Hoe werkt een dermapen (microneedling)

 In Blog

Hoe werkt  de dermapen (microneedling)?

De dermapen werkt als volg: hoe meer de huid veroudert, hoe trager de huid vernieuwing cyclus duurt. Door de huid te stimuleren met de Dermapen zal de huid zachter aanvoelen en een fijnere huid structuur verkrijgen.

De kleine prikjes stimuleren de aanmaak van collageen en elastine die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Door de duizenden micro kanaaltjes dringen de werkzame stoffen uit de huidverzorgingsproducten dieper door en worden ze beter opgenomen. Microneedling is bewezen door studies om collageen te stimuleren. Het resultaat : effectief behandeling om zichtbaar vermindering van rimpels en littekens.

Wat doet dermapen(microneedling)?

Microneedling stimuleert het natuurlijke proces van de aanmaak van collageen. Het resultaat is direct zichtbaar.

Resultaat: – gladder en strakke huid

                    – egale huidstructuur

                    – betere opname van huidverzorgingsproducten

                   – fijne lijntjes en rimpels worden verzacht

De behandeling verhoogt de werking van de collageen aanmakende producten. Geen zwelling, dus geen sociale belemmeringen. Geen overgevoeligheid voor de zon. Uiteindelijk leidt microneedling tot het herstel van volumeverlies en verslapping van de huid.

Mensen met anti- aging of pigmentproblemen kunnen het beste vaker thuis needling met de MTS thuis roller in combinatie met de juiste huidverzorgingsproducten die in de salon wordt aangeboden.

 

Waar wordt dermapen(microneedling) toegepast?

Microneedling wordt vooral toegepast op door zon beschadigde huid, fijne lijntjes, rimpels, een oneffen huidstructuur, zichtbare acne littekens, verminderde elasticiteit en verslapping.

Een goede voorbereiding zorgt voor betere resultaten. De huid wordt minimaal 2 weken voorbereid met voor de huid bestemde producten voor thuis gebruik. Dit bevordert herstel en de aanmaak van collageen.

Wanneer kan er geen behandeling plaatsvinden?

De dermapen (microneedling) is uitsluitend toepasbaar op een gezonde huid.

Contra indicatie: eczeem/ een geirriteerde of ontstoken huid/ psoriasis/ actieve acne/ rosacea/ wratten en zweren/verdikte moedervlekken/open wonden/keloid littekens/ koorts/ infecties/ blaren/ chemotherapie/ herpes simplex/ hoge doses cortisonen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een optimaal resultaat?

Een minimum van 6 regelmatige microneedling zijn nodig voor het optimale resultaat in kuur verband. De huid moet thuis verder met voorgeschreven producten worden onderhouden.

Benieuwd naar een Dermapen behandeling? Meld je aan voor een consult. Ga naar www.salonprosperity.nl of bel 0505266759

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht