hoe werk het verouderingsproces

 In Blog

Uit welke kenmerken bestaat het verouderingsproces?

Het verouderingsproces bestaat onder andere uit de volgende kenmerken:

Afbraak van collageen, afbraak van elastine en vermindering van hydratatie. Met peptiden kunnen we de afbraak van collageen en elastine vertragen. Peptiden werk verdikkend en verstevigd de huid. Met hyaluronzuur kunt u de vochtbalans van de huid herstellen. Vervolgens is het zaak deze balans te behouden en de huid goed te beschermen. Doel is om de huid van de juiste voedingsstoffen te voorzien zodat alle huidfuncties in stand blijven en voorkomen dat externe factoren zoals de zon, schade kunnen aanrichten.

Voed uw huid dagelijks met de dagelijkse benodigdheden van vitale voedingsstoffen:

water, eiwitten, vitaminen en mineralen.

Hydratatie: water is het elixer van het leven en de basis behoefte voor en optimale gezondheid van de huid. Zorg ervoor dat uw huid optimaal gehydrateerd blijft met de een dagelijkse waterval van hyaluronzuur om zo het volume en een gezonde gloed te behouden en fijne lijntjes en rimpels zo lang mogelijk uit te stellen.

Vitaminen: antioxidanten zijn essentieel voor de dagelijkse bescherming van de cellen tegen schade van vrije radicalen en het vergroten van de immuniteit van de huid. Voed uw huid met een dagelijkse dosis van vitaminen om zo diverse functies te bevorderen zoals een frisse uitstraling, het minimaliseren van fijne lijntjes en rimpels.

Proteïnen: eiwitten zijn essentiele bouwstenen en creeren een sterke basis voor het lichaam en de huid door het verbeteren van kracht en vitaliteit. Een dosis van een dagelijks portie eiwitten moedigt de huid aan sneller te herstellen, te vernieuwen en de wederopbouw van elasticiteit en stevigheid te optimaliseren.

Mineralen: Onze huid wordt dagelijks bloot gesteld aan de schadelijke straling van de zon en beinvloed door milieufactoren. Bescherming met een dagelijkse SPF 30op basis van pure mineralen is een must voor uw huid. Deze natuurlijke mineralen bieden een beschermende barriere die schadelijke UVA en UVB stralen reflecteert en zorgen voor een soepele en zachte huid.

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht