Update Geef een glimlach cadeau

 In Blog

De maand februari stond in het teken van de actie “Geef een glimlach cadeau” van de Stichting Look Good Feel Better. (zie vorige blog).

Een paar vrouwen met kanker zijn door familieleden verblijd met een behandeling in de salon en bij een ben ik bij haar langs geweest voor de behandeling. Ze konden kiezen uit 5 verschillende behandelingen en de meeste kozen een gezichtsbehandeling met lichte make-up en spa manicure.

Om mee te doen als salon werd eerst gekeken of de salon voldeed aan een paar eisen, bijvoorbeeld wat voor producten er wordt gebruikt in de salon. Mensen met kanker mogen bijvoorbeeld geen cremes of make-up gebruiken met parfum erin. In Salon Prosperity wordt geen gebruik gemaakt van gezichtsproducten of make-up waar o.a. parfum in zit.

De Stichting vroeg of ze de verwenmoment met een cijfer kon waarderen en er werd cijfers van 8 en 9 gegeven. Ik vond het heel leuk om te doen en vooral om te zien hoe blij ze waren tijdens en na de behandeling. Met toestemming van een van de vrouwen heb ik een voor en na foto gemaakt.

 

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht