in het zwembad, bij yoga.

Laat uw voeten eens verwennen met een massage. Ontspannend! En een prima middel om stress te verminderen.

Voetschimmel? Voorkomen is beter dan genezen. Droog uw voeten altijd goed af, ook tussen de tenen. Draag altijd badslippers in openbare ruimtes, zoals zwembaden en sauna`s, maar ook in de doucheruimtes van uw sportschool.

Onderhoud van uw voeten is geen luxe, maar onderdeel van uw persoonlijke verzorging. Ga ook eens naar een pedicure als u geen voetklachten heeft.

Niet vergeten: verzorging van lichaam en huid gaat tegenwoordig tot en met de voeten!

Showing 2 comments
 • Marie de Jonge
  Beantwoorden

  Het is inderdaad fijn om je voeten af en toe te laten verzorgen door een pedicure. Ook maak ik altijd een afspraak in de zomermaanden, zodat mijn voeten er mooi uitzien in sandalen. Bij klachten ga ik ook altijd even langs.

  • Enid Philips
   Beantwoorden

   Dag Marie,
   Regelmatig naar de pedicure houdt je voeten op lange termijn gezond. Ook als je niet direct klachten hebt, om die voor te zijn. Goed dat je naar een pedicure gaat.

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht